Daarmee worden motorrijders in deze tijd vergeleken. Leden van een drugs producerende moordmachine die loopt op prostitutie en afpersing. Allemaal, stuk voor stuk beschrijven de voor geprogrammerde mediamalloten  motorrijders als crimineel. In opdracht van de baas. Negativiteit, sensatie en leugens verkopen meer advertenties dan waarheid. Dus laat de massa zich liever voorliegen.Vandaag een anoniem berichtje in het nieuws. Een vechtpartij op een kermis in Beverwijk, 3 man gearresteerd.  Maarrrr……. In Zaandam 4 man van Satudarah aan het vechten geweest. Details van de mannen erbij, clubnaam, TV nieuws, teletekst, kranten. Want het is Satudarah.

Naar aanleiding van ons vorige verhaal kreeg de redactie veel reacties. Vooral van groepen die geen MC zijn. Nogal uiteenlopende reacties waren erbij. Sommigen denken dat ze buiten schot blijven omdat ze geen MC op hun rug hebben. Toerclubs, motor vriendengroepen, religieuze motorrijders, motorrijders die voor kinderen rijden en ga zo maar door. Ieder denkt dat deze zaken orwell-1984alleen de motorrijders die MC op hun rug dragen betreffen. Heb ik nieuws voor je…. Het gaat ALLE motorrijders aan.

De staats gestuurde media idioten gaan maar door. Het is een nationale gezamenlijke missie geworden, dat in een hoekje duwen van motorrijders. Een fuckin’ bewezen en veroordeelde pedofiel die tientallen kinderen heeft aangerand krijgt rehabilitatie, een woning in een kinderrijke buurt, geld en begeleiders. Kindermishandelaars gaan, ook al zijn ze betrapt, bijna altijd vrijuit! Volkert van de Graaf, de moordenaar van Nederlands laatste hoop op vernieuwing en verandering is vrij. Er wordt al een passende woonplek gezocht voor hem.
Maar motorfeesten, -beurzen, -ritten en -ruilbeurzen worden op advies van de politie afgezegd. Uit betrouwbare bron hoorden we dat de politie opdracht heeft gekregen om iedere motorrijder die iets op zijn rug genaaid heeft aan te houden voor controle. Als is het 10 keer op een dag. De jacht is geopend, aldus een gesprek aan de bar met een Haagse politieagent die zelf bij een club motor rijdt. (Heeft die man nou “gelekt?”) Vooroordelen worden achterbaks aangewakkerd en geniepig veranderd tot oordelen en verzonnen feiten. Zwak geworden door de crisis, nagejaagd door half Nederland zijn landelijke politici bang voor hun eigen achterban.
jankende rutteEn zoeken ze opgefokt naar zaken die de aandacht afleiden van hun falen, schandalen, misbruik en mislukkingen. Op alle fronten worden miljarden teveel uitgegeven, worden mega fouten gemaakt. Teeven en Opstelten, de mannen die de jacht op onschuldige motorrijders verhevigden rotzooiden zelf met 4,7 Miljoen die aan een crimineel is betaald. Maar zitten zonder straf gewoon nog in de tweede kamer te “helpen” ons land te besturen. Rutten, onze eerste minister die eind verantwoordelijk is voor de wandaden, zegt een paar keer “sorry” en “ja dat was niet slim gedaan” en iedereen blijft lekker zitten waar hij zit. Honderdduizenden zijn werkeloos, verliezen huis en haard, schulden lopen op Nederland heeft een voedselbank omdat mensen geen geld meer hebben om eten te kopen. Hallo!!! MENSEN HEBBEN GEEN GELD MEER OM E T E N  TE KOPEN. De staat heeft ze gulzig uitgeknepen tot de bijna laatste druppel. Politici en zakenlui laten miljoenen verdwijnen en het enige wat de verantwoordelijken hoeven te doen is “sorry” zeggen. En doorgaan met hetzelfde roof & plunder beleid. De paar goeden daargelaten.

