Hartelijk

Waterlooplein begroeting.

Weer een ikoon uit de bikerwereld van Nederland die stopt. Ditmaal http://www.feniksmc.nl. Bobby houd ermee op. Het hakken en beuken op motorrijders gaat maar door. De website is naast een informatiebron voor bikers over waar de feesten en treffens zijn, ook een informatiebron voor de overheid geworden. Zo kunnen ze op de ministeries precies zien waar motorrijders bijeen komen en wat er afgelast moet worden. Bobby organiseerde de eerste verzetsrit tegen alle afzeggingen van evenementen. Een spontane rit naar het Waterlooplein voor alle motorrijders van Nederland. Satudarah kwam met een grote groep die buiten Amsterdam werd tegengehouden. Opnieuw was men bang voor “escalatie”. Uiteindelijk mochten een paar Satudarah leden wel door naar het plein, waar de “demonstratie”in een uiterst rustige sfeer verliep. De site Feniksmc.nl heeft in de loop der jaren steeds gediend als kalender voor de meest verschillende bikerfeesten en is bekend in de hele motorwereld. . Bobby’s eigen woorden: (van http://www.feniksmc.nl/Good-Bye.html)
“Good Bye

Hallo Allemaal ;

Even voor de goede orde , waarom deze Website (feniksmc.nl, Red.)uit de lucht gaat :

1 . Zoals ik al eens gezegd heb , is deze Website een informatie bron geworden voor de overheid , niet alleen wat de Evenementen aangaat , maar ook iedereen die commentaar of opmerkingen had , op Gastenboek of Forum , werd en wordt zorgvuldig gescreend en nageplozen , gangen na gegaan, telefoon afgeluisterd etc .

2 . Sinds Harleydag Amsterdam – 2011 – ben ik zòn beetje staats vijand nr 1 , die met èèn druk op de knop en èèn oproep zomaar 900 tot 1000 man op de been breng en snelwegen laat blokkeren . Vleiend natuurlijk , maar volkomen belachelijk .

Wat er op het op het Waterlooplein gebeurde was een spontane uiting van onvrede en ongenoegen uit alle lagen van de bevolking en uit alle hoeken van het land , maar ze weigeren hardnekkig dit zo te zien .

Anniway dat dit zijn neerslag op mij heeft , heb ik volkomen schijt aan , ben er zelfs trots op , maar is misschien minder leuk voor de club(s) waarin ik in zit , de clubs die ik bezoek , de vrienden en vriendinnen die ik heb en maak .

3 . Ook niet onbelangrijk , 5 September a.s wordt ik 63 en ik kan dat merken , ik haat ouder worden , ga nog steeds fanatiek 3 per week naar de Gym , wordt nog steeds iedere ochtend wakker met een stijve lul , maar merk wel dat mijn zicht , mijn gehoor en conditie achteruit gaat en begin mank te lopen . Mijn hele leven lang keihard gewerkt , op de grote vaart – binnenvaart – vuilnisman en nog veel meer , ondertussen motorrijden , ongelukken gehad , en dat heeft een slijtage slag op mijn lichaam uit gevoerd .

Weet je waarom oude motorrijders eerst doof worden aan hun rechter oor ? Daar zat , in de tijd dat je geen helm hoefde te dragen , meestal je ( open ) uitlaat .

foto: nujij.nl

– wat knettert je uitlaat – WAT ?? – WAT KNETTERT JE UITLAAT!!!-

sorry hoor ik kan je niet horen , mijn uitlaat knettert zo ……….

Wat ik zeggen wil , dit is geen zielig verhaal van ach arme ik , maar dit is zoals het is , en ik geniet nog steeds .

Toen ik 19 was , samen met Kees Rozenboom – Rinus de Ridder en anderen , Harley Davidson club `t Centrum opgericht , als enige tegen hanger van het toen oppermachtige H D C N , en sinds die tijd altijd actief geweest in de motor wereld . Nu dus bijna 45 jaar lang . Altijd vooraan gelopen , altijd bezig geweest met eenheid en broederschap in de mc wereld , in mijn eigen club , de Raad van 8 , Feniks , altijd overal naar toe gereden en nog veel meer. Zo – volgens de prognoses zal ik tot mijn 72 e nog in goede lichamelijke conditie zijn , en daarna wordt het tot mijn 120 e wat minder . Ik ga veel energie en tijd aan mezelf en mijn hobby’s besteden – motorrijden met mooi weer , duiken , sex …….. of is dit de verkeerde volgorde – zie je wel dat ik oud wordt ………..

Ik dank iedereen voor de vriendschap en vooral het respect dat ik mocht ondervinden , en geloof maar niet dat je van me af bent , ik zal nog regelmatig overal komen opduiken , en vuurtjes opstoken .

Het ga jullie goed , en laat niet over je lopen , door niemand niet !

Can not Receive Respect – Without Give away Respect .

Bobby

Aldus Bobby op de feniksmc site. We wensen hem uiteraard alle goeds toe, zijn verhaal is duidelijk en na te lezen op de site van feniksmc. We hebben het hier overgenomen voor het geval dat de site helemaal verdwijnt en dan zou Bobby’s boodschap helemaal verdwenen zijn. Van ons respect voor Bobby en het vele goeds dat hij voor elkaar heeft weten te krijgen in de loop der jaren.

reacties
  1. Katinka de Bats schreef:

    Respect!!

    Like