Wat voor “bikeroorlog”! Leugenaars!

Geplaatst: 24 juni 2014 in Regels en Respect, WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Onze redactieleden waren vandaag al via skype, whatsapp en chat zich aan het opwinden over een aantal stompzinnige maatregelen die weer genomen worden. De TT in Assen is aan de beurt om door Ivo bedachte Bikerapartheid uit te voeren. Een noodverordening (voorbode van de verwachte vestjeswetten), ingesteld door de Gemeente Assen zorgt ervoor dat leden van motorclubs met hun vestje aan niet in het centrum van Assen mogen lopen.veteranen nederland We lazen zelfs dat Hells Angels, No Surrender, Satudarah en Bandidos elkaar in het verleden in Nederland al zijn aangevlogen. Dat er “spanningen” zijn. Waar dan, stelletje leugenaars? Waar zijn die spanningen dan? Waar hebben Hells Angels dan Satudarah aangevallen? Of waar is de door de overheid bedachte “bikerwar” dan uitgevochten? Waar of wanneer is er een vechtpartij geweest tussen deze clubleden? Wat vuurwerk in de tuin van een motorclub lid in Limburg. Wat, zo verklaart hij zelf, niets met de club te maken had. En het vuurwerk werd door de pers gelijk lichte explosieven genoemd. Kunnen jullie dan alleen maar liegen?

Hitler en Goebbels wisten het al. Als je een leugen maar vaak- en lang genoeg herhaalt, gaan de mensen het vanzelf geloven. Triest dat in 2014, waar we eigenlijk naar een gezonde toekomst zouden moeten streven, er grote groepen worden gedemoniseerd. Gewone mensen die de keus hebben gemaakt om zich te verplaatsen met een motor, zijn daardoor ineens door een paar grijze raamstaarders veroordeeld. Omdat ze een ander vervoermiddel hebben dan een auto, een OV Jaarkaart of een dienstfiets.
support veteransJe leest letterlijk hetzelfde bericht in alle media. Ze kopiëren en plakken berichten zonder eerst te kijken wat ze nu eigenlijk kopiëren en plakken. Veteranen, soldaten die bereid waren om met hun leven te betalen zodat anderen veilig konden slapen, mogen op hun eigen defilé in Den Haag geen vest met clublogo dragen. Hun motorclub, waar ze de kameraadschap van hun diensttijd terugvinden, waar ze over hun vaak verschrikkelijk traumatische ervaringen kunnen praten en waar ze hulp en steun vinden word aangemerkt als Outlaw Motor Club. Ze moeten hun lidmaatschap van de club die ze er doorheen helpt ontkennen. Want, rijden met een clublogo op je rug zorgt ervoor dat je steeds aangehouden wordt voor “controles”. Je gegevens op je id kaart worden schaamteloos overgenomen zonder enige reden anders dan identificeren wie ze aanhouden en van welke club hij lid is. Je gegevens in een database, alles op 1 lijst. En dan? Komen de goederenwagons weer? Worden we straks onverwacht massaal afgevoerd omdat we op een motor rijden?

Het gaat om totale controle. Een berichtje in de krant, waarin de Maastrichtse Burgemeester Onno Hoes eindelijk uit de kast komt met de uitspraak: ” De overheid heeft motorclubs nog steeds niet ONDER CONTROLE. We hebben te weinig juridische middelen om echt door te pakken.” Hoes reageert op de voortgangsrapportage van Ivo Opstelten afgelopen week, waarin hij stelde tevreden te zijn met de tot nu toe geboekte resultaten.  Hoes is echter kritisch en zegt: ”het rapport suggereert dat we het onder controle hebben. Dat is zeker niet het geval. Ze zijn ons nog steeds een stap voor” Wat dacht meneer Hoes? Dat we ons in onze leren pakken willoos naar zijn privé darkroom zouden laten leiden? Motorrijders zijn gewoon mensen. In dit geval een groep waar de meesten een ongegeneerde drang naar vriendschap, broederschap, vrijheid en trouw hebben. Maar in de politiek is het gewoonte om elkaar in de rug te rammen, af te maken, in elkaars kont te kruipen en via vriendjes, roddel en leugens je doel te bereiken. De oprechtheid van motorrijders is beangstigend voor politici. En dus liegen en verzinnen ze erop los.

Nergens is met een motorclub gepraat. Maar ik bedoel echt gepraat. Gewoon tegenover elkaar, problemen uitspreken en daarna een biertje drinken en verder gaan. IVO CELLZo werkt het in onze motorwereld. Dan kun je elkaar recht in de ogen kijken als je praat. Niemand die de moeite neemt om ons motorrijders aan te spreken op de manier waarop wij elkaar aanspreken. Liever hakken, onderdrukken, manipuleren en liegen. Maar vrijheid laat zich niet, nooit onderdrukken. Dat hebben veel dictators en manipulerende politici in de loop van de geschiedenis tot hun schade al geleerd. Praat eens met de clubs. Ga om tafel zitten, maak de zaken die verkeerd gaan bespreekbaar. Los de problemen op. Clubhuizen sluiten zorgt ervoor dat de clubleden ergens anders gaan zitten. Vestjes verbieden zorgt ervoor dat clubleden gewoon clubleden zijn maar onzichtbaar en in hun eergevoel aangetast. Pesten zorgt voor ontevreden mensen die ooit genoeg hebben van de overheidspesterij. Heb je een probleem met ons? Spreek ons aan, praat erover. Geen probleem kan bestaan zonder oplossing. Denk daar eens over na “heren” politici.

Hier wat zaken waar zeker meer energie in gestoken kan worden:

 • Jeugdzorg. Onderzoek van de Leidse Universiteit leerde ons dat jaarlijks in Nederland 107000 kinderen mishandeld worden. KInderen worden met politiehulp weggerukt uit gezinnen, jeugdzorgmisbruikt kinderen. Seksueel of voor financieel gewin. Doe iets!
 • Rondom de berichtgeving om Sytze van de V. de pedo die in Amersfoort zo vriendelijk door de burgemeester wordt onthaald leerden we dat jaarlijks 500 tot 700 pedo’s terug de maatschappij in gaan. (Schrik jij daar ook van? Elke week 10 – 15 pedo’s terug de maatschappij in!) En dan jagen ze op motorrijders? Doe iets!
 • 1 op de drie kinderen is slachtoffer van (seksueel) geweld voor zijn/haar 18e jaar. Doe iets!
 • Therese van den Hurk, eruit getrapt bij de Pieter van Foreestgroep wegens wanprestatie. 300000 euro oprotpremie. 3 ton!!! Om weg te gaan! Omdat je je werk niet goed doet!! Doe iets!
 • Belasting maakt ICT fout van 200 miljoen. Dader(s) maken excuus en zullen het noooooit meer doen. Doe iets!
 • Kinderen trappen elkaar invalide of zelfs dood, pesten op scholen neemt zware vormen aan, ondanks voorlichting en speciale programma’s. Doe iets!
 • Somalische piraten, gearresteerd door de Nederlandse Marine, vragen asiel in Nederland aan. Eerst in je bootje op zee, paardagen later na een betaalde lift te hebben gehad via een Destroyer, helikopter, vliegtuig naar Nederland zit je in een asielzoekers centrum. Met uitkering en zich op een woning. Doe iets!
 • Ouderen worden gescheiden op het eind van hun leven. AOW gekort, kosten omhoog, zorginstellingen sluiten. 2014. Doe iets!
 • PvdA… Ouderen moeten maar een moestuintje nemen. Goedkoper eten zelf kweken. Komen daar nog zwaardere bezuinigingen aan? Doe iets!
 • Dikke 4 miljard aan Joint Strikefighters uitgegeven. Blijken ze zo slecht dat ze overal mankementen vertonen, in Amerika staan ze nu allemaal aan de grond. Doe iets!
Zoals steeds zijn je reacties, hoe massaal ook, uiterst welkom.
reacties
 1. Paul schreef:

  Hoewel ook ik gruwel van de handelswijze van “onze” regering inzake motorrijders, herken ik mij ook in het verhaal van The wizard.

  Tot voor kort was het vrijwel onmogelijk om ook maar iets op je jasje te naaien dat verwees naar een MC.
  Dan kreeg je bezoek van de “echte” clubs.
  Intimidatie en bedreiging, ook naar onschuldige omstanders, was niet vreemd.
  Ik heb dit aan den lijve mogen ondervinden.
  De club waar ik lid van was is opgedoekt, na meer dan 20 jaar probleemloos bestaan te hebben.
  Wij reden door heel Europa, waren bevriend met motorrijders van allerlei pluimage, waren overal graag gezien en vielen niemand lastig.
  We reden, sleutelden, aten, sliepen, dronken, lachten, huilden samen.

  En toch waren wij het niet waard om als volwaardig MC door het leven te mogen gaan.
  Let wel, zonder colors of 1% verwijzingen of iets dergelijks.
  Gewoon de naam van de stad waar we vandaan kwamen (maar eigenlijk nooit waren 😉 ), met de toevoeging MC

  Ondertussen schieten de chapters met “nieuwe brothers” als paddenstoelen uit de grond.
  De connecties met criminele activiteiten daarmee ook.

