“Justitie liet eerder nadrukkelijk weten dat ze clubs als Satudarah en No Surrender niet kenmerkt als criminele organisaties. Een eerdere poging om op die manier tot een verbod te komen op de Hells Angels liep spaak bij de Hoge Raad.”

Jaja, stond in een artikel van het Brabants Dagblad. Je kunt het zelf nalezen uiteraard. Zo, aan het eind van 2015. Een jaar dat bol stond van de laster, leugens, anti propaganda en verzonnen idioterie over motorclubs. Weer vele verboden feesten, gesloten clubhuizen, invallen arrestaties en anti propaganda. De rijks gestuurde media stoppen niet eerder dan dat de motorrijder de paria van de samenleving is gemaakt.sturgis

En toch, toch blijven we rijden. We blijven de bikers die we zijn. Niemand houd ons tegen. Vrijheidsliefde kun je niet tegenhouden. We feesten nog steeds, we doen onze dingen die we altijd deden. We doen ze alleen anders. We zijn minder zichtbaar. Bikers worden inventiever. Broederschap en vriendschap is sterker dan staats gestuurde rattenplagen.

We kwamen een reactie tegen op een artikel ergens op het net. Van Willem!
ze zijn al gekenmerkt als criminele organisaties, zie het OMG-beleid, maar bewezen is dat nog nooit. De overheid stigmatiseert mijn club met de stelling dat 80% van de leden een strafblad heeft. De werkelijkheid is dat er minder dan 1% een justitiële aantekening heeft. Jammer genoeg wil de rechterlijke macht nooit toetsen of dit soort uitspraken van de overheid op waarheid berusten. Waarom niet? 1% is ruim onder het landelijk mindcontrolgemiddelde, en toch worden mijn medeleden en ik, ten onrechte uitgemaakt voor crimineel. Op zich niet zo heel erg, maar als je hierdoor, nogmaals ten onrechte, je baan (ja wij werken gewoon voor ons geld) kwijtraakt….. Overheid en alle door de media gehersenspoelde medelanders, ga nu eens waarheidsvinding doen en ga niet alle grondrechtelijke vrijheden inperken en discrimineren. Criminelen moeten aangepakt worden, maar mensen op hun uitelijk en lidmaatschap van een bepaalde club veroordelen, dat is misdaad. Gepleegd door de overheid. En alle gefrustreerde types die niet weten waar ze het over hebben”

Maak de mensen bang. Maak ze zo bang dat ze smeken om “bescherming”. Meer politie, meer controles, telefoontaps (“ik heb toch niks te verbergen, ze gaan hun gang maar”) camera’s, DNA afname, NSA, telefoongegevens analisatie. Maak ze zo scheitbang voor vrijheid dat ze als ze de straat op gaan, ze dit met angst doen. Genereer zoveel angst dat de meerderheid van de mensheid onderdrukking verkiest boven vrijheid. Dat ze bereid zijn hun laatste geld te betalen om zich veilig te voelen. Dat ze elkaar gaan verraden om zelf “veilig” te zijn. Clubs demoniseren is een middel, een van de vele middelen die de regering, bestuurd door machtige zakenlui, inzet om de bevolking onder controle te krijgen. european-bike-week-2010-at-faakersee
En het lukt ze aardig. Teeven en Opstelten zijn eruit, “bonnetje” van bijna 5 miljoen crimineel geld kwijt, deals met criminelen maken en ze zitten nog in de kamer, niet in de gevangenis. Als een biker een zakmesje op zak heeft mag hij minimaal een dag vastgehouden worden.

De toon is gezet in de afgelopen jaren. 2016 komt eraan. Wijzelf zijn nergens bang voor. Laat maar komen dat 2016. Maar voor onze kinderen en kleinkinderen wordt een wereld gebouwd van angst, onderdrukking, totale controle en dictatoriale overheersing. Wij en jullie zijn de laatste vrije generatie als het zo door gaat. Laten we onze kinderen en hun kinderen leren wat vrijheid is. En hoe je het koestert, beleeft, in je hebt. Dat vrijheid bij mensen hoort en controle en onderdrukking niet.

Daarom wensen we jullie een vrij 2016 en keiharde feestdagen!

