“Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”grondwet1
Zo begint onze grondwet. En zo lees je dat een raadslid in Heerenveen niet op een kandidatenlijst komt omdat ze een relatie heeft met een motorrijder. En die is (schrik niet…) lid van een m o t o r c l u b ! Echt!!

De partij, Gemeente Belangen Heerenveen (GBH) wil niet met “een dergelijke organisatie geassocieerd worden”. Op haar werk is niets aan te merken maar haar vriendschap met een motorrijder, lid van “een organisatie die de normen en waarden van de rechtsstaat verwerpt” zoals het in de krant staat, daar wil GBH niet mee in verband gebracht worden. De kloothommels! Wat een stel achterlijke hufters vinden wij die GBH gasten daar zeg. Je vriendschap bepaalt of je wel of niet kandidaat wordt. De vervolging van minderheden is in volle gang.

Die klotepedofiel Marthijn Uittenbogaard loopt doodleuk op Pownews te vertellen dat er een nieuwe website voor pedoseksuelen komt. Vertelt doodleuk dat hij vindt dat seks met kinderen en volwassenen moet kunnen. En een andere pedofiel, Jean Opdenkamp, leider van “Broken Tulip” een groep die graag praat over incest, misbruik en pedofilie. Hij vertelt doodleuk op TV dat hij een jochie van 12 gepijpt heeft en dat hij 50 jaar ervaring heeft met pedofilie. Die man kan dat gewoon vertellen zonder straf. Kan een zaal huren, er komt publiek en TV op af en iedereen gaat na afloop ongeschonden naar huis

Maar als je een motorrijder als vriend hebt, hoor je bij het uitschot van de maatschappij. Als een motorclub een ritje voor een goed doel wil maken krijgen ze doodleuk 10 000 euro boetes. Zo zie je dat een pedofiel meer rechten heeft als een mens die gewoon eerlijk werkt voor zijn of haar inkomen. Maar die liever op een motor rijdt dan in een auto. Je keuze van vervoermiddel maakt je een misdadiger, de keus of een volwassen vent zijn pik in een kindermondje of in een volwassen mond stopt is gewoon toegelaten democratie. De grondwet is zo scheef als het maar kan, die eerste regel, de belangrijkste, word genegeerd, misbruikt, verkracht en vergeten.

De redactieleden van DutchBikers rijden allen Motor. Een aantal in clubverband zelfs. We schrijven over motoren, sleutelen aan motoren, hebben motoronderdelen in onze woningen verwerkt en we rijden er graag op. Niet alleen met mooi weer maar elke dag. Omdat het onze keus is. En die keus zorgt ervoor dat we gediscrimineerd worden. Een van onze redactieleden is getrouwd met een gemeente ambtenares. En reed ook graag motor. Aangesloten bij een club. Kreeg de keus, weg bij de club of zijn vriendin weg bij de gemeente.
We schreven het al eerder, een pedofiel heeft meer rechten dan een motorrijder. Ivo Opstelten zal blijven jagen op bikers. Straffen voor kindermisbruikers zullen te laag blijven. En zo lang iedereen dit maar gewoon neemt, een krantenbericht gewoon leest en omslaat, lijkt deze tijd het begin van een dictatuur. Eerst alle mensen eruit die anders denken of anders zijn. 75 jaar geleden was er een die ook zo begon, hij gooide ook anders denkenden uit de regering en verbood ze te werken met allerlei smoezen. Later nam hij ze alles af. Niet goed afgelopen met de wereld toen dit begon.

reacties
 1. rc schreef:

  ik denk dat ïvootje bang is voor de motorijders want bij die club’s zitten mensen met nog enige ruggegraad en wat ballen. Als je de club’s ophefft komen ze niet meer bij mekaar kunnen ze niet tegen je in opstand komen. Bv tegen de pedo’s. En ja ze zijn dol op pedo’s in den haag denk aan roze pedo edje als Demmink ook wijlen klaasje van ambsberg. Dus laat je niet bang maken en over de 1 % het enige wat de overheid tegen heeft is dat ze geen concurrentie dulden. Denk daar maar eens over na. Hoedan ook ik zit liever met motor rijders om mij heen maak mij niet uit of ze lid van een club zijn dan die staatscriminelen (je weet wel die met die blauwe petten)

  Like

 2. Peter berghmans schreef:

  Het is te zot voor woorden.
  Als een motor bende iets doet wat niet kan.
  Prima, dan is daar justitie voor om dat te vervolgen.
  Verder moet men geen vooroordelen en andere onzinnige dingen bedenken
  Om motorclubs af te schilderen als criminelen.
  We zijn anders denkend, maar niet crimineel of crimineler.
  Noem de gemiddelde buitenlander bij zijn afkomst en je hang voor discriminatie.
  Zeg iets over een geloof en je hangt.
  Zeg iets over iemand zijn sexuele voorkeur en je bent gezien,
  Maar een motor rijder kan je verketteren en voor alles wat mooi en lelijk is uitmaken,
  Terwijl er nergens iets juridisch tegen deze motor rijder is te krijgen.
  Nu zou een officier van justutie ballen tonen door hier wat aan te doen.

