Politie meldt lidmaatschap motorclubs nadrukkelijk in persberichten MIDDELBURG – Als een lid van een zogeheten Outlaw Motor Gang (OMG) in aanraking komt met de politie, zal de politie zijn lidmaatschap van die motorclub nadrukkelijk vermelden in persberichten. De politie wil zo duidelijk maken dat clubs als de Hells Angels of Satudarah ‘criminele elementen’ bevatten, aldus een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant. Volgens hem is dit landelijk beleid. (Bericht uit de Stentor) Als je zo de wereld moet verbeteren? Doelgericht en expres de motorrijder zwartmaken. Verdeeldheid zaaien binnen de motorwereld door manipulatie en intimidatie.

KnipselDe politie krijgt er les in. Er zijn handboeken hoe de motorwereld en de rijders te benaderen. Onderaan dit artikel kun je een “rapport” downloaden van de politie. (Of klik op de foto) Lees het aandachtig! Het beschrijft precies hoe politieagenten tegen motorrijders aan moeten kijken en hoe ze die moeten behandelen. En hoe mensen worden afgetapt, welke conversaties gevolgd worden.

Gekleurd nieuws zat, het gaat sneller dan we bij kunnen houden. In Heemskerk brandde een schuur uit. Direct werd de aandacht gericht op de eigenaar van de schuur, een lid van een motorclub. De brand zou expres zijn aangestoken. Het bericht zat vol woorden om de aandacht te richten dat het ging om misdaad. (RTV NH) Maar…. De brand bleek later gewoon kortsluiting te zijn geweest. Geen misdaad, geen cluboorlog. Maar het kwaad was al geschied. Vals nieuwsbericht de wereld in en zo word de motorrijder verder verketterd.

Ander bericht? Lid van een motorclub opgepakt bij een onderzoek naar drugstransport. 3 mannen ging het om. Een 30 jarige man uit Nieuwleusden en twee mannen uit Zwolle. 1 was lid van een club. En die andere twee? Waren lid van de AH spaarclub? Of is het alleen van belang als iemand motorclub lid is? Is het van belang voor het onderzoek om te vermelden dat er een lid van een motorclub bij was? Tegenwoordig zien mensen je al voor lid aan als je op een markt een support shirtje koopt.

Dat media zich zo voor het karretje van justitie laten spannen!   De propaganda tegen bikers neemt ongekende vormen aan. Iedereen op een motor is verdacht. Op Dinsdag en vrijdag hebben veel clubs open huis. Op diezelfde dagen zijn er extra zware controles langs de toegangswegen naar die clubhuizen.

De Nederlandse bikerapartheid laat België zelfs niet met rust. Een Belgische krant kopte: “Kans bestaat dat Nederlandse bikeroorlog overslaat op ons land” Welke motorbendes of MC’s vormen een probleem in België? “De federale politie volgt de zes grootste internationale criminele motorbendes van dichtbij op. Dat zijn de Hells Angels, Outlaws, Bandidos, Blue Angels, Satudarah en sinds kort ook No Surrender.

Slechts 1 vraag komt bij ons op! WELKE BIKEROORLOG? In Nederland is geen sprake van een bikeroorlog. Alleen een door Justitie geregisseerde roddel en laster campagne tegen motorrijders die uitgevoerd word door slaafs meelopende bladen, kranten en andere media.

In Apeldoorn mag de Harleydag doorgaan. Als de motorrijders maar achter hekken gaan staan! Zodat het grote publiek helder en duidelijk kan zien waar de misdadigers staan. Achter de hekken. En ze mogen geen motorvesten dragen.  De redactie gaat dit jaar dus niet naar Apeldoorn. Wij verdommen het om ons te laten manipuleren en tevreden te zijn met kliekjes. foto: de Stentor

Jarenlang is “Apeldoorn” een geweldig groots familiefeest geweest zonder enige wanklank. Nu moet het ineens achter hekken. De redactie van Dutchbikers bestaat uit motorrijders! Wij hebben beslotendat we ons niet als een kudde achter een hek laten wegzetten. We laten onszelf niet gebruiken als propaganda middel tegen onze eigen cultuur. Hoor je het al? “Zie je wel, ze staan achter hekken om ons te beschermen tegen hun agressie. Goeie zet van die burgemeester. Dat zal ze leren, die 1% misdadigers!”