  Nu liggen de grote clubs onder vuur van de overheid en word er alom om begrip en support gevraagd.

  Trots zijn op wie je bent en waar je voor staat is een goede eigenschap.
  Op je eilandje blijven staan en roepen dat je gepest wordt en de steun inroepen van de mensen die tot voor kort “niet mc waardig” waren, lijkt mij nogal eenrichtingsverkeer.
  Wil je support? Zul je ook wat terug moeten doen.

  Like

 2. jAAP schreef:

  PRACHTIG STUK!

  Like

 3. Fat Bob schreef:

  Wat kunnen bepaalde mensen het toch mooi op papier zetten. Ik kan me hier helemaal in vinden. Jammer genoeg mogen politici en ‘aangelijnde’ personen het hele land legaal naar de grond helpen omdat ze vinden daartoe bevoegd te zijn.
  We kunnen alleen maar hopen dat er heel snel mensen met een gezond verstand het kunnen overnemen in Nederland (en dan heb ik het nog niet eens over ons geweldige Europa :))))!!!, voor het te laat is!

  Een heel goed stuk en een paar hele pakkende reacties!!!

  Like

 4. worff schreef:

  “Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, zal de bevolking die gaan geloven.”
  is getekend J. Goebbels.

  Like

 5. Piet schreef:

  Ivo en consorten kijken teveel televisie denk ik. Als nou alle beslissingen al genomen zijn, en media en de politiek gewoon verder blijven fantaseren, en liegen en bedriegen, wat is er dan nog verder te beleven ? Alle berichten die er over geschreven worden, alle acties en alle onzin, die er daarna weer op volgt.. Ik heb mijn twijfels, over veel waar ik maar beter niet teveel over los laat. De mensen die het begrijpen hoor je niet meer.. Pfffff Zal wel zijn, en sterkte ermee.

  Like

 6. Elly schreef:

  Morgen in de tweede kamer…! Net een mail gestuurd naar SP, D66 en zelfs naar PVV…benieuwd naar hun reactie!!! En vooral naar wat er morgen gaat gebeuren in de kamer. Niet “alle mensen” zijn toch zo dom om de telegraaf, J. vd Heuvel, RTL Boulevard,….Opstelten (foute man), Teven (foute man, miljoenen verdwijnen in een “drugsdeal, wit-wasdeal….zijn afschriften kwijt 🙂 🙂 te geloven!!! m.a.w. de media, die geregeerd wordt door de politiek, wordt als waarheid beschouwd!!! Zo dom is het nederlands volk toch niet!!! Wat een “hetze”!!!! Morgen eerst de rechtbank in, ben benieuwd! Afwachten, maar wordt een “leuke” dag! Geloof toch nog steeds dat “rech”t recht is en “krom” krom!

  Like

 7. star 6315 schreef:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik die Opstelten liever kwijt dan rijk ben. Maar één ding wil ik wel kwijt. Veterans MC is niet uitgeroepen door de overheid tot een outlaw club, dat hebben ze zelf gedaan. Ze hebben ook zelf de keuze om geen 1% club te zijn.

  Like

  • marco schreef:

   Mag ik vragen waar jij de wijsheid vandaan haalt om te beweren dat de veterans dat zelf hebben gedaan? En weet je wel waar de term 1% vandaan komt? Eerst huiswerk doen voor je domme opmerkingen maakt. Nu doe je nl. hetzelfde als de media.

   Like

 8. Joop storm schreef:

  Als de clubs nu eens onderling T shirts laten drukken met hun kleuren en deze uitdelen aan de motorrijders die naar Assen komen dan lopen we met 20000 mensen tegelijk met dezelfde kleuren WAT NOU SAMENSCHOLINGSVERBOD hhahahaahahahah

  Like

 9. Johan schreef:

  Ik kan me volledig vinden in dit stukje.
  “Onder controle hebben” is echt een leuke, hebben ze de tafeltennisverenigingen wel onder controle dan ? Okee, slecht voorbeeld, laat ik een ander voorbeeld noemen: voetbal, en daar is geen verdere uitleg bij nodig denk ik.
  Dat er motorrijders zijn die zich met criminele activiteiten bezighouden zal ik niet ontkennen, maar is er al eens onderzocht hoeveel criminelen er in een auto rijden ? Wedden dat dat een veelvoud is ?