  Like

 3. vind het belachelijk,heb liever met met motorrijders te maken, voel ik me veiliger bij dan met de mannen met de blauwe petten die de wet zelf zo vaak overtreden maar daar word niets mee gedaan ik zou zeggen verbieden heel die blauwe jassen, 24 uur per dag 7dgn per week, kijken hoe hun dan reageren

  Like

 4. Marcel Klein schreef:

  De kleding dragen die je leuk vind, de vrienden kiezen die bij je passen, het maakt allemaal deel uit van de vrijheid van meningsuiting. Iemand toegang weigeren of dwarsbomen omdat deze bevriend is met iemand die tot een club behoort die niet helemaal standaard is, is tegen de wet. Het is dezelfde haatzaaierij waarmee andere bevolkingsgroepen over één kam worden geschoren.

  Like

 5. dutchbikers schreef:

  Dus Bikers hadden op de bres moeten gaan staan om pedoclub Martijn niet op te heffen, zodat ze zelf niet opgeheven worden? En nu is het onze eigen schuld dus? Mordicant, vreemd uitgangspunt.

  Like

 6. Mordicant schreef:

  Volkomen van de pot gerukt en terecht dat er verontwaardiging door ontstaat, (dit stukje) maar om als argument te gebruiken dat pedos wél in de openbaarheid mogen treden en bikers niet is van een bedroevend onnozel niveau. Een soort “tu quoque” . zo van “ja maar hullie doen het ook..” waarmee je eigenlijk zegt je moet “hun” aanpakken en “ons” met rust laten.

  In Nederland hebben (hadden) we vrijheid van vereniging en vrijheid van meningsuiting. En zo lang je binnen de wet blijft geld dat voor iedereen. Jawel, voor iedereen! Ook voor leipo’s waar je het niet mee eens bent. Als je toestaat dat de wet wordt ingeperkt voor verenigingen waar je het niet mee eens bent (pedofielen bijvoorbeeld), ben je zelf (bikers bijvoorbeeld) vroeg of laat ook aan de beurt .. en dat begint nu pijnlijk duidelijk te worden.

  Zo lang we met lamzakken als Opstelten en Teeven zitten opgezadeld zal er steeds meer verboden worden en steeds meer restrictie worden toegepast. Maar ja, we hebben er zelf voor gekozen. Een volk krijgt de overheid die het verdiend.

  “waar kan ik heen? Ik kan niet naar China, daar zijn ze zo streng, waar kan ik heen? ik kan niet naar … lalallaala.. “

  Like

 7. Tom schreef:

  Volgens mij is Ivo Opstelten ook een Pedo . Lijkt mij een zeer gefrustreerd persoon met een Persoonlijk storing in de bovenkamer. Snap ook niet dat zo,n persoon gekozen is voor de tweede kamer . Dat opzich vind ik al een stinkend zaakje . Laten ze achter de Marokkanen aangaan want die terroriseren het land echt

  Like

 8. Angelieke schreef:

  Jammer dat weer iedereen moet lijden onder het negatieve imago van sommige MC’S. Ik zou zeggen: ruim overal het geteisem op en laat de normale mensen die geen overlast veroorzaken met rust!!

  Like

 9. R Hoekstra schreef:

  Maar wat als ze zegt …ik heb de vriendschap verbroken ….. mag ze dan wel ???? of ik heb reeds een nieuwe vriend ….een pedo !
  wat een stelletje nsb’ers

  Like

 10. Mort of HellFire schreef:

  Ik wordt voor opdrachten voor mijn werk regelmatig gescreened, de laatste keer 2 jaar geleden, Het zou me zeer verbazen indien ik er nu nog doorkom of ook geblokt ga worden voor opdrachten door een ‘negatief advies, van de aivd. Maar eerlijk gezegd heb ik daar inmiddels door al dit onrecht, vierkant schijt aan; ik heb mijn werkgever al aangegeven wat ik doe en waarom en dat mijn vrijheid me belangrijkers is dat WAT dan ook. Het is wel heel heel erg triest wat er met dit land en de mensen er in gebeurt.

