Hells Angels: Integrale verkeerscontrole

Geplaatst: 1 november 2017 in Regels en Respect, WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , ,

Overgenomen van Spina. Geschreven door Arie.

Krom is Krom

NRC.nl op 28 oktober 2017 bericht hoe in Harlingen een grote verkeerscontrole gehouden wordt bij een feest van de Hells Angels in samenwerking met Belastingdienst, Douane, Marechaussee en Duitse politieagenten.

De bedoeling is volgens de krant: ‘Tijdens de controle richt de politie zich op verkeersovertredingen en andere strafbare feiten. Ook worden openstaande boetes en belastingschulden geïnd. Mensen die nog een gevangenisstraf hebben openstaan, worden aangehouden. Verder wordt tijdens de controle gewerkt aan het “versterken van de informatiepositie rondom de Hells Angels”. De politie wil de leden “in beeld brengen”. ‘ De politie zelf spreekt in het artikel van een ‘integrale verkeerscontrole’.

Wie de moeite neemt eens op een kaart te kijken naar het gebied waar de ‘verkeerscontrole’ plaatsvindt, zal het opvallen dat het een vreemde plaats is voor een verkeerscontrole. Een doodlopend industrieterrein aan de rand van Harlingen. Veel verkeer zal hier op een winderige zaterdagavond niet voorbij komen.

Het…

View original post 965 woorden meer

reacties
 1. Draco schreef:

  Ik vraag mijzelf af waar het gezond verstand van de autoriteiten zit. Hebben ze niks beters te doen? Enkele weken geleden viel men net over de grens met 800 (!!!) man binnen in 50 panden vd Angels. Dat leverde 60.000 euro cash, één pistool, één revolver en 13 steekwapens op. De politie zei dat dit het bewijs was voor criminele activiteiten. Dit vind ik vreemd. Dat zou, per saldo, betekenen dat, indien de politie bij hen invallen zou doen, 90 procent van de leden van politieke partijen als VVD, CDA en D66, 90 procent van de ondernemers criminelen zouden zijn. Ik verwijs jullie naar de aflevering “witwassen doe je zo” van Zembla. En twee vuurwapens en dertien steekwapens buitmaken is een teken dat men te maken heeft met een criminele organisatie? In dat geval zijn er in mijn woonplaats veel criminele organisaties te vinden! Die steekwapens, dat waren zeker flink grote keukenmessen??? De overheid moet ophouden met die heksenjachten.

  Like

 2. Willem schreef:

  Ach… iedereen begrijpt toch dat de overheid er een draai aan moet geven en een smoesje moet verzinnen om zoiets op touw te zetten. Het doel van deze controle had uiteraard helemaal niets met verkeer te maken, maar het was gewoon weer een hengeltje uitwerpen in de hoop een klein visje te kunnen vangen, om vervolgens met veel bombarie de pers hun succes verhalen te laten publiceren, hoe goed ze wel niet zijn, in de strijd tegen de zogenaamde “outlaw motorcyle gangs”.
  Maar als je dan na zo’n geld verslindende operatie met lege handen ( 2 X belediging ) thuis komt, sta je wel goed voor lul.
  Tja, ze moeten wat, na alle negatieve publiciteit met betrekking tot hun falende departement, corrupte agