Gaan we weer normaal doen? De anti biker lobby slaat weer toe. Naast een voorzet van Onno Hoes om met het verbieden van pedoclub Martijn ook gelijk de motorclubs te verbieden (verderop meer), brult het nieuws vandaag (23 april 2014): “80% van de leden van outlawbikers is veelpleger” en “hoofdmoot outlawbikers is veelpleger” . Tientallen media rollen over elkaar heen om de sensatiebagger zo uitgebreid mogelijk te brengen. outlaw?? Welnee. Gewone mensen.Het loopt nou de spuigaten uit zeg. Staan de interneringskampen al klaar? Nog even en een motorrijder word van zijn bike gerukt op straat en afgevoerd naar stasi achtige verhoorkamertjes en opgesloten in interneringskampen.  “Ruim 80% motorclubleden heeft strafblad” is het nieuws vandaag. Hoe zet je een groep hobbyisten weg als criminelen? Laat dat maar over aan de propaganda machine van justitie. Newslocker: “4 van de 5 leden hebben een strafblad, 3 op de 10 zijn veelpleger”. Volkskrant: 30% is veelpleger”.  Nieuws 247: ”80% leden motorclubs heeft strafblad”. En zo brabbelen ze elkaar maar na, de een met nog sensationele verhalen dan de ander. Het zegt wel veel over de manier waarop gewerkt wordt. Een op niets gebaseerd rapport (lees verder) gaat zo snel mogelijk naar de media. Die dan gelijk weer koppen vet kunnen drukken en dikke artikelen kunnen schrijven over hoe slecht je bent als je op een motor rijdt. Gelijk de hele groep generaliseren. “Outlawbikers en 1%’ers.” Ieder met een motor en een zwart jassie aan is een misdadiger volgens de leugenachtige propaganda machine van justitie. Een onderzoek dat tot stand is gekomen via een bestand van 601 bij de politie bekende leden van clubs. Zelf geven ze toe in de artikelen dat ze geen ledenlijsten hebben van de clubs. Maar, zo stellen de verhalenmakers: ”het geeft wel een aardig beeld”. Ja, van de verhalenvertellers die dit soort onzin bedenken geeft het een aardig beeld.

Effe  pauze nou…De redactie moet eerst even een inbraakje plegen een paar shotjes nemen en wat wapens verkopen om tot rust te komen…. (Sarcastisch bedoeld)

Relativerend….. De leden met een strafblad hebben van alles op hun kerfstok. Justitie kijkt dus naar de mensen die een motor hebben en met justitie in aanraking zijn gekomen. Blijf je er even bij? Nederland telt 680 000 motorrijders en 1,3 miljoen mensen met een motorrijbewijs. (Cijfers van het CBS) Het onderzoek is tot stand gekomen door de gegevens te gebruiken van 601( let op die 1) bij de politie bekende leden van clubs. Deze 601 leden zijn in beeld gekomen sinds 1995, toen het demoniseren van motorrijders begon. Want, onze overheid maakt van motorrijders een zondebok om zo de aandacht af te leiden van hun eigen falen. Ze creëren eerst een gevoel van onveiligheid door de motorrijders als criminelen weg te zetten. Verbieden dan door motorliefhebbers georganiseerde familie feesten die al jarenlang gewoon gezellige uitjes zijn voor iedereen. Knopen daar zonder meer criminaliteit vast door niet meer te praten over motorrijders maar over 1%’ers, outlaw bikers, criminelen, motorduivels. De aandacht gaat zo volledig naar die motorrijders, die juist nu het seizoen begint weer overal zichtbaar worden. Het slopen van onze samenleving, het onderuit halen van ouderenzorg, bezuinigingen die mensen aan de armoede brengen, voedselbanken, massa ontslagen, belasting verhogingen, achterlijk duur levensonderhoud en meer van dit soort ongein word op de achtergrond geduwd als er weer iets over motorrijders te liegen is.

