Journalisten bereiden grootscheepse aanval voor.

Uit uiterst betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat een selecte groep journalisten een grootscheepse aanval aan het voorbereiden is op de vrijheid van Motorrijders. De semi misdadige journalist Mick van Wely van de telegraaf, leidt de aanval. Hooggeplaatste ambtenaren van het ministerie van staatspropaganda,veiligheid en justitie zijn volgens documenten uit de Panama Papers betrokken bij deze actie. Het doel is om de aandacht af te leiden van onder meer het associatie verdrag met Oekraïne en de namen Rutte en Samsom in de Panama Papers. Daarnaast het tot op de bodem gedaalde vertrouwen in minister van de Steur, die de hete adem van justitie in zijn nek voelt blazen en de haast ongelimiteerde plundering van de staatskas door hooggeplaatste ambtenaren vereisen volgens onze insiders een stevige afleidings- manoeuvre.

Motorrijders zijn, door hun motoren en opvallende beschermende kleding een gemakkelijk doelwit. De Telegraaf is door de regering aangesteld als medium waar de misselijkmakende Mick van Wely zonder enige terughoudendheid zijn fantasietjes kan uitleven en waar hij, met een stevige subsidie de ene theorie na de andere uit zijn (met misdaad besmette) mouwen schudt.

Mick van Wely

Van Wely is zelf ook niet vies van een “handeltje”. Een paar jaar terug werkte hij nog als barman in een Haagse onderwereld kroeg, schrijft hij trots op zijn blogjes. Hij vertelt pochend dat hij dik bevriend was met verschillende zware onderwereld figuren. Dat hij daar gretig gebruik maakte van drugs, prostituees en alcohol is dan vanzelfsprekend. In het Haagse milieu was Mick van Wely bekend als witwasser van grote bedragen geld. Daardoor kwam hij regelmatig in contact met politici die via van Wely enorme bedragen via schimmige brievenbus firma’s achterover drukten (witwassen). Hij was in Den Haag in vele kroegen op het plein en tussen de Denneweg en het Noordeinde bekend. Door zijn creatieve manier van het vullen van leegstaande panden met plantages en daarmee uiteraard zijn zakken. Toen de grond hem in Den Haag te heet onder de voeten werd vluchtte hij met hulp van zijn politieke maatjes naar Groningen, waar hij onderdook in een kraakpand en een baantje kreeg als interne post medewerker bij een krant.

Vanuit Groningen onderhield hij zijn (politieke) contacten die hem een stevige hand boven het hoofd hielden en hem uiteindelijk een baan bezorgden bij de Telegraaf.  Vanuit die positie was hij dichter bij zijn politieke en onderwereld contacten. Hij kreeg onlangs de geheime opdracht om via motorrijders de aandacht van de bovenstaande problemen af te leiden. Zo kon hij zijn fantasie en verzinsels omzetten in oncontroleerbare complottheorieën en zo de Nederlanders als zogenaamd “specialist” ervan  overtuigen dat motorrijders niet de kinderen van hun ouders zijn maar dat ze regelrecht door satan zelf gemaakt zijn om de maatschappij te ontwrichten.

Onlangs kon Nederland kennis maken met de eerste aanval op motorrijdend Nederland van van Wely. Hij zette achter de schermen een ontmoeting op tussen de Hells Angels en de Mongols in een restaurant. Daarna grondwet1zorgde hij door geraffineerde manipulatie ervoor dat de simpele ontmoeting uit de hand liep. En in zijn verslaggeving betrok hij direct allerlei motorclubs die met het geheel niets te maken hadden. Zelfs No Surrender werd erbij betrokken. De zogenaamd nauwe banden tussen Mongols en No Surrender waren gebaseerd op een bezoek van twee leden van die club op een begrafenis van een No Surrender lid. Het respectvol afscheid nemen van een tragisch overledene werd door de manipulerende bende van van Wely aangegrepen om te dienen als bewijs voor vreemde, uit een verwarde geest bedachte theorieën.

De aanval op de motorrijders van Nederland is ingezet dus. Het is begonnen. Een minister die de ene fout op de andere stapelt, bange corrupte politici die ruim voorkomen in de Panama Papers bij het wegsluizen van grote sommen geld. En een kruimel crimineeltje met een verwarde doorgesnoven fantasie aan het hoofd van een staats propaganda campagne tegen motorrijders. En wij? Wij zullen een groot front vormen tegen staats fantasten en leugens! Je krijgt ons niet klein Guppekop!