Zelfs duitse berichten over motorclubs worden in Nederland groots uitgemeten. Als het maar over misdaad en motorrijders gaat. De combinatie die volledig uitgespeeld word door de bende van Ivo. Als die mensen zich zo laten manipuleren, zich zo laten sturen…. Bizar gewoon. Liever èèn procent dan politieagent, we schreven het al eerder.

Jouw reactie wordt zoals steeds zeer op prijs gesteld!

Download het volledige politierapport hier!  outlawbikers-in-nederland 

reacties
 1. […] Politie meldt lidmaatschap motorclubs nadrukkelijk in persberichten. Dat vermelde Dutch Bikers al enige maanden geleden. Ik ben dus niet de enige die dat heeft vastgesteld. Maar men vermeld er niet bij dat dit alleen bij negatieve berichten moet gebeuren. […]

  Like

 2. Piet schreef:

  Ik eigenlijk ook, Anne. Maar het is schijnbaar niet geheel ongevaarlijk om in de kijkert van de hoge heren te lopen, en ik zou ook wel graag weten wie bv de stukken hier een negatieve “Rate this” geeft. Want dit lees proza verschaft een gezonde kijk op de zaken, die er nu niet zo fris bij liggen eigenlijk. L&R

  Like

 3. Boeiend! schreef:

  Wat een propoganda! Wat doen we nou eigenlijk mis? Media blaast alles op! Vandaag gewoon nog met een groep van NS aan de koffie gezeten terwijl wij van een andere mc zijn.. Zie t probleem niet zo.. We houden van motorrijden, de mc is een 2e familie die net zoals je eigen familie voor elkaar opkomt..
  Er is maar 1 crimineel en dat is de gehele overheid.. Alles wat er daar fout gaat wordt gewoon in de doofpot gestopt.. Mensen die negatief over kna denken.. Kijk eerst naar de politieke partij waar je op gestemd hebt..! Wie is er nou de crimineel??

  Like

 4. jeff schreef:

  Wat men ook wil bereiken met deze zet… Vergeet niet dat er ook motorrijders zijn die zich gewoon bezig houden met hun vrienden en samen genieten van het geluk dat ze hebben om motor te kunnen rijden….. Bijvoorbeeld veteranen die voor vaderlandsliefde bepaald werk hebben gedaan in allerlei uitzendingsgebieden… Met gevaar voor eigen leven en dat van hun collega’s… De vrijheid om te dragen wat men wil kan nooit verboden zijn…. We zitten niet meer in WII

  Like

 5. Redouan schreef:

  Lekker het hersenenloze klootjesvolk van Nederland nog verder bang maken,door Ivo en z’n bandietenbende die onze overheid heet…

  Like

 6. paul van dijk schreef:

  in 40/45 zat er ook 1 bepaalde groepering achter hekken???

  Like

 7. Rudie pol schreef:

  Liever !% dan een smeris ACAB Ivo ga boeven vangen en laat ons met rust.

  Like

  • Sidney schreef:

   Zolang er mensen schreeuwen ACAB, schreeuwen andere, alle motorrijders zijn crimineel.. Ik zie het verschil niet, of ik ben misschien kortzichtig. En ja ik was erbij in Amsterdam op 5 mei, Join the caravan..

   Like

 8. marika schreef:

  Ik vind het belachelijk dat dit zo moet! Ze kunnen beter de witte boorden criminaliteit onder de loep nemen! Daar wordt heel Nederland wijzer van!

  Like

 9. jimmy schreef:

  er is maar één erkende grote misdaad organisatie, en dat is de OVERHEID zelve, het massaal plunderen van de eigen bevolking, voor hun eigen rekening, en zij maken zelf de regels, de wetten die ze zelf maken is niet voor hen van toepassing, maar voor de gewone werkende burger, FUCK THE GOVERNMENT.