En dan nog de kop van dit artikel. Burgemeester Hoes wil motorclubs verbieden.We maken het even af. De homoseksueel vreemdgaande burgemeester van Maastricht en bedpret maatje van presentator Albert Verlinde, Onno Hoes. De Burgemeester van Maastricht. Hij zegt: “Pedo’s (Martijn) verbieden? Dan ook Motorclubs verbieden.”  Kon niet uitblijven. De voorbereidingen zijn getroffen, het draaiboek ligt al een tijdje klaar. De motorrijder als misdadiger neerzetten. De verenigingen als misdaad organisaties aan het grote publiek verkopen. De voorzet is gegeven door Burgemeester Hoes van Maastricht. Ivo hoeft alleen nog in te koppen. Lees zelf wat Onno Hoes zegt. KLIK HIER

We schreven er al eerder over, een pedofiel is vrijer dan een biker!

Kijk op de facebook van Join the Caravan. Word lid daar, we ondersteunen hun activiteiten van harte!!

reacties
 1. Kees de Groot schreef:

  hoe meer aandacht wij als motor rijders er aan geven, des te meer wordt het opgeblazen.. laten rusten en toeslaan als het echt te gek wordt..!! (is mijn mening)

  Like

 2. JD schreef:

  misschien ipv 1% patch nu maar een 80% patch

  Like

 3. Frans BACA Burdy schreef:

  Een kleine week geleden heb ik dit stukje geschreven om op facebook een gezonde discussie heirover te krijgen. Ik plaats hem nu graag als reactie.

  Ik weet eigenlijk niet wat ik hier nou mee moet!

  Waarom niet? Kan men zich afvragen. Motorclubs en verenigingen mogen door de overheid zowel landelijk als lokaal getreiterd worden want? Rij je op twee wielen, dan ben je dus crimineel!

  Ik heb voor mijzelf best wel een sterke politieke voorkeur en dat is niet wat er nu de leiding heeft in ons land. Deze regering kan mijn goedkeuring niet echt krijgen. Dat kan! Ik bedoel, je zal als persoon altijd wel verschillen houden en dat maakt normaal een democratie mooi. Val me nou niet aan hierover, want ik heb er zo mijn redenen voor. Maar ik ben vooral verbaasd hoe onaardig we zijn geworden naar de mening van een ander. Je mag man en paard niet meer noemen want dan ben je rechts in mijn geval. Toch raar in mijn eigen beleving. Ik heb een aantal jaren een eigen bedrijf gehad en ben in die tijd twee keer overvallen door Marokkanen. daders bekend bij de politie. Heb ik nu een hekel aan Marokkanen? Nee, echt niet! Er zijn zoveel hele lieve Marokkaanse mensen dat ik het niet in mijn lijf voor elkaar kan krijgen om dan maar een hekel te krijgen aan een hele bevolkingsgroep. Ik ben nog nooit een racist geweest en zal dat ook echt nooit worden. Hier weet ik dus heel goed wat ik er mee moet doen. Niet alles over een kam scheren. Ben je een criminele Marokkaan, dan heb ik wel erg sterk de voorkeur dat je hier niet hoort in ons land, je voegt dan niets toe in positieve zin. Ofwel je bijdrage aan de maatschappij heeft voor onze medelanders geen nut. Zeker niet als men dan ook nog eens zeer regelmatig in herhalingen valt. Grof gezegd. Oprotten!!!

  Dit gaat ten koste van al die welwillende mensen die hier in Nederland wel iets van hun leven willen maken en een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving.

  Hier weet ik heel duidelijk wat ik er mee moet.