In de afgelopen 3 jaar zijn 497 agenten ontslagen of voorwaardelijk ontslagen (typisch ambtenaren woord, voorwaardelijk ontslagen) vanwege de meest uiteenlopende misdaden. RTL nieuws heeft een 500-pixels-h-121108-Koopkrachtoverzicht opgevraagd, lees hier  dat overzicht maar eens. (KLIK) Zoveel motorrijders zijn er niet eens “op verdenking van” gearresteerd in deze eeuw! Als je percentages vergelijkt zijn politie agenten 430% crimineler dan motorrijders. Overigens zijn die 497 de mensen die gepakt zijn. Hoeveel zijn er nog niet of nooit gepakt?

Hoe kortzichtig kun je worden gemaakt. Een groep gewoon toerende motorrijders word in media altijd een motorbende genoemd. Motorrijders worden motorduivels genoemd. 1% clubs zijn clubs waar mensen die zich uitsluitend bezig houden met criminaliteit, aldus de overheid. Dat wordt steeds herhaald en herhaling is de beste hersenspoeler. In de tweede kamer houdt vermoedelijk 90% zich bezig met criminaliteit in een of meerdere vormen. Dus dat zijn onze 90% ’ers? De politici en hun holmaatjes die het volk plunderen, uitnemen, beperken, afluisteren, onderdrukken, registreren, aftappen, bestelen en verkrachten! “Legaal” want ze hebben hun afpersingspraktijen door middel van wetgeving gelegaliseerd. Ze noemen het nu eigen bijdrage, belasting, heffing, boete, lasten verhoging, toeslagen, legeskosten, debetrente en ga zo maar door. Allemaal verschillende woorden voor “betalen”!

Het wordt tijd dat media eens gaan leren waar ze over praten. Dat ze, wat Dutchbikers betreft eens zelfstandig gaan rondkijken in de motorwereld van Nederland. Ga eens op bezoek bij clubs, toerclubs, verenigingen, vriendenclubs en andere groeperingen die motor rijden. Of denk je dat de Motorklub Den Haag hetzelfde is als No Surrender. Of dat CS-Riders hetzelfde is als MC Roadrunners? Dat elke persoon op een motor een crimineel is? Kom op. Door motorrijders word verhoudingsgewijs meer hulp gegeven aan mensen die het nodig hebben dan in de maatschappij als geheel. Door de broederschap en de vriendschap staan ze altijd klaar voor anderen en zijn motorrijders steeds bereid om te helpen. En motorrijders staan zelf in die maatschappij. Ze zie wat om ze heen gebeurt. En helpen waar nodig, als groep. Satudarah deelde kerstpakketten uit, No Surrender Kerstbomen aan mensen die het wat minder hebben.

Het afblazen van evenementen zet alleen maar kwaad bloed. Demoniseren laat bikers de hakken dwars in het zand zetten. Bij motorbezitters, organisatoren, standhouders en de bezoekers en liefhebbers van dit soort evenementen begint een onderhuidse woede op te komen. Het “gen van de vrijheid” dat iedere motorrijder heeft word geactiveerd. Door de altijd aanwezige beledigingen, treiterijen, nutteloze controles en het verzieken van de prachtige levensstijl die motorrijden heet. biker01Er zit enorm veel tijd, liefhebberij, vrijwilligerswerk en energie in het opzetten van evenementen. Vaak is het eerst toestemming krijgen en dan, vlak voordat het begint even tussendoor een briefje krijgen van de gemeente dat de vergunning ingetrokken is. Logisch dat mensen boos en teleurgesteld zijn. Clubhuizen krijgen te maken met zware intimiderende invallen, massale inzet van overbewapende arrestatieteams, geleid door met testosteron en pillen opgefokte agentjes die met opvallend brutaal optreden een wit voetje proberen te halen bij hun leidinggevenden.  Een complete groep (720 000 motorrijders in Nederland) hele gewone mensen word stelselmatig weggezet als misdadigers en criminelen. Hele gewone mensen die uit vrije keuze als vervoermiddel een motor gebruiken. Dat verbind ze onderling allen. Laat de motorrijder met rust. Laat ze feesten, beurzen organiseren, treffens opzetten en ruilbeurzen organiseren. Het demoniseren begint rare vormen aan te nemen. Het is genoeg zo. Pak aan wie het verdient maar zet niet een complete groep in het duister.

