Nu begint het. De smerige campagnes van de staats propagandisten werpen vruchten af. Motorclubleden worden met naam en toenaam van de club geweigerd op nota bene een HARLEY DAG! Ze zijn volledig van god los, de idioten die dit bedacht hebben. Dus…. als ik mijn vessie aan doe, ben ik gevaarlijk. Hoor ik bij een organisatie die aldus de media, is opgezet om misdaden te plegen. Handig dan, zo’n vestje. Pluk je de misdadigers er zo uit. Deden de nazi’s is WWII met de joden. Eerst markeren, daarna alles afnemen, isoleren en interneren en tenslotte … nou ja, dat kennen we allemaal! “Voor uw en onze veiligheid”geen colours! En voor de schijnheiligheid ook geen voetbal kleding. Dus pa met zijn 4 jarige zoontje met trots voetbalshirt mag er niet in. Pas op met rood witte kleuren, die kunnen als clubkleuren gezien worden. Ajax, PSV, Hells Angels, Feijenoord, allemaal rood wit. Wat een zieke zooi! Openlijk gediscrimineerd worden door je eigen mensen is zo’n beetje het treurigste wat je kan overkomen. De laffe raamstaarders, de toetsenbord ridders van de gemeente en de organisatie. Naar onze mening zijn jullie laffer dan laf, lager dan laag. Uiteraard is dat onze mening en die staat, indien nodig ter discussie? (Kom maar op) Ga jij? Laat jij je piepelen? Laat jij je gezicht zien op een festival waarvan de organisatie openlijk de doelgroep laat discrimineren? Laat jij het toe? Wij niet. Fuck de Harleydag Apeldoorn!
Dien, net als wij deden, een klacht in wegens discriminatie Klik hier  We hebben met ze gesproken en kunnen alleen handelen als er genoeg klachten binnenkomen. Bel of vul het formulier in. Laat je niet piepelen.


discriminatie

Van harte welkom staat er op de poster. Schijnheiligheid ten top! Straks mag je geen kale kop meer hebben of geen baard meer dragen. Op weg naar de totale staats gecontroleerde maatschappij! Ik sterf liever staande dan kruipend voor het ongedierte dat bikers discrimineert.
We wensen je een fijne Pinksteren, er is zat te doen waar je gewoon je motorvest mag dragen. Apeldoorn is geen must. Ons advies? Blijf lekker weg bij die discriminerende bende.
Grtz

Robert Hageman

P.S.
Opvallend. De voetbalclubs worden niet met naam genoemd. Smerig spelletje! Meld bikerdiscriminatie! Klik hier.

reacties
 1. E-1 schreef:

  en het gaat maar door… publieke opinie word stelselmatig beinvloed (lees geindoctruneerd) en alles word voor waarheid aangenomen. Als motorrijder en vooral met patches word je bij voorbaat met de neus aangekeken en in een groep rijden veroorzaakt angstgevoel… Willen we daar naar toe mensen? Wat dan nog als er individuen in een groep zitten die zich niet aan de wet houden… hou die dan aan, bewijs dat ze iets hebben misdaan en straf hen daarvoor. of ze nou gemeenteraadslid, politieagent, tuinman, slager, voetballer, minister, huismoeder, biker, ANWB lid of whatever zijn….!!!

  nu is het iets vermoeden, niet kunnen aantonen of bewijzen en dan maar hele groepen wegzetten als crimineel!! en Wat kost ons deze geintjes allemaal?

  Stemmingmakerij!!!

  Oh daar rijd een groep motorrijders (lees criminelen of moordernaar) met van die patches… Hupsakee, politiehelicopter erboven laten vliegen, misschien gaan ze wel iemand vermoorden of afpersen want ze gaan nl een terrasje opzoeken als het buiten 31 graden is… nou dat kan toch niet???” Wie doet zoiets nou?

  ANTWOORD: NOU GEWONE MENSEN, DOODNORMAAL… MET EEN PASSIE VOOR MOTOREN EN EEN BIJZONDER GEVOEL VAN BROEDERSCHAP EN VOOR EEN ANDER KLAARSTAAN, OOK ALS DIE ANDER OOIT IETS VERKEERDS HEEFT GEDAAN….

  MAARJA, ALS JE DAT NIET BEGRIJPT??? WIENS FOUT IS DAT DAN????

  Like

 2. Baal schreef:

  Trek al je kleding uit, ga naakt naar binnen, dat mag namelijk wel. Fuck heel die organisatie.

  Like

 3. Pieter-Jan Niebeek schreef:

  Inderdaad de vrijheid van een ieder is in het geding als dit zo doorgaat dan is het gedaan met de vrijheid !

  Like

 4. Ton schreef:

  Wat nou als er had gestaan moslims niet welkom dan had de politiek op hun achterste poten gestaan.
  Ik zou gewoon gaan en dat goed kenbaar maken dan wordt de vergunning van die hypocriete zogenaamde harley liefhebbers die het alleen maar voor het grote geld doen ook ingetroken.

  Liked by 1 persoon

 5. Ed Jansen schreef:

  Diep triest voor de mensen met goede bedoelingen, oa de Veteranen die overal ter wereld zijn om onze veiligheid te garanderen……..

  Liked by 1 persoon

 6. charles van hutten schreef:

  ook als niet MC-lid (leden) al in de picture van Hermandad.
  gewoon een biertje op het terras drinken…..op maandagavond in Delft, en de hele avondploeg lijkt in staat van paraatheid.
  die losers zijn echt volledig van het pad af, en zien echt overal spoken.