  Pedofielenclub Martijn is eindelijk verboden door de hoge raad. Hier wordt ik echt heel vrolijk van. het is voor mij heel normaal dat je van kinderen afblijft. Seksueel misbruik van kinderen is voor mij een van de grootste gruwelen die er bestaan en als dader hiervan vind ik dat je geen recht heb. Je sloopt een compleet jong leven alleen maar voor je eigen seksuele genot. Ook als je kinderen mishandelt ben je in mijn ogen een min persoon die geen knip voor de neus waard is. Hard gesteld: hier horen buiten een veel langere gevangenisstraf dan wat rechters nu geven ook echt een goede lijfelijke straf bij. Zodat de daders zich nog wel tien keer bedenken om het nog een keer te doen. Netjes? Nee! dat weet ik wel en dat zal waarschijnlijk in een land als Nederland ook niet gebeuren. Maar goed! het is mijn mening maar.

  Hier weet ik heel duidelijk wat ik er mee moet.

  Onno Hoes!

  Ja, Onno. Deze burgervader van Maastricht die jonge jongens als toyboy inhuurt voor zijn eigen seksuele genot heeft een mening over pedofielenvereniging Martijn. Hij is ontzettend blij dat deze vereniging verboden is door de hoge raad en daarin ben ik het met hem volledig eens. Toch krijg ik compleet de verkeerde kriebels bij Onno. Deze kriebels gaan ook maar niet weg bij mij. De rillingen lopen bij mij over mijn rug. Als een man van in de vijftig moet ik er niet aan denken om seks te hebben met iemand van net twintig. Mijn kinderen zijn ouder. Voor mij is dit ook pedofilie, zeker als je seks moet kopen. En of je nou hetero of homo bent dat maak mij geen bal uit. Wat mij wel uitmaakt is het gezonde leeftijdsverschil. Ik ben hetero en kan een jonge meid van achttien best heel mooi vinden. Dat wil toch niet zeggen dat ik er seks mee wil. Ik moet er niet aan denken. Er moet ergens toch ook zoiets zijn als geestelijke gelijkheid met elkaar. Er moet toch ergens een gezonde klik zijn? Onno koopt graag liefde van hele jonge jongens in mijn ogen, Albert zal het wel niet leuk vinden dat ik dit schrijf. Ik ben getrouwd en stond ooit in een gemeentehuis met de belofte in goede en in slechte tijden er te zijn voor elkaar. Dat heet in de volksmond een relatie hebben. Ieder moet het zelf weten wat men in een relatie doet, maar voor mij houdt het in dat ik niet vreemd ga met een ander. Ik ben geen heilig boontje en zal zo oud als ik wordt dat ook nooit zijn. Ik ben niet roomser als de paus.

  Hier weet ik duidelijk wat ik er mee moet.

  Maar ik kom terug op Onno.

  Ik rij samen met sisters en brothers voor B.A.C.A. Dit staat voor Bikers Against Child Abuse. Wat we met elkaar doen is het beschermen van kinderen die seksueel misbruikt zijn. We beschermen ook kinderen die mishandelt zijn. Dit doen we door ze te beschermen tegen de dader. We gebruiken hierbij geen geweld. Hoe we dat doen is niet, ik herhaal! niet de dader op te sporen om in elkaar te slaan of iets anders wat met geweld te maken heeft. Dit doen we door er voor te zorgen dat kinderen in een veilige omgeving kunnen leven. Onze regel is dat wij de laatste hindernis zijn tussen dader en kind. Onze belofte houd in dat een dader over ons lijk moet om bij het kind te komen. Dit doen we met elkaar en we zullen met alle kracht die we met elkaar bij B.A.C.A. hebben hier altijd voor staan. Dit is onze overtuiging. Ik ga er ook niet verder op in, over, wat als? Wij staan als Bikers voor deze kinderen en geven daar waar het kan het kind een onbezorgde toekomst. Wij beschermen het kind. Het kind zal begeleid worden door diverse instanties op een proffesionele manier. Daar zijn wij als bikers niet voor. Maar wel voor het beschermen van het kind. Hiervoor staan wij 24 uur per dag het hele jaar klaar voor. Dit doen we met alles wat we hebben voor het kind. Al moeten we hele nachten voor de deur staan van het kind om het te beschermen. Dit doen we met hart en ziel en vol overgave in de wetenschap dat het kind nooit meer iets aangedaan kan worden. Moet het kind naar school, dan gaan we naar school. gaat het kind naar een vereniging dan gaan wij naar de vereniging enz, enz. Een B.A.C.A. kind wordt in onze gemeenschap opgenomen en behoort bij onze familie. Een ieder weet dat je voor familie opkomt. Hoe dan ook!