  Like

 10. Mort of HellFire schreef:

  Zoals gebruikelijk ben ik het weer 666% met dit artikel eens.
  Nu hebben ze weer een nieuw middel gevonden in de demoniserings campagne tegen bikers… we lassen events niet meer af, we gaan ze gebruiken voor propaganda.
  Ergens hebben ze gelezen dat respect en vrijheid erg belangrijk zijn in de bikerwereld, wat nu beter dan ze zo respectloos mogelijk, als een kudde varkens tussen hekken te drijven en etaleren, als toonbaar bewijs van hoe machtig onze overheid, met warlord Ivo voorop, wel niet is.

  Moge elke, zichzelf en zijn peers respecterende, biker hier NIET aan meewerken a.u.b. !!!

  Intussen gaat de reeds op gang zijnde campagne natuurlijk gewoon door… als er al een rectificatie op een krantenartikel of uitzending op TV of radio komt (afgedwongen) dan zijn dat 4 regeltjes in een smal kolommetje op pagina 18, Terwijl het artikel zelf (bijv. over de schuur) uiteraard een halve pagina, met kleurenfoto, liefst met op de rug gefotografeerde patchholders (desnoods uit Denemarken of Timbuktu) besloeg.
  En meteen na die gedwongen rectificatie, ook snel nog wat extra pseudo-nieuws, met grote fotos op voorpagina en pag 1 erbij, om eventueel ongewenst echte nieuws rondom het onderwerp onder te sneeuwen.

  Zo wordt nog steeds te pas en te onpas gereferreerd naar de “aanslag” in Limburg (het ‘slachtofffer’ zelf heeft middels advocaten laten weten, dat het NIET MC gerelateerd was, maar dat hoor je nooit) een tafel met wapen (zo’n 10 jaar geleden in Duitsland gevonden bij een club die destijds niet eens een chapter bij onze grens in de buurt had, laat staan erbinnen, alleen dat “vergeet” men dan te vermelden. Tja het klappertjes pistool of de supersoaker van een van de kids van een MC lid hier is natuurlijk ook geen “nieuws”, niet sensationeel genoeg); een paar kiezelsteengaatjes in een ruit in Susteren worden gepromoveerd tot granaatschade (de hele pui zou er bijna uitliggen en minstens de ruit, als dat echt zo was). We zetten er nog wat rood/witte dranghekken bij, in dat straatje, voor de camera, voor extra dramatisch effect.

  Bij de “nieuws” rapportages over JTC in Eindhoven, heb ik de 10 jaar oude beelden van de tafel met wapens (uit duitsland) diverse keren door het beeld zien schuiven en een “afgezet” straatje in Limburg met gaatjes in een ruit, echt: 2/3 van elke “rapportage” had de focus daarop, JTC werd aangegrepen als kapstok om nog meer subliminale propaganda te spuiten, antwoorden out of context en verknipt in beeld of ten gehore gebracht. Ik heb zelf bij enkele van deze interviews met onze vice bijgestaan en daarna gezien wat “er uit ge-edit wordt, mijn eigen interview op radio werdt ook vrolijk ge-edit en van de zware kriteik op overheid en media ontdaan. Dat was bij navraag “niet ter zake”, jawel eikels, dat was nou PRECIES waar het om draait, waarom we JTC hebben opgezet, als tegengeluid tegen deze hetzeen massa manipulatie.
  Het is beangstigend hoe de media, berichtgeving moedwillig verdraait en presenteerd.