  Like

 11. witchdarkrose schreef:

  Beste mensen.

  Waar gaan we heen in dit land?
  Daar waar mijn oma een tatoeage had op haar onderarm met een nummer omdat ze gedwongen werd voor de Duitsers te werken anders zal zij en haar gezin vermoord worden, heeft geholpen het land op te bouwen.

  Nu langzamerhand word je als biker die geniet van het rijden en een clubje waar iedereen welkom is een ster opgeplakt en nog net niet afgevoerd naar auswitch.

  Ik heb het lidmaatschap van de motorclub waar ik bij zat opgezecht omdat ik straks de keuze heb om of niet meer te mogen werken of lid zijn van een motorclub.
  Het is net of ik mijn oma terug hoor, zij was overigens geen jood en vergeten te beschrijven in de geschiedenis boeken van dit land.

  Gevolg gehandicapten hebben geen dag meer waar ze mee kunnen rijden in een zijspan of achterop. Het dierenasiel krijgen hun jaarlijkse schenking ook niet meer. En zo zijn er talloze acties waar motorrijders zich voor inzetten.
  Fijn waar is het maatschappelijk belang?

  Nu mijn ergenis over dit feit. Ik zal niet zeggen dat alle bikers lieverdjes zijn, maar geloof dat je er altijd een paar heb die niet kuis zijn.
  Ik als belastingbetaler draai op voor de miljoenen aan huldiging en vernielingen van voetbal zogeheten supporters.
  Als we dan toch alles verbieden willen begin daar eens mee. Ik heb nog niet gehoord op het nieuws dat er door groepen bikers miljoenen schade aan treinen etc. Is gemaakt.

  Kortom doe toch eens normaal en leef en laten leven.

  Like

 12. Willem schreef:

  En, zoals vorige week weer bleek, kunnen we nog wel even vooruit met dit topic, en gaat de overheid ook in 2014 weer door met het verbieden van de motor evenementen. De eerste Harley Dag in 2014 is vorige week alweer gesneuveld uit fictieve angst voor ongeregeldheden tussen motorclubs. Waren het vroeger club A waar we bang voor moesten worden van de overheid, nu zijn het club B en C die zich blijkbaar naar het leven staan. Allemaal verzonnen gelul en gezwets over mogelijke ongeregeldheden die er bij ons nooit waren, en die er ook nooit zullen komen. Er is geen enkele club zo dom om op een Harleydag of ander openbaar motor event rotzooi te gaan trappen. Daarmee zou je jezelf als club en ook de scene geen dienst bewijzen, en de overheid een dikke stok geven om mee te slaan. Die fictieve angst wordt blijkbaar ook ingegeven door berichten van buitenlandse overheden, die door onze overheid maar al te graag als redenen worden gebruikt om, op een enkele uitzondering na, alle burgemeesters in ons land een beetje gek te maken. In Duitsland denkt men de oplossing te hebben gevonden door clubs of hun afdelingen te verbieden of op ieder feestje de gasten voor de deur het leven zuur te maken door uitgebreide politiecontroles. Allemaal symbool politiek die nergens op slaat en geen enkel ander doel dient, anders dan mensen wat af te gaan zeiken en te provoceren. Je tovert trouwens met zo’n beleid de bikers ook niet weg, en daarmee los je je vermeende probleem natuurlijk ook niet op. Niet iedereen hoeft te boeten voor een enkeling die wat uitvreet !
  In de ons omringende landen is wel e.e.a. gaande, hetgeen natuurlijk niet wil zeggen dat dit overslaat naar Nederland. Sterker nog, op dit moment is er bij onze oosterburen veel overleg binnen de clubs, over de situatie tussen de clubs onderling en intern beleid van de clubs, hetgeen natuurlijk een goede zaak is. Ook nu blijkt weer als je door exspansiedrift, c.q. vergrijzing in je club niet kritisch blijft op wie je allemaal binnenhaalt, is ellende in de toekomst te voorzien. Laten we blij zijn dat het hier bij ons altijd rustig is, en iedereen zich hier vrij en veilig kan bewegen. Nu alleen nog Ivo overtuigen dat het allemaal wel meevalt in ons landje, maar dat gaat niet meevallen met die ouwe ijzervreter.