En laat er geen misverstand over ontstaan, wie een misdaad pleegt moet gestraft worden. Absoluut, geen uitzondering mogelijk. Maar… is elke priester pedofiel? Is iedere voetbal supporter een hooligan? Is iedere klant van een supermarkt een winkeldief? Is iedere motorrijder een misdadiger? Nog even, dan breekt 2016 aan. We wensen jullie een onvergetelijke kerst, veilige jaarwisseling en vooral veel veilige kilometers.

Robert Hageman

reacties
 1. patrick diender schreef:

  mooi en perfect gezegt( of geschreven )

  Like

 2. Herman schreef:

  De alles is anders show geldt geldt voor alleen de zielige mens, iedereen die zich als vluchteling aanmeldt aan de poort der Nederlanden krijgt een koninklijk ontvangst en alle registers worden opgetrokken. Laat er geen twijfel over bestaan als Libanonveteraan ben ik voor de opvang van echte vluchtelingen maar dan bij voorkeur in de eigen omgeving en alleen hier als er geen mogelijkheden zijn.
  De doorgeslagen feminisering waarbij de zelfverklaarde zielige mens de status van een heilige heeft bereikt heeft onder andere als tegenpool motorrijders en met name bikers.
  Deze worden als te mannelijk en dominant beschouwd in het verwijfde Nederland en met argusogen bekeken. De media en politiek in Nederland lopen over van voorbeelden van soft beleid en het verdraaien van de waarheid om deze softe mentaliteit te ondersteunen.
  Je mag tegenwoordig gewoon geen vent meer zijn met traditionele normen en waarden, een recht door zee mentaliteit, vaderlandsliefde, etc en rij je Harley en ben je lid van een motorclub dan ben je een relikwie en ongewenst in land dat geregeerd wordt met een vrouwelijke mentaliteit waarbij je
  “stop hou op” moet zeggen als je zonder reden op je bek wordt geslagen.
  Een land waar mijn zoons op de lagere school poppen met naar huis kregen om ze alvast te trainen voor hun zorgtaken, een land waar de politiek mag liegen zolang ze maar niet betrapt worden, een land waar defensie wordt uitgekleed tot op het bot, een land waar ik mezelf steeds slechter in kan herkennen en waar vadertje Staat op hoge hakken loopt en een jurk heeft aangetrokken.

  Like

 3. Pieter Seegers schreef:

  Wel weer een goed voorbeeld erbij gezet.
  Van die Kerstbomen voor de voedselbank.
  In de ” volgauto” drugs voor de verkoop en wapens.
  Is dat onder het motto o dennenboom wat zweven uw takken wonderschoon.
  Kijk dat een motorclub zich inzet voor de minder bedeelde is natuurlijk geweldig.
  Maar zie er dan op toe dat je leden dit soort zaken thuis laten.
  Wat zo is het koren op de molensteen gooien.
  Enja ik ben lid van een club.

  Like

  • dutchbikers schreef:

   Je weet er geen ene reet vanaf, je gokt er maar wat op los. In de volgauto drugs en wapens??? Er was geen volgauto. Wapens?? 1 zakmes gevonden. Het bij zich hebben van drugs was een persoonlijke domme actie van de chauffeur, die inmiddels uit de club is gezet. Als je bij een club zit, weet je hoe deze shit werkt. En de bomen zijn aan de mensen gegeven waar ze voor bedoeld waren. Niet gokken en raden. Feiten! Wij waren bij de bomen uitdeelplek, we hebben e.e.a. gewoon gevraagd en kregen keurig antwoord.

   Like

   • Pieter Seegers schreef:

    Ik maak de opmerking dat het gezien de MCs zo lekker onder vuur liggen het Allemaal niet zo slim was. Blijk ik de feiten niet te weten. Nou vriend ik stond er met mijn neus boven op.

