We hadden het beloofd. Hoe staat her met de onderzoeken tegen de Nederlandse Motorclubs. Hoe zullen de Dutchbikers worden gepakt dit jaar. En hoe komen ze aan de informatie? Waar halen de raamstaarders de informatie vandaan. Je mag, als je bij gemeente of rijk werkt geen vrienden hebben die bij een motorclub lid zijn. Als je dus bijvoorbeeld werkt als gevangen bewaarder of als stadswacht of tramcontroleur, dan kan het jou je baan kosten als je een neef of vriend hebt die lid van een motorclub is. Je kunt weggepest worden, legaal.  De “overheid”gaat bepalen welke jasjes je mag dragen en wie jouw vrienden zijn. En wat je familieleden wel en niet mogen doen. Anti propaganda en beperkende maatregelen. Regelrecht uit “mijn strijd”, het boek van Alois Schicklgruber. (Later bekend als Adolf H.)
dutchbikers rapport2

 

De Nederlandse biker. Eerlijke aardige open mensen. Uiterst aanspreekbaar, trots, trouw en onafscheidelijk van zijn vrienden en levenswijze. Vrijheid, een open weg, frisse lucht. Een hart voor de mensen. Verguisd door ziekbleke raamstaarders die jaloers hun tijd uitzitten. En niks te doen hebben. En dus al peinzend hun zachtrose pulserende hersenkwabben masserend bedacht hebben dat ze Neerlands trots, de vrijheid, zullen gaan slopen. Lees hier hoe ze dat willen gaan doen. Je reactie is welkom! Klik op het rapport om het te downloaden en te lezen.

Volg ons op Twitter! Klik hier!

 

reacties
 1. CB schreef:

  Dit is op HDC-Deurne herblogd.

  Like

 2. Mort schreef:

  Als ze nou een 10% van al deze middelen tegen overlast van bepaalde groepen jongeren zouden inzetten, wat zou het dan weer rustig worden in de binnensteden. En dan 90% tegen de echte criminelen in 3delig grijs met een stropdas, dan werd NL weer bijna leefbaar.

  Like

 3. Flip Kraakman schreef:

  Ik heb het dossier gelezen en het lijkt Jaren 30 wel, dat die mensen al die onzin toch geloven gaat er nou niet eens 1 lampie branden bij ze of zijn ze allemaal zo stom? Groet Flip.

  Like

 4. Ajira schreef:

  Ze gaan er van uit dat alle bikers lid zijn van een criminele organisatie en dus betrokken zijn bij drughandel, wapenhandel en prostitutie. Bij het opstellen van dit document hebben ze goed naar Australie gekeken, daar gelden dergelijke regels al sinds eind 2013, onder de noemer VLAD (Vicious Lawless Association Disestablishment Act 2013). Daar hebben ze van die leuke regels data je wel lid mag zijn van een motorclub, maar het vestje in het openbaar dragen mag niet en “samenhang” (bijvoorbeeld een wekelijkse club meeting) kan voor een celstraf zorgen. Echt te belachelijk voor woorden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Fred schreef:

  Ik moet bijna kotsen voor de afdeling waar ik slechts 42 jaar voor heb gewerkt, de overheid. Naast mijn vele vragen tijdens mijn loopbaan over mijn meerdere loop ik nu in mijn privé nog tegen eigenlijk nog heftiger blokkades in mijn hobby als biker.
  Kom op eikels van raamstaarders, maak mij niet echt boooos want dan ga ik echt ff kotsen. Het woord witte boorden kriminaliteit is niet zomaar in de dikke van Dale gekomen……..

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Fred, laat je niet gek maken. Dat is precies wat ze willen. Toon je een biker. Blijf trots, onafscheidelijk van je vrienden en trouw aan jezelf. Blijf genieten van je keuze om te rijden. Waarheen en wanneer je wilt.

   Like