  En dan die vermeende intimidatie van met name de Harley rijders.
  Voor ik motor ging rijden kwam ik met min gezin eens terug van een vakantie, en ergens halverwege Duitsland ging ik tanken. Aldaar stond een groep van minstens 50 HD’s met de bijbehorende berijders -in zwart leer gehuld- vlakbij. Omstanders keken schuw, en maakten zich uit de voeten. Maar niet mijn destijds 7-jarige zoon, hij sprong uit de auto en dook gelijk tussen al die stoere tweewielers. Natuurlijk liep ik gelijk achter hem aan, want ik vind dat spul ook prachtig. Een paar langharige, zwaar bebaarde en van chromen kettingen voorziene “bullebakken” komen op ons af. Nog voor er enige introductie plaatsvind, beginnen ze tekst en uitleg te geven over de diverse machines.
  Tot zover de intimidatie.

  En dan die bendeoorlogen. Zo als hier boven al gesteld; die zijn er helemaal niet. Rivaliteit ? Ja, natuurlijk ! Maar het zou onnoemelijk stom zijn om dat tijdens een algemeen motortreffen tot een veldslag te laten komen. Dat weten ze dondergoed, en de kans dat het gebeurd moet dan ook op nul worden ingeschat.
  Dat er een paar met elkaar op de vuist gaan ? Oh, dat zal best wel ja, maar daar hoef je geen bendelid of motorrijder voor te zijn, dat gebeurd toch wel.

  Inmiddels rij ik zelf ook motor, trotse eigenaar van een 25 jaar oude “Supermagna”.
  Ja, ik loop ook graag in zwart leer rond.
  Sinds kort heb ik er per ongeluk een nieuwe hobby bijgekregen. Ik repareer (gratis) de klokken voor de bejaarden in de seniorenflat.
  Crimineel he ?

  (ook geplaatst op actueelnieuwsnederland waar ik dit stukje in de eerste instantie vond.)

  Like

 10. bert schreef:

  misschien dat een MC maar eens moet gaan als een party waar we op kunnen stemmen met de volgend verkiezingen mijn stem krijgen ze

  Like

 11. Wildcat schreef:

  Mijn Blog van 25-5-14, passend bij uw verhaal vind ik persoonlijk.

  Ik snap iets niet,… wellicht kan 1 van mijn mede FB-ers mij dit uitleggen.

  Vandaag in het nieuws staat dat de burgervader van Tilburg d.m.v. een PVO vast wil laten leggen dat motorrijders niet meer in hun “typerende kledingstijl” door de stad mogen lopen en al helemaal niet gezamenlijk, want samenscholing van Bikers word ook verboden als het aan meneer Noordanus ligt.

  Nu sla ik de krant open e…n ga op zoek naar al die verschrikkelijke zaken waar deze zogenaamde motorbendes zich naar zeggen van justitie en de media mee bezig houden en dus de reden van het feit dat de rest van motor minnend Nederland niet meer naar Harley-dagen of andere motorevenementen kan gaan.
  Ik vind de volgende berichten;

  Mannen gaan elkaar met fietskettingen te lijf in het vondelpark.,… geen van deze “heren” droegen zogeheten collors dus ga ik er van uit dat zij geen lid waren van welke “bende” dan ook.
  Ajaxieden slopen de kuip en richten voor tonnen schade aan,… voetbalfans,…. Geen grote mannen in leer,.. nee gastjes in rood-witte T-shirtjes.
  Docent in Twente weg door “grensoverschrijdend gedrag”, kon dus niet met z’n tengels van de kinderen afblijven,… een leraar,.. zo’n stoffig mannetje,… geen enge biker.
  Nederlandse drugskoerier pleegt zelfmoord na wilde achtervolging,….. met de auto,…..
  In 1 jaar tijd zijn er meer dan 500 meldingen van eerwraak in Nederland gemeld, eerwraak wordt veelal uitgevoerd door vaders, broers, ooms,… da’s een heel andere “club”
  Illegale liquidaties met Drones,.. door defensie,.. betaald door onze eigen regering, die overigens geen van allen ooit zijn gespot op een gemotoriseerde tweewieler of gehuld in leer op het pluche plaats hebben genomen.
  Aanrijding tussen 2 auto’s ontaard in een flinke vechtpartij,.. wederom,.. auto’s
  Ferrari gestolen in Maastricht is gefilmd,… de mannen droegen geen leer, geen logo’s en reden al helemaal niet op een motor.
  Ongeveer een kwart van alle ambtenaren ziet een collega wel eens in de fout gaan op zijn werk. Ambtenaren zouden zich onder meer schuldig maken aan intimidatie, machtsmisbruik en verspilling, het is algemeen bekend dat door de meest recente regelgeving ambtenaren geen lid mogen zijn van of associaties mogen hebben met een MC dus ook hier gaat het niet om die vervelende bikers maar om “keurige” heren en dames in pak.
  De politie in Katwijk heeft een clown opgepakt die met een hakbijl 2 kinderen heeft aangevallen, hoewel zijn outfit inderdaad wel zeer kleurrijk is kan er toch niet gesproken worden van motorclub-collors.

