Triest record.

Dat bericht RTV Noord Holland.


No Surrender wilde voor B.A.C.A. een liefdadigheidsritje rijden en een donatie doen. Naast dat de B.A.C.A. rijders niet kwamen opdagen, kwam wel de politie in grote getale opdraven.

Uiteraard werd iedere rijder volledig doorgelicht en legde een volgwagen van de politie elke miniscule overtreding vast die door de No Surrender leden werd gemaakt. Ze reden van Akersloot, via Alkmaar naar Zandvoort. En ze nosurrendermaakten een berg overtredingen…. WOW, nu is het bewijs geleverd. HET ZIJN CRIMINELEN! Want…beste kijkbuiskindertjes…. Ze reden door rood, negeerden dwangpijlen en ze haalden in over een dubbele doorgetrokken streep.

De misdadigers!! Echt iedere centimeter die de No Surrenderleden reden werd vastgelegd, geanaliseerd en direct bekeurd. Oke, iedereen moet zich aan de wet houden. Regels zijn regels. Dat geldt voor elke motorrijder. En wie wel eens heeft meegereden met een groepje weet dat tijdens zo’n rit met een man of dertig er altijd wel eens een de streep raakt of, om de groep niet kwijt te raken een rood licht pikt. Maar 10 000 euro aan boetes op1 rit. Dat is zoeken naar….. pesten, bikertje zieken.  En dat stopt niet zomaar. Zelfs voordat de groep ging rijden was er een belachelijke controle. En ja hoor, alweer crimineel gedrag. Een van de rijders had nog een boete openstaan en een andere rijder HAD GEEN RIJBEWIJS BIJ ZICH! De criminaliteit druipt eraf.

Wat een misselijk gedoe zeg. Wat een pesterij. Met een man of dertig een ritje rijden voor B.A.C.A.. B.A.C.A. kwam niet opdagen. En de politie scoort zo’n 10 000 euro aan bekeuringen voor de juist aardige mensen van No Surrender, die het zo goed bedoelden.

Wat No Surrender overigens niet wist over BACA is dat een week of twee terug het bestuur van de stichting Bikers Against Child Abuse Nederland in overleg met de members de samenwerking met BACA International in Nederland is gestopt. Uit welingelichte kring vernamen wij dat het bestuur en vrijwilligers van BACA door hun Amerikanen werden verstikt in regels, procedures en dat de stichting BACA daarnaast aan BACA International in Amerika geld moest afdragen. Geld dat bestemd was voor het werken met kinderen in Nederland. Het Nederlandse Stichtingsbestuur en een groep Chapter bestuurders en patchdragende leden weigerden dit. Ze wilden als bikers voor kinderen in Nederland werken. En dus heeft het bestuur van de Stichting BACA zich na lange gesprekken beraad en besloten om zelfstandig verder te gaan. Als United Bikers Against Abuse. Een nieuwe Nederlandse groep motorrijders die in Nederland Nederlandse kinderen helpt. Een groep die eerst ook de samenwerking met de Amerikanen wilde verbreken koost er later toch voor om door te gaan aan de hand van het Amerikaanse BACA. Er zijn dus twee groepen ontstaan. Naast BACA is er nu dus United Bikers Against Abuse, dat overigens ook in België een groep heeft die uitsluitend in België voor Belgische kinderen zorgt.

Wel jammer dus dat de mensen die besloten hadden BACA te blijven, ondanks afspraken niet kwamen opdraven.  Achteraf was het beter geweest om eerlijk te vertellen wat er aan de hand was dan te draaien en het gewoon af laten weten.

En No Surrender leden kunnen, aldus RTV Noord Holland, de bekeuringen binnenkort in de bus zien vallen.  Het bikertje pesten gaat dus gewoon door. Waar in Woerden de No Surrender leden gewoon een bakkie deden op de Harleydag, zonder enig probleem, werden ze bij een gepland liefdadigheids ritje door de politie gevolgd en leegeschud. Ivo is kennelijk nog niet klaar met de Nederlandse motorrijders. Ondanks dat de rust lijkt teruggekeerd.

 

reacties
 1. Royalbiker vind dit niet kunnen waarom zo’n rit wordt belaagd door politie – zijn ze niet op de hoogte van het werk wat we doen voor Kinderen.
  Laten ze eerst de vrouw een Ex CDA er die naar het buitenland ging met een salaris van 710.000 euro maar op pakken, Ik heb 43 jaar gewerkt bij het rijk en zo’n Salaris in al die jaren niet kunnen verdienen. Hoezo witwassen van onze betalende belasting Euro’s

  Like

 2. Nico schreef:

  Ga je nou een beetje zielig doen om deze beroeps criminelen? Gluiperds die zelf op allerlei smerige manieren aan hun geld komen? Flikker toch op.

  Like

  • renegade schreef:

   Je moet dit tegenover een paar members van NS durven herhalen.Achterbakse hufter. **rest weggebikerd door redactie**

   Like

 3. M&M schreef:

  Met dat geld had UBACA heel veel kinderen kunnen helpen!

  Like