Groet van
Robert Hageman.

clubsnl-2016

MC’s in Nederland 2016

reacties
 1. ikke schreef:

  Dit is een redelijk flauw artikel..
  Een beetje rondschoppen en wijzen naar anderen (de politici, de journalisten, de politie) zonder echte bewijzen is voor 6- tot 10-jarigen.. Ik veronderstel dat je daar niet toe behoort..

  Als het verhaaltje dat van Wely Angels en Mongols samen lokt in een restaurantje en daar dan nog geraffineerd de boel doet ontploffen waar is (wat ik ten sterkste betwijfel), dan kan je je afvragen wie de achterlijkste is: Van Wely die waarschijnlijk zowel bij mongols als angels een prijs op zijn hoofd heeft, of de Angels en Mongols die met open ogen in zijn val gelopen zijn..

  En over ‘allen over 1 kam scheren’ gesproken : de zin “De aanval op de motorrijders van Nederland is ingezet dus.” bewijzen met verhalen uit de MC-wereld is echt wel een veralgemening ..
  “De aanval op de MC’s van Nederland is ingezet.” zou ik eventueel wel nog kunnen geloven als conclusie… MC’s zijn niet altijd motorrijders en motorrijders zijn niet altijd MC…

  Like

 2. Justin schreef:

  Ik vind dat iedereen het recht heeft om te doen wat hij/zij zelf wil Laat elke vereniging of club gewoon op de vuist gaan met elkaar zonder dat ze toevallige omstanders treffen. Dit is niet van nu. Zelfs op mijn Zundapp en Kreidler brommertjes gingen we vroeger de Puchjes en Tomosjes op hun ogen meppen. Maar wel met onze vuisten als enige wapen.

  Like

 3. Erik schreef:

  Mag hopen dat deze zielige figuren onder een vrachtwagen komen in hun nette pakje

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Nahhh dood hoeft niemand van ons. Maar terugsnijden naar gewoon burger met bijstand en geen uitzicht op werk. Zou een begin wezen.

   Like

 4. Verdetsi schreef:

  Of je moet dringend met vakantie of je aluminium hoedje is toe aan vervanging 🙂 ik geloof dat er sturing is maar hiermee ben ik geneigd je niet meer serieus te gaan nemen.

  Like

 5. Jep schreef:

  Wel heel toevallig dat afgelopen donderdag het camerasysteem niet werkte bij het van der Valk hotel.Blijf van mening dat dat wel heel goed uitkomt voor de overheid/van der Steur om huiszoekingen te rechtvaardigen, onder het mom van……

  Like

 6. Willem schreef:

  Tja,…. niet goed om in Rotterdam met 30 man op te komen om een praatje te maken met een andere club, en volgens de kranten en TV ook nog voorzien van schietijzers. En omdat dit ook nog te doen in een omgeving waarvan je weet dat het vol camera’s hangt is wel erg raar.
  Voor een gesprekje zijn meestal twee man genoeg, dus dit verhaal zit waarschijnlijk heel anders in elkaar dan we nu voorgeschoteld krijgen. Maar, je zal daar maar net met je gezinnetje zitten te eten, en dan breekt zo de pleuris uit. Dit kan echt niet !
  Maar ik geloof niet in complot theorieën en geheime opdrachten van de overheid, opgezet door een journalist. Zo slim zijn die journalisten namelijk niet, als je alleen maar iets publiceert over de motorwereld, dat je door de overheid krijgt aangereikt, en nooit geen weerwoord wil horen. Zeker als journalist behoor je je niet voor een karretje te laten spannen.
  Maar goed…. Jan met de pet gelooft uiteraard ook nu weer weer wat er in de krant staat en op TV is, met alle gevolgen van dien.
  Trouwens petje af voor die MC’s, die zich van dergelijke afschuwelijke zaken openlijk distantiëren!
  Gevolg zal helaas nu weer zijn dat de duimschroeven door de overheid nog verder worden aangedraaid, met als gevolg dat we dit jaar mogelijk weer geen motor events zullen zien.
  Winnaars zijn er ook nu weer niet , alleen maar verliezers, en die hebben allemaal een A-rijbewijs !

  Like

 7. Wout schreef:

  Wat een lul.