  Liked by 1 persoon

 7. Boely schreef:

  Walgelijk,NL is verworden tot een politiestaat,schimmige politici gaan als regelrechte dictators te werk,met de politie als een uitvoerend orgaan bij het vernietigen van de Vrijheid,een vrijheid die hard bevochten is(en word),maar die in de praktijk niet meer lijkt te bestaan!!
  En dat terwijl men zijn mond vol heeft over vrijheid,en het recht van meningsuitinging,en te leven zoals men verkiest.
  Maar dat zijn woorden,holle frases van de schimmige politici(lees dictators),dat laat de praktijk zien,helaas,met handen en voeten worden de rechten van een persoon betreden,het recht om te leven zoals je verkiest,om je te kleden zoals je verkiest,enzovoort.
  En ik zie de Bikers als een van de laatste bastions voor vrijheid,en hoeders der vrijheid,en de burgers zouden ook eens na moeten denken,waar stopt dit??

  Liked by 1 persoon

 8. Boely schreef:

  Vrijheid is een verworvenheid waar NL trots op is,mensen hebben daar voor gestreden en doen dat nog steeds,en velen hebben de hoogste prijs daarvoor betaalt,maar waar is die vrijheid dan,wat is er van over,of wat blijft er van over??
  De politici en andere aanverwante personen hebben hun mond vol over het recht van meningsuiting,en het recht van het individu,maar wat komt daar in de praktijk van terecht?? Niks blijft er van over,al die geweldige verworvenheden zoals vrijheid worden overboord gegooit,opgeofferd door die schimmige politici met hun eigen agenda.
  Bikers ziin zoals ik het zie,het laatste bastion en hoeders der vrijheid,vrijheid dat zit in het bloed van de biker,om je leven te leiden zoals jij het wilt,en dat is een verworven recht,maar een recht dat met handen en voeten en noem maar op wordt getreden,NL is tot een politiestaat verworden,met niet een dictator,maar een kabinet vol dictators,en een dienst geheten politie,die blindelings het uitvoerend orgaan zijn in de strijd tegen vrijheid,en de strijd tegen de bikers die zoals eerder gezegt in mijn ogen het laatste bastion van vrijheid,zijn en hoeders der vrijheid.
  Schandalig is het,en waar stopt het??
  De burgers moeten ook eens beter nadenken aan wat er gebeurdt,en aan het gebeuren is,dit is gewoon een schande en een grove schending van de vrijheid en het individu!!

  Liked by 2 people

 9. Jac Klaver schreef:

  Misschien dat we allemaal een burka of kaftan aan kunnen doen?

  Liked by 1 persoon

 10. Hans schreef:

  dan ga ik daar naar toe waar ik wel welkom ben, zonodig bouwen we een spontaan feestje

  Liked by 1 persoon

 11. Fab schreef:

  Te maf voor woorden ….. en dat in een gemeente die vergunningen afgeeft voor 25 jl de rms ride out ongv 600 bikers van div kom af zonder gedonder of wat dan ook … zelf 9 april peringatan ride out gereden met meer dan 700 motoren … geweldige sfeer geweldige mensen nx gebeurd . Heb de hele dag een smile op mn gezicht gehad en ook langs de kant van de weg nx anders dan lachende mensen gezien …. pennen likkers proberen publiek te manipuleren …. maar dat de organisatie hier in mee gaat is echt te gek …. eat mij betreft allemaal opstappen .. maar das mijn mening

  Liked by 1 persoon

 12. Marijke Frederiks schreef:

  Ik vind het pure discriminatie. Voor een paar rotte appels in de mand wordt een hele bevolkingsgroep gediscrimineerd. Het kabinet heeft alleen maar rotte appels en die kunnen gewoon doorgaan .Geert Wilders moet er nu voor naar de rechter en begrijp mij goed dat ik geen fan ben van Geert Wilders en zal dan nooit op zijn partij stemmen maar gelijke monniken, gelijke wetten .Marijke Frederiks.

  Liked by 1 persoon

 13. peter gaertner schreef:

  wat hier onder andere gezegd word is dat je wel met pakkie je voor je kop mag laten schieten voor koninkrijk en vaderland maar niet met vestje aan naar harley kijken.ondertussen krijgen die witte boorden in den haag wachtgeld als ze de daklozenkrant bestelen

  Liked by 1 persoon

 14. Peter S schreef:

  Tja , die laatste regel slaat alles, toekomstperspectief, standhouders kunnendaar wel kaboutertjes gaan verkopen of gewoon op een braderie gaan staan, kortom niks voor ons

  Like

 15. j m middelink schreef:

  als lid van een amerikaanse autogroep en drager van een jack met emblemen ben ik ook niet welkom. volgens mij weten ze het zelf zo langzamerhand niet meer.

  Like

 16. DvAarle schreef:

  Apeldoorn? Woar ligt de?

  Like

 17. Herrie schreef:

  Done!! Discriminatie motorrijders wegens dragen van kleding met vermelding van democratische vereniging!

  Like

 18. Henny Dumoulin schreef:

  Ja en ik ben bang dat dit nog maar het begin is.
  Mijn vestje met de club colors waar ik trots op ben, mag ik ook hier in het weekend sávonds en in het centrum niet dragen, alsof je een crimineel bent.
  En ik gebruik nooit drugs, ik drink zeer met mate, en ik leg niemand iets in de weg.
  Jammer dat het zo allemaal moet.
  Robert, het is goed dat het gesignaleerd wordt door jou, thanks for the good work
  Henny

  Like