  Nogmaals wij staan niet voor geweld, maar je komt niet langs ons, als het gaat om het beschermen van het kind. Een ieder kan logisch nadenken wat dat precies inhoud.

  Nou kom ik weer terug op Onno.

  Onze brave Onno noemde in een zin dat, gelijk aan pedofielen ook motorclubs en verenigingen verboden moeten worden. Wij zijn ook als B.A.C.A. zoals vele andere clubs, verenigingen, volgens Onno een criminele organisatie. Dat hij Bikers in een adem noemt met pedofielen is al achterlijk. Maar deze toyboy liefhebber heeft een oordeel over ons als bikers terwijl hij zelf geen enkele normen en waardebesef heeft. Hoe kan het dat zo’n persoon burgemeester kan blijven van een stad terwijl hij zelf maling heeft aan een vaste relatie, meerdere seksuele relaties onderhoud met jonge twintigers en daarbij zwijgt als hij door de gemeenteraad op het matje geroepen wordt.

  Hier weet ik niet wat ik er mee moet.

  Deze burgemeester verbiedt als het kan op welke manier dan ook een motortreffen waarbij mensen genieten van motoren en andere activiteiten. Er is bij elke dag die er is georganiseerd nog nooit iets gebeurd. Iedereen die biker is kijkt wel uit dat er iets gebeurt. Welke Motorclub of vereniging het ook is iedereen weet dat het onder een vergrootglas ligt als er ergens iets gebeurt. De overheid toont totaal geen enkele vorm van respect naar de bikers toe omdat maar een extreem klein gedeelte misschien crimineel is wat vaak niet eens bewezen is. Ivo Opstelten is van dezelfde partij als Onno. Met zijn treuzelende stem denk hij als een bariton wijsheid uit te strooien terwijl hij steeds meer betrokkenheid krijgt bij zijn vriend Demmink in een pedofielen zaak. Hier krijg ik een hele nare smaak van in mijn mond. Er blijken meer pedofielen verhalen vanuit de huidige politiek in de doofpot gestopt te worden terwijl de bevolking om openheid in deze zaak vraagt. Hoe achterlijk is het dan om bikers te verbieden om bij elkaar te komen voor een american day of een harley treffen. Dit terwijl ze niet aan kunnen tonen dat ieder biker crimineel is.

  Hier weet ik dus echt niet mee wat ik er mee moet!

  Alle bikers van welke vereniging of club zijn dus in de ogen van de huidige politiek crimineel. Ik geef het graag toe dat ik de huidige politiek totaal niet vertrouw. Ik heb al eerder mijn voorkeur hierover uitgesproken. Maar om nou zonder bewijs iedereen als een crimineel te beschouwen geeft voor mensen die nooit motor hebben gereden wel een beeld dat alle Bikers zwaar crimineel zijn. Toon gezond respect naar de bikers toe. Het vooroordeel door de politiek krijgt op deze manier wel een grond van waarheid voor de burgers. Respecteer een biker als je er een ziet, een biker zijn ideen zijn misschien anders als die van een burger die geen motor rijdt, maar! De regels die bikers hanteren zijn eerlijker als die hele schijnheilige smerige politiek op dit moment.