  Like

 13. RK schreef:

  De regering is deze heksenjacht op de motorclubs begonnen omdat de clubs georganiseerd zijn en er met de supportsclubs in totaal duizenden mensen bij zijn aangesloten. Stel je voor dat die ineens naar Den Haag zouden rijden om eens orde op zaken te stellen daar. Kijk, Nederland BV heeft altijd de naam gehad van een vrij land. Hier mocht alles, we zijn intussen het land met zo’n beetje de meeste telefoontaps geworden.

  De naïeve burger die geen motor rijd en misschien zelfs de motor rijder die altijd alleen rijd zal zeggen “ik heb niks te verbergen dus het maakt mij niet uit” en daar ligt nu het gevaar.

  Nu zijn de motorrijders aan de beurt.
  Ze worden vervolgd en verguist met als laatste hoogtepunt een grote controle bij de Big Twin motorshow en bike expo in Rosmalen afgelopen weekend.
  De overigens aardige politie agent zei tegen me nadat ik hem gevraagd had waarom dit was dat “iedereen werd gecontroleerd die er verdacht uit zag!”

  En u leest het goed, iedereen die er VERDACHT uit zag.

  Ook ik dus ook, een brave huisvader die getrouwd is en twee kinderen heeft. Zie er niet raar uit en doe ook geen rare dingen. Heb geen strafblad en ben ook niet van plan om er eentje te krijgen. Ga elke morgen braaf naar mijn werk en kom tegen de avond naar huis. Breng af en toe als het werk het toe laat de kinderen naar school. Betaal braaf mijn hypotheek en andere dingen. Niemand buiten de bank om krijgt geld van me dus.

  DUS WAAROM ZIE IK ER DAN VERDACHT UIT MINISTER OPSTELTEN!

  Omdat ik Harley rijd?

  Nederland BV waarin degene die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt kan verwachten dat die er af gaat.

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Je bent verdacht als je je kont op een motorzadel zet. Zelfs als je bij motorrijders in de buurt staat. Harley? Wow, dat je nog niet van de weg geplukt bent en verhoord. Volgens Ivo Opstelten rijden alle 1%’ers op een Harley. Die controle bij de Big Twin was één grote provocatie aan de Nederlandse Motorwereld. Je bent dus al verdacht als je naar een motorbeurs gaat…

   Like

 14. RG schreef:

  freedom dies by inches FFYR

  Like

 15. grootsmoel schreef:

  Ik ben er trots op jullie stuk te mogen lezen, ga zo door en geeft nooit op!!
  Ik zeg altijd:
  De houding van de overheid en met name justitie in relatie tot de jacht op de motorclubs staat symbool voor de incompetentie in het oplossen van het criminaliteitsvraagstuk en is niets meer dan reactie en propaganda tegen een zichtbare groep voor de bühne.

  Ride safe and have fun…

  Like

 16. Oege schreef:

  Stelletje lamzakken daar bij die gemeente heb niks met dat volk ik moet er helaas wel bij zeggen dat een klein groepje motor rijder het soms ook wel een beetje verpest voor de rest

  Like

 17. Mikmak schreef:

  Moderne heksenjacht, nog steeds bang voor slimme vrouwen hahaha

  Like

 18. Ayla schreef:

  Tsja ik woon in Heerenveen, en weet dat het eens en ander hier niet pluis was, zij mogen discrimineren, en ik weet ook wel iets te zeggen, maar dan zal ik het wel te horen krijgen dat ik discrimineer…..komt volgens mij van het woord motor(club)… Maar nu begrijp ik ook wel dat ik geen burgemeester van Heerenveen werd….ik heb geen auto geen fiets geen motor, maar een bezem….En heksen worden ook gediscrimineerd….en daarom geen heks als burgemeester

  Like

 19. jan postma schreef:

  het is triest in een land dat zich democratisch noemt dat alle motorrijders over een kam worden geschoren, terwijl boeventuig en misdadigers veel privacy hebben en rechten waar wij als motorrijder geen recht op kunnnen doen gelden. Is er hier sprake van bevoorrechting? heksenjacht?
  Of is deze regering die regelmatig wordt beticht van het spelen onder een hoedje met de pedo scene bezig alles wat hen in de weg ligt en eerlijk zijn mening durft te vertellen te verwijderen cq te vervolgen.Well 22 september is er de protest bijeenkomst in den haag waar we kunnen protesteren tegen deze regering.
  Ik hoop dat er veeeeeeeeeeel zullen komen.

  Like