  Ok,.. dit is allemaal recent nieuws en misschien hebben de heren zich deze week wel netjes gedragen, dat zal vast het argument van sommigen zijn maar als ik heel eerlijk ben, kan ik mij geen enkel schokkend nieuwsbericht herinneren waarin echt onomstotelijk bewezen is dat deze zogenaamde bendes echt zo gevaarlijk zijn.
  Nou, vooruit,.. dan maar niet onomstotelijk bewezen maar een aanklacht die blijft plakken dan misschien?
  Ik heb gezocht,.. het enige wat ik vind is vrijspraak na vrijspraak,.. maar dat komt vast door die dure advocaten die ze met al dat criminele geld makkelijk kunnen betalen.

  Wees nou eens eerlijk mensen,…. Heeft u zelf,.. los van wellicht een beetje geluidsoverlast door een toertochtje die uw zondagmiddag dutje ruw verstoord ooit echt last gehad van een biker?
  En dan bedoel ik niet die jonge gastjes die met een bloedgang door het verkeer maneuvreren op zo’n Japans racemonster,.. nee,.. de mannen in leer, met hesjes en stoere koppen op Harleys en andere choppers.
  Maar ja, 1 enkel voorval is dan al gauw een verhaal over scheren en 1 kam

  Like

 12. Bovi schreef:

  Die Onno Hoes is dat niet eentje die zelf niet te vertrouwen was toch…….

  Jammer dat een zeer grote groep motorliefhebbers zo afgeschilderd wordt en dat dit dus anno 2014 zo maar mogelijk is.

  Like

 13. Bas Oosterhof schreef:

  350 mensen van de HHZ die straks zonder werk komen te staan in 1 gemeente omdat ze de regels veranderd hebben in de zorg. Doe iets!

  Like

 14. The Wizard schreef:

  Helaas moet ik constateren dat ook op deze pagina geen objectieve berichtgeving meer plaats vindt!! Als je echt eerlijk en oprecht ben maak je geen gebruik van de situatie maar van feiten!! Wat op deze pagina vergeten wordt is de intimidatie van de raad van 8 ten opzichte normale motorclubs…het gejank van deze raad van 8 clubs…daar lacht een motorrijder om… eindelijk ze komen aan de beurt….jullie hebben zelf met je intimidatie en A-sociaal gedrag naar echte motorrijders je geloofwaardigheid verspeeld!!!!

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Ter info, die raad is al een paar jaar opgeheven…

   Like

   • The Wizard schreef:

    Weet ik….heb het misschien wat zwart/wit gezegd hier…maar het valt niet te ontkennen dat er terreur is uitgeoefend en mogelijk nog door bepaalde MC’s. Daarom kunnen ze onder de doorsnee motorrijder/ster zeker niet op sympatie rekenen nu ze in de schijnwerper staan. En het is een beetje kinderachtig om nu iedere motorrijder te betrekken in iets wat de meeste NIETS aangaat. Als merknamen als MQP, REVI”T!, DAMEN, BERING, RICHA, e.d. niet meer gedragen mogen worden….DAN WORDT HET PAS EEN ZAAK VOOR IEDERE MOTORRIJDER…..is mijn bescheiden mening

    Like

    • Rotw schreef:

     Vind je? Nou ik vind dat niemand in dit land bepaald wat voor een jas ik aan trek. En wat ik er op zet. En zeker niet de overheid.

     Like

  • Wildcat schreef:

   Beste heer/mevrouw.
   Helaas moet ik constateren dat ook u niet volledig geïnformeerd bent.
   De zogeheten raad van 8 bestaat al jaren niet meer dus ik vraag mij af hoe die dan andere clubs kunnen intimideren.

   Like

   • The Wizard schreef:

    Zoals ik al aangegeven heb…ik ben daar al een tijdje van op de hoogte!!! Maar ach, dit is toch wel typisch een kwestie de ontkennings fase en “de Kop” in het zand steken…maar goed ieder zijn mening en ik Respecteer die van een ander!!!

    Like