    Like

    • dutchbikers schreef:

     Dus…. Je was er geüniformeerd en getipt, in de witte gestreepte auto van de baas bij? Want iemand van een club zou niet eens beginnen aan de veroordeling van zijn broers. Of was jij de tipgever, toevallig net op de parkeerplek, “culinaire” stop…. En zag je de “verdachte handelingen”, een No Surrender vestje en hop, bellen die wouten. Ik zeg niet dat jij de tipgever was. Maar je stond er dus erg dichtbij zeg je zelf. (met je neus er bovenop)

     Like

     • Pieter Seegers schreef:

      Ik veroordeel niemand maar wijs alleen op het feitje dat het niet slim is om je in te zetten voor het goede doel terwijl je die rotzooi bij je hebt. Waarom niet vooraf de broeders waarschuwen dat het niet getolereerd wordt. Dan haal je de krant met een positief artikel en hoef je achteraf niemand teroyeren. Verder nog even de opmerking dat het fijn is dat je je mening geeft maar dat is iets anders dan gelijk hebben.

      Like

 4. Herrie Betlem schreef:

  Mooi verwoord! Ik merk, als niet lid van een ‘officiele’ club in de zin van ‘mc’, hoewel de naam is toegestaan. (Shadow Motorclub). Gewoon een toerclub, met regio’s, bijeenkomsten maar helaas, als grotendeels weekend rijdende (in clubverband) geen clubhuizen of sleutelplkken.
  Ja, wij dragen ook hesjes, waarop ook ons logo, meer niet, is genaaid.
  Tot nu toe heeft de club, als bereniging, nog geen gelazer gehad… Ik klop het af.
  Persoonlijk weet ik dat ik in de gaten gehouden word. Vorig jaar lag mijn fiets uit elkaar. Ik moest het blok vervangen. Netjes afgemeld, in mijn garage, op mijn oprit sleutelen.
  Vreemd als er om de avond motor agenten, politie auto’s heeeel langzaam voorbij komen rijden.
  Nu is mijn fiets weer geschorst, er moet weer gesleutld worden.
  Ja hoor, ik sleutel nog niet eens, maar de ‘omes agent’ komen weer regelmatig ‘een kijkje nemen’.
  Mijn conclusie is dat het verder gaat dan alleen de color clubs.
  Zou ik kans maken om politie asiel te krijgen in bijvoorbeeld Luxemburg?
  Dit stelletje pluche geile regeerders ben ik spuugAt!

  Like

 5. Henny Dumoulin schreef:

  Hallo Robert,
  Zoals gewoonlijk weer een heel mooi stukje van jou. En als ik het zo lees weet ik dat jij ook een echte biker bent.
  En inderdaad ergert zich het merendeel van de Nederlanders aan dit kabinet dat op europees niveau goede sier probeert te maken met het binnenhalen van ” vluchtelingen” waar een normaal denkend mens niet in geloofd met hun gezeur over traag internet.
  Ja en ook ik ben een paar keer aangehouden door de politie maar die bleven correct.
  En ik zou wel eens willen weten wat die brave ambtenaren zelf zouden doen als hun kind of kleinkind zou aangerand zou worden door een pedofiel. Nou laat ik je dit vertellen, als dat bij mijn kleinkind zou gebeuren dan gaat hij zijn ding nooit meer gebruiken.
  Het wordt toch hoog tijd dat dit kabinet valt. Maar als puntje bij paaltje komt zijn het allemaal broekscheiters die bang zijn voor hun baantje. Ja op 1 na dan, en die zegt wat hij wil, en daarom zijn ze zo bang dat hij te groot wordt.
  Ja en zo zijn er nog tientallen dingen die me frustreren maar die sparen we maar op. Maar ik ga nooit meer op dit nep parlement stemmen

  Like

 6. herman vogel schreef:

  Halbe Zijlstra is lid van een postduivenvereniging maar daarmee zijn alle duivenmelkers in ons land nog geen gluiperige boeven.

  Like

 7. Robert schreef:

  • ‘Ik zweer dat ik de grondwettelijke orde van het Koninkrijk der Nederlanden, haar vrijheden en rechten respecteer en zweer de plichten die het staatsburgerschap met zich meebrengt getrouw te vervullen.’
  • ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig.’

  Misschien dat de politici in Den Haag dit vergeten zijn!!!!! Waarschijnlijk zijn ze door al het gelul de betekenis van het woord respecteren vergeten!

  Like

  • Flip schreef:

   Ze zijn alles vergeten van de EED die ze moesten afleggen toen ze in de regering kwamen, behalve hoe ze de NEDERLANDER uit moet melken.

   Like