  In mijn ogen Pedofieltje Onno en leugenaartje Ivo denken nog steeds dat ze eerlijk over komen maar intussen zien de burgers steeds meer dat alles alleen maar de firma list en bedrog in de huidige politiek is. Hierdoor snap ik dus niet dat de huidige politiek bikers zo slecht kan afschilderen terwijl ze in mijn ogen vele malen slechter zijn als de erecode die bikers met elkaar hebben.

  Hier weet ik wel raad mee!!!!!

  Like

 4. Mort of HellFire schreef:

  Beste Onno (Ivo lees je ff mee, och ja natuurlijk, je leest alles mee, dom van me)

  Er moet me nog even iets van het hart, je trekt een parrallel tussen motorclub en pedofielenclub, met een pseudo relativerinkje erachter, zoals het een goed passive-agressive betaamd “natuurlijk zijn ze niet hetzelfde, maar even ontwrichtend voor de samenleving”.
  Nou zijn er naast motorclubs ook homoclubs, echt waar, die vindt ik als ik jou parralel doortrek “even ontwrichtend” zo niet nog meer dan motorclubs en hebben meer overeenkomsten met pedo’s nl. dat het een sexuele geaardheid is, de ene geaccepteerd de ander niet.
  Je mag het misschien niet zien, maar ik vindt taferelen van mannen die elkaar publiekelijk aflikken onprettig, en die roze parade in Amsterdam botweg genant om terug te zien in nieuwsmedia, maar toch ik accepteer het, kijk de andere kant wel op. Waarom, omdat ik homo’s hun manier vrijheid van leven zoals ze willen gun en respecteer, dat moet kunnen in een democratie.
  Hmmmm wacht, dit moet ik even uitleggen voor Onno en Ivo ” Vrijheid (om te mogen zijn hoe je bent) en democratie (dat je wat te zeggen hebt over hoe je land er uit zeit en dat niet door machtswellustige potentaten geregeld wordt). Oh wacht jullie zijn van die partij die dat als de twee kernpunten in hun naam heeft, raar he dat ik dat niet meteen zag, natuurlijk wisten jullie dat al en handelen daar ook na, of ????

  Beste Onno, wees een echte vent, en herroep publiekelijk die meer dan onbeschofte insinuatie, doe er als goede passive aggressive nog wat excuses bij, doen wij net of we je geloven.
  Ivo ga je eens bezig houden met echte criminielen zoals ene JD (niet Jack maar Joris, dus stoppen met wegmoffelen maar vervolgen) en alle fraudeurs en oplichteers in gemeente besturen en andere overheid, die op kosten van de belastingbetalers euries als God in Frankrijk en straks regent in Brussel willen gaan spelen.

  Dank je

  De nederlandse motormuis

  Like

 5. Niks motorbende ik ben ambtenaar geweest aan de Universiteit 43 jaar lang zonder strafblad.
  In 2008 als Biker forlife weer op de motor gestapt om Mishandelde of Misbruikte Kinderen te helpen. Iedereen die dit ook doet rijd met een V.O.G verklaring op de achtergrond bij de stichting af gegeven waar we zijn aangesloten als Biker. Ook doe ik al vanaf 1986 Jeugdwerk bij de scouting A.P.V . waar ik nog steeds actief ben als Leiding. Ik heb vanaf mijn 2e tot 19e jaar in tehuizen gezeten van wegen ouderschap ontzegging. Momenteel rij ik voorde United Bikers en heb daar mijn plekje wel gevonden. Bij de Gemeente Gorinchem ( Oranje vereniging ) weten ze mij ook te waarderen voor het schminken van Kinderen ieder jaar weer. Tot slot heb ik ook mijn Lintje gekregen als Lid in de Orde van Oranje Nassau een aantal jaren geleden. Nu ga ik door met er te zijn voor de Kinderen als Royal Biker Forlife = Gorinchem.