Robert Hageman
www.dutchbikers.nl

reacties
 1. “Give up freedom for security and you will end up with neither” -Jason Jessee

  Like

 2. Dirk schreef:

  Geldt niet alleen voor MC’s en hun leden. Ook vechtsporters hebben dit probleem. Bij MC’s en vechtsporters zijn foute figuren te vinden. Maar ook bij de voetbalclubs, de atletiekverenigingen waar doping wordt gebruikt. Maar daar wordt nooit iets van gezegd. Want daar zijn ze zelf echt bang van, tenminste de voetbal”supporters”. Door de aantallen van die debielen is er geen politicus die een subsidie durft te weigeren.

  Like

  • Prisoner2015 schreef:

   Je legt de vinger op de zere plek, MCs draaien zonder subsidie. Wat in Nederland zonder subsidie of overheidssteun draait is een gevaar voor de samenleving, al was het maar omdat je er mee aantoont dat je best leuke dingen kun organiseren zonder dat de staat zich er mee bemoeit.

   Like

 3. Bart schreef:

  Dat is nu precies wat ik ook altijd zeg. We worden gehersenspoeld door wat de media ons verteld en laat zien. Een media die niet objectief is. Niet alleen motorclubs maar ook het verhaal rond de vluchtelingen. En wat dacht je van ISIS. Het enige wat wij te zien en te horen krijgen is wat “ZIJ” willen dat wij horen en zien. Klaarblijkelijk is de gemiddelde Europeaan niet neer in staat zelf te denken of te filteren. Laten we ons eigen gezonde verstand weer eens gaan gebruiken ipv de massa te volgen. Analyseer, denk na en vorm een eigen mening en beeld.

  Like

 4. f.timmerman schreef:

  is er een verschil tussen een voetbal supporters club en een motorclub, Jazeker als lid van de eerst genoemde club kun praktisch alles doen wat de wet verboden heeft en ben je nog geen lid van een criminele organisatie, Maar als je lid van een moterclub ben je, ook al heb je niets wat bij de wet verboden is gedaan al als crimineel gebrand merkt met alle maatschappelijke gevolgen van dien, Uitzondering zijn de motor clubs die bestaan uit Politie of ex Politie mensen want die heb je ook net of die nooit naast de pot pissen In beide motorclubs bestaan de leden uit mensen die wel verschillende levens opvattingen hebben maar dezelfde hobby, waar het om gaat ,en dat is MOTORRIJDEN

  Like

 5. herman vogel schreef:

  Bange Burgemeesters en rimpels in een glas water….
  http://hermanvogel.nl/rimpels-in-een-glas-water/

  Like

 6. Herrie Betlem schreef:

  Dit verwoord aardig mijn betoog dat ik al jaren voer. Het onderdrukken, controleren van burgers door ze angst aan te praten is niet nieuw. In Amerika is dit al lang de gewoonte. Alleen slepen ze er in Amerika ook nog de ‘christelijke waarden’ bij, omdat het ‘naar buiten toe’ een zogenaamd ‘godvrezend’ volk is.
  Wij staan inmiddels zo sterk onder controle (ja, nu al) dat van elke nederlander, die een mobiel, klantenkaart, openbaar vervoers abonnement, credit of bankkaart, voertuig op kenteken, etc. Bekend is waarhij geweest is, of waar hij is. Er volgt nog meer, bijvoorbeeld de ‘black box’ in de auto.
  We accepteren het, omdat….
  BIG BROTHER IS WATCHING US
  Datamining! Koppel de verschillende data maar, denk maar eens na, waar die koppeling al gemaakt is.
  Telefoonabo. Moet je je gegevens laten overnemen, dus je BSN is gekoppeld, aan je BSN hangt ook je kenteken, je bankkaart, indirect ook je klantenkaart.
  Need I Say more?
  Een schakel ben ik al kwijt, ik heb geen mobiel meer. Dus daar is de tracering al verbroken.
  Best Bikers en Burgers. DENK HIER EENS OVER NA!
  Bedenk iets om die ketting te breken.
  Hartgrondig
  Fuck The System!
  (Aivd, lees gerust mee)

  Like

 7. Adriaan schreef:

  All part of RFID.
  Angst creëren zodat mensen blij zijn dat “iedereen” straks zich laat chippen.

  Like

 8. Willem564 schreef:

  Zoals de oude Amerikaanse president Benjamin Franklin ooit zei:
  “Those who would give up Essential Liberty, to purchase a little Temporary safety, deserve neither Liberty nor Safety”

  Like

 9. phpstolle schreef:

  Bikers zijn erg wakker, dus vormen een gevaar voor de gevestigde “orde’. Niet voor de burgers, die hebben er baat bij dat ze er zijn.

  Geliked door 1 persoon