De Heeren van Katwijck

De Heeren van Katwijck. Kanaaldijk 3 Katwijk aan Zee

Mocht je aan het touren zijn langs de kust dan is de kleine ambachtelijke friteszaak de Heeren van Katwijck aan de Kanaaldijk in Katwijk aan Zee een aanrader voor een tussenstop. De koffie met banket bakkers appeltaart is een aanrader maar vooral de Ambachtelijke Frites (jaja, met Hoofdletters) die ze er verkopen is de moeite waard. De Heeren van Katwijck hebben aan de Katwijkse Kanaaldijk (bij het gemaal) een prachtige plek met een onvergetelijk uitzicht.

De ambachtelijke aanrader friet. Doen!!

Er is parkeerplaats zat voor de motor en je kunt zowel binnen als buiten genieten van de werkelijk ambachtelijke frites en andere ambachtelijke snacks.  Knapperig vers gebakken in heldere olie, deze mensen weten hoe het hoort. Wij namen een middelgrote frites voor €2,50. De portie had best iets groter gemogen voor €2,50 maar de kwaliteit was inderdaad de moeite waard. Vriendelijke bediening, een prachtige plek, het weekend geopend.

Prachtig uitzicht op het terras. Parkeerplaats voor de deur.

Maar bovenal… lekkere frites. Patat kun je overal kopen, ambachtelijke frites, dat kunnen maar weinig mensen werkelijk goed maken. In Katwijk kun je nu dus genieten van kwaliteits frites. Voor de hongerige reiziger een aanrader.

Reacties zijn gesloten.