  Like

 6. Son schreef:

  Gelukkig zijn de ambtenaren heilige boontjes en hebben niets op hun kerfstok. Ze maken geen misbruik van declaraties, zijn nog nooit gepakt met drank achter het stuur en gebruiken ons belastinggeld ontzettend goed.
  wat een mongool die dit durft te zeggen. Een meer dan discriminerende en voor mij criminele uitspraak!

  Like

 7. Armand schreef:

  Uit de reactie van Onno Hoes blijkt dat hij jaloers is op de motorclubs die wel nog steeds bestaan (hoe lang nog?) . Zou hij banden hebben gehad met de club Martijn?. Ik mijn speeltje kwijt dan jullie ook.

  Like

 8. Piet schreef:

  Leuk, dat wij bikers gelijk op gaan met pedo’s, binnen de visie van justitie. Het is de wereld op zijn kop, en idd een afleidings manoeuvre van een dik falend beleid. De ouderen zorg, ziekenzorg, torenhoge belastingen, en brandstof- en energie prijzen kunstmatig, hoog gehouden, op onze kosten overal camera’s, en traject controle, en meer van zulke onzin. Over de rug van de burgers, gas winning, en iedereen daar in het noorden zijn huis kwijt, -en onverkoopbaar-, of in -twintig stukken gescheurd en gestut-. Overal haantje de voorste zijn, in de buitenlandse politiek, en dan nu weer 400 man sterk van het KCT naar Mali, en we hebben nog Patriot raketten aan de grens van Turkije en Syrië staan. Dus ga zo maar verder, en dan, kun je het beste een groepje motor rijders zwart gaan maken, en tegen elkaar uit gaan spelen. De Rogues in Opmeer hadden een feestje dit afgelopen Paasweekend, van vele duizenden bikers, en alle kleuren door elkaar van de MC’s, die elkaar zo naar het leven staan, er is geen onvertogen woord gevallen, en de gezelligheid was 100 punten. Wat nou bende oorlog..!?? Eigenlijk zouden de homo’s van de televisie verbannen moeten worden, en dat rare ventje met zijn nicht van Maastricht erbij. RTL is een media fabriek, door homo’s en voor homo’s, dat mixt niet zo erg, met de overgrote meerderheid van de mensen, die allemaal gewoon straight zijn. Maar ik discrimineer niet, maar laat me wel gerust. Waarom worden al die priesters en die nonnen, die in de kerkgang al die jongetjes en meisjes, hebben misbruikt, gerust gelaten.? Pedo club Martijn legaal ?!! En Ivo zijn grote maat Demmink als top ambtenaar, op een justitie post, van het zelfde verdacht, ook niet vervolgd ?!? Wij 1% motor rijders gaan van huis, naar een blues festival, en worden scheef aan gekeken, als anders denkenden, en aan gehouden, en waarschijnlijk meteen gearresteerd, vanwege scheten laten onderweg, zweetvoeten en een vieze spijkerbroek, en een lawaai uitlaat. Oh ja, en de vrouw achterop, vanwege aanstootgevend gedrag, de eerste drie knopen onder haar kin open, en ze was in het bezit van aanstootgevende motor-literatuur, met Amerikaanse motoren erop. Het is compleet onverkoopbaar, en dit kabinet doet er goed aan, door enig zelfonderzoek te verrichten, want zelf kennis is de beste kennis. Maar het schip is al enige tijd zinkende, en dat hozen we nooit meer terug, al dat verloren geld, door verkeerd genomen beslissingen, van mensen die op de verkeerde bestuurlijke plaats, de meest foute beslissingen namen. Nou ben ik maar een simpele biker, die het toch allemaal niet begrijpt, maar 1% begrijpt het. Tolerantie, liefde en respect, of broederschap, zijn nog steeds begrippen, die wij wel kennen, maar in Den Haag hebben ze daar nog nooit van gehoord. Sterkte voor iedereen, en petje af voor de mannen die binnen de motor gelederen, alles toch maar weer voor elkaar kregen, in onder andere Opmeer.. Grtzz Piet

  Like