WE LATEN DE BEELDEN VOOR ZICH SPREKEN. BIKERFEEST EN EEN VOETBALFEEST. BIKERFEESTEN WORDEN VERBODEN, IN VOETBAL WORDT TER BEVEILIGING 8 MILJOEN GERESERVEERD VOOR INZET POLITIE, SCHADE AAN OMGEVING, WINKELS, KROEGEN, MENSEN EN WAT JE MAAR KUNT SLOPEN IN EEN STAD.

BIKERFEEST

VOETBALFEEST

 

We zijn er zo verschrikkelijk klaar mee. Met die naar vuile oksels stinkende raamstaarders. Die kleffe krioelende reetkevers die met verzonnen smoezen ons plezier vergallen, onze feesten slopen en afzeggen. De stropdas dragende jankende meute die motorkleding verbied. Omdat ze niet de vrijheid kennen zoals wij die kennen. We hebben het helemaal gehad met die jaloerse ratten die onschuldige feesten verzieken. De zwaarbewapende ‘ventjes’. Net uit school. Die met genoegen motorrijders treiteren en dan bijdehand lullen dat ze je moeten controleren omdat je motorrijder bent. Allemaal klote smoezen en drog redenen. Makkelijk, vanachter je buro orders uitdelen. Maar, beste burgemeesters, ga eens op bezoek bij een motorclub of -treffen. En ga eens op bezoek bij een ‘afterparty’ in de stad na een risico wedstrijd. En kies dan uit eigen ervaring wat je zou moeten verbieden. Boven maar twee voorbeelden. Maar we vonden er letterlijk honderden.

Wat vind jij? (En je hoeft je niet in te houden)

Hoe ver je gaat heeft niets met afstand te maken!

Robert Hageman.

reacties
 1. ikke schreef:

  Eerlijk?!! Eigenlijk zie ik weinig verschil tussen de behandeling van voetbalsupporters en bikers door de politie :
  – Enkele eikels verklooien de boel en iedereen moet het bekopen
  – De politie pakt het compleet verkeerd aan, bepampelt de schuldigen en klopt op de onschuldigen.
  – Zowel de voetbalsupporters en bikers doen weinig of niks om zelf intern hun shit op te lossen en de schuldigen er uit te gooien..

  Het grote verschil tussen de 2 is dat er achter voetbal veeeeeel geld zit en een pak meer aanhangers hebben dan achter bikers.. Bikerfeestjes zijn dus gemakkelijker te verbieden dan voetbal..

  Ik hoop dat de MC’s en de overheid in België wat redelijk blijven en onze feestjes mogen blijven doorgaan, want wat er bij jullie in Nederland gebeurt is in en in triest.

  Like

 2. K jansen schreef:

  Groot gelijk, als er een bikersfeest is word er op eigen kosten gefeest. Maar als er voetbal is moet het hele politie corps opdraven samen met de Me. En noem alle andere mensen maar op die wij belasting betaler mogen betalen.
  Laat de clubs zelf maar betalen ipv spelers miljoenen te geven. Lekker de rekeningen sturen naar de clubs die spelen laat hun ook maar draaien voor alle eventueele kosten.
  Belachelijke gedoe met dat aso voetbal.

  Like

 3. Bert schreef:

  Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, Harley dagen worden afgelast op basis van geruchten dat er wel eens iets kan gebeuren.
  Elkaar na papagaaiende burgemeesters verbieden Harley dagen terwijl er in verhouding tot het voetbal niets gebeurd, terwijl de voetbalfans een bus een trein, straatmeubilar vernielen.
  Om nog maar te zwijgen over een grensrechter die wordt doodgeslagen langs de lijn, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
  Het meten met twee maten komt me goed de strot uit !

  Like

 4. Kasper de groot schreef:

  Dat pleurisvoetbal mag wel afgeschaft worden van mij, alleen thuispubliek of alleen op televisie.
  Maarja dan worden het wel korfbalhooligans ofzo.
  Helaas zijn dit niet de 40.000 mensen die in het stadion kijken, wel veel te veel maloten, verpesten het wel voor de rest helaas, net als de crimineel met motor.

  Like