  Nu hebben we ook nog Onno(zeltje) uit het VVD kamp, die als burgermeester in M’tricht ongeveer net zo populair is als een karrevracht hondedrollen op het Vrijthof, begint nu met “Biker->pedo” campagne (jaja, zoals de waard is… zullen we maar denken).
  Onno heeft ontdekt dat de pedo vereniging Martijn, geholpen door (terechte) afkeer van de bevolking van het gedachtegoed (in mijn ogee perverse ziekte) kon worden verboden, terwijl er eigenlijk in het handelen van de vereniging opzich niks wederrechtelijks gebeurde. Onno telt nu 1+1 op en komt op 3 uit; Martijn kon verboden worden, dan kunnen we dat ook met MC’s, we moeten alleen even de publiek opinie masseren en drillen dat MC’s net zo ontwrichtend (de burger leest: verwerpelijk) voor de maatschappij zijn als pedoclubs.
  Partijgenoot Ivo is al bezig met de lastercampagne, daar kunnen we lekker op inhaken met wat geroeptoeter.

  Het is bijna lachwekkend, deze demoniserings pogingen tegen ons bikers, ware het niet dat het helaas en klaarblijkelijk werkt.
  Dezelfde methodiek werd zo’n 80 jaar geleden ook gebruikt bij onze oosterburen tegen een andere groep en dat leidde uiteindelijk to massa vernietiging.

  De eerste stap is gezet, de massa begint het te geloven; mijn 85 jarige moeder spreekt me nu al aan op mijn ‘gedrag’ en dat al die ‘foute vrienden’ van me, toch op zijn minst mijn baan moet bedreigen, als mijn baas dat eens wist. Die zelfde baas, weet al wat en heeft me inmiddels in een persoonlijk gesprek nadrukkelijk op het hart gedrukt werk en prive strikt gescheiden te houden, anders schaadt het mijn inzetbaarheid bij klanten. (Niet dat ik ooit in ‘oorlogskleuren’ bij een klant ben aangekomen, maar nu is het opeens kennelijk een issue).

  Het is diep triest dat de politieke agenda van een vertegenwoordiger van een partij (en laten we hopen niet de hele partij) die nb. de woorden democratie en vrijheid in de naam heeft staan, zijn democratisch verkregen macht en middelen misbruikt om de vrijheid van een deel van de bevolking af te nemen, mensen in hun werk en prive, door ongenuanceerde en valse aantijgingen te beschadigen, te discrimineren en stigmatiseren.
  Publieke media worden gebruikt om stemming te maken tegen deze groep en schandelijk draait en keert men, als een echt politicus betaamd, om te scoren bij… ja bij wie eigenlijk??? iedereen die even met zijn ogen knippert en goed kijkt wat er nu echt gebeurt moet toch zien dat dit een laster campagne is, na fascistisch model.

  Als de oogschellen afvallen zou men zich toch van deze “heren” despoten af moet keren. Of heeft de “club” met leden als Ivo en Onno, daar ook al schijt aan, dan zijn we slechts de eersten, net als 80 jaar geleden er ook met een groep werd begonnen, toen de zigeuners, zwakzinnigen, niet ariers etc.

  WORDT WAKKER NEDERLAND. Knipper met je ogen, kijk nu eens echt rond, JTC gaat straks overal in het land via Ride-Ins laten zien wie en wat bikers nu echt zijn; wees niet bang, maak een praatje met ons, en ervaar de waarheid.

  Like

 11. der Hanz schreef:

  Als we dat gaan doortrekken vermelden we dan in het vervolg ook de volleybalclub waar ’n winkeldief lid van is? Of de naam van de kantklosvereniging? Lekker beleid hier.

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Het venijn zit hem in het alleen vermelden van motorrijders. Het demoniseren en zwart maken van een aparte groep mensen die de keus hebben gemaakt om te rijden op een motor.