  Like

 8. lotte schreef:

  hetzelfde verhaal van politiek en terreur…het werkt echt

  Like

 9. Herrie schreef:

  Er staat in dit verhaal één ding dat ik al langer ‘roep’!
  Leidt jet volk af van echte problemen.

  Like

 10. support schreef:

  Ik heb nauwe banden met zowel politie 🚓 en Harley clubs. De politie heeft meer problemen met de voetbal hooligans dan met motorclubs. De man met de pet heeft liever een supporter van 81 voor zich staan dan een voetbal supporter. Van nummer 81 weet je dat hij niet aan de kant gaat, die andere “supporters” weet je niet wat ie gaat doen met z’n neus vol

  Geliked door 1 persoon

 11. Sidney schreef:

  Ik rij al meer dan 30 jaar motor, privé en soms voor werk.. Ik ben het eens met Daniël. Het is geen hetze tegen motorrijdend Nederland maar naar diversen MC en groepen die daarbij aanschurken. Rij zelf ook HD en heb eigenlijk geen last gehad, behalve een staandehouding. Maar blijkbaar is het normaal om te rijden met wapens en boos te kijken naar andere.. Door deze actie gaan mooie evenement weer verloren.. Evenementen waar soms druk aan gewerkt is, om de mensen achter de kraampjes niet te vergeten die deze evenementen nodig hebben om brood op tafel te krijgen… Je kan iedereen de schuld geven, maar kijk vooral niet te ver!

  Like

  • Marco schreef:

   Dit is precies wat ze de mensen aanpraten. Denk je nou werkelijk dat we (ja ik zit bij een mc) met wapens in het rond rijden? Ik ben van mening dat in onze wereld de eerlijkste mensen rondlopen. En ja als iemand je dan niet mag, dan zegt hij je dat. Het spijt me als je dat tegen de borst stuit, maar welkom in de grote mensenwereld. Wij hebben een minister die het niet belangrijk vind om te waarschuwen voor een terrorist. Met vele doden tot gevolg, maar laten wij ons lekker druk gaan maken over een bevolkingsgroep waar nagenoeg nooit iets gebeurt. Oké wat in Rotterdam is gebeurt is niet goed, maar is dit in scène gezet of wat is de waarheid? Politiek is één grote leugen, dus waarom dit niet. Is het je nooit opgevallen dat zo gauw er iets misgaat in de politiek, er direct iets volgt in de mc wereld om de aandacht af te leiden? Ik vraag één ding; probeer ook zelf eens na te denken. (Het is nl heel gevaarlijk om dat niet te doen. In de jaren dertig deden de Duitsers dat ook niet) succes

   Geliked door 1 persoon

 12. Baal schreef:

  De echte criminelen aanpakken is lastig. Je ziet niet wie ze zijn, ze verstoppen zich in gebieden waar politie niet naartoe durft te gaan. De politie in ons land is niet in staat om daar iets tegen te doen. Je wilt toch, als minister, proberen te laten zien dat je wel wat kunt. Dus waarom ga je dan niet proberen om die rare mensen die op een motor rijden met plaatjes op hun rug aan te pakken? Dat is namelijk veel makkelijker! Dat grotendeels van die mensen geen strafblad hebben en nette mensen zijn die gewoon graag in een groep rijden en een biertje lusten, maakt dan niet uit. Ze zien er namelijk eng uit. De minister, die ooit op twitter heeft geplaatst dat hij iemand kent die aan wiet is overleden, weet nog steeds niet waar de echte criminelen zijn. Om geen gezichtsverlies te lijden wil hij gewoon huisvaders op een motor met een plaatje op hun rug aanpakken. En als je mensen lang genoeg blijft provoceren, worden mensen vanzelf boos. De netste mensen kun je boos krijgen en iemand aan laten vallen, als je ze maar lang genoeg blijft prikken.

  Like

 13. Daniel schreef:

  Volgens mijn bescheiden mening is het geen aanval op de motorrijders maar op de MC s

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Dat is inderdaad een bescheiden mening…

   Like

  • Bovi schreef:

   Altijd makkelijk om een hele bevolkingsgroep over 1 kam te scheren. Weten de meeste mensen wel dat er ook heel veel plaatselijke MC’s zijn die leuke dingen doen voor hun leden maar ook voor de plaatselijke bevolking. Alle VV zijn ook niet slecht toch….

   Like