   Like

 12. Bull schreef:

  Als alle bikers nu tevens lid worden van de golfclub en massaal gaan golven? Als alle bikers nu eens naar de bijeenkomst van hun politieke partij gaan en tevens lid worden? Als alle bikers nu eens een rondje om Apeldoorn heen rijden ipv van er naartoe gaan? Als alle bikers nu eens een gemeenschappelijke stichting oprichten zodat we een advocaat aan het werk kunnen zetten? Waarom voeren wij bikers geen hardere vreedzame acties tegen dit politieke geweld? Waarom schakelen wij zelf niet vaker de media in als tegen offensief? Mensen kinderen wat heb ik toch veel vragen. Waarom leggen we niet op een duidelijke manier uit wat beeldvorming is en wat daar het criminele politieke doel van kan zijn? Waarom leggen wij niet vaker uit wat in strijdt is met de grondwet en wat onze rechten zijn volgens de grondwet. Waarom speelt Justitie de advocaat van de duivel tav Grondwet. Waarom resocialiseerde Justitie “veroordeelden” om ze vervolgens weer te stigmatiseren als criminelen en/of criminele biker? Zo en nu ga ik met mijn kindje naar de kinderboerderij, als ik tenminste niet tegen wordt gehouden door het speciale biker hit-team van Justitie.

  Like

 13. herman vogel schreef:

  Mensen (motorrijders) achter hekken heeft nog nooit iets opgelost….
  http://hermanvogel.wordpress.com/2014/04/21/bikers-en-bange-burgemeesters/

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Herman, je hebt gelijk. Nooit gedacht dat in het tolerante Nederland de apartheid, discriminatie en demonisering van een bevolkingsgroep weer zou toeslaan.

   Like

   • Marcel schreef:

    jow en dit terwijl deze achterlijke regering het hardst geschreeuwd heef dat apartheid discriminatie en vervolging van mensen en groeperingen nooit meer mag gebeuren, ze beginnen g.v.d. zelf met de hitserij tegen iedereen en alles. Wat een collorfull land zijn we toch geworden, maar ja 1 miljoen mensen wil zich verzetten tegen deze regering en 14 miljoen denken t heeft toch geen zin. Dus eigenlijk gewoon doen waar we zelf zin in hebben zoals lekker blijven toeren en genieten waar we goed in zijn.

    Like

 14. John Johnson schreef:

  Het ergste van al is dat deze hetze tegen motorrijders begonnen is in Breda, alwaar een burgemeester zijn zin niet kreeg van de stichting Harley-Dag Breda. Dit sujet wou namelijk de Harley-Dag Breda 2010 openen, door op een Harley als eerste de stad binnen te rijden. Zonder A-rijbewijs wel te verstaan. En omdat de Stichting Harley-Dag Breda hiermee niet accooord ging. heeft die hufter alle gemaakte afspraken in de prullebak gegooid en de Harley-Dag 2010 volledig verziekt. En of dat niet erg genoeg was stelde deze klootzak voor het volgende jaar dermate achterlijke eisen, dat het stichtingsbestuur er ZELF de stekker uitgetyrokken heeft. DE HARLEY-DAG BREDA IS DUS NOOIT, ondanks rondgaande berichten van die zieke media, VERBODEN.
  Wel is de eerstopvolgende Harlley-Dag, in Arnhem, op uitdrukkelijk advies van deze despoot verboden. En daar dook die zieke linkse media gelijk bovenop.
  De grote aanstichter voor de criminalisering van motorrijdend Nederland is dus peter van der velden, de huidige burgemeester van Breda. Er is nog nooit op een Harley-Dag/ Motorbeurs of American day iets gebeurt, maar dank zij deze hond(peter van der velden dus) en zijn linkse organen(de media), is er een angstcultuur geschapen die zijn weerga niet kent.
  peter van der velden, burgemeester van Breda, hartelijk bedankt.

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Zo! Dat is een knap staaltje van ego tripperij! Het verwende jochie dat zijn zin niet krijgt uithangen! Mooi voor een titel van een Suske en Wiske, “Breda en de Brallende burgervader”. Want zulke zooi hoort in een stripboek, niet in de echte wereld.

   Like

  • Mort of HellFire schreef:

   Was het maar vast 2016, dan stopt ie als burgemeester, kan ik me als inwoner van Breda weer iets vrolijker voelen, hoewel, wat krijgen we er voor terug, Ivo of Onno?

   Like

 15. Anne schreef:

  Ik ben verschrikkelijk nieuwsgierig geworden naar de mensen achter deze pagina, niet enkel meer de inhoud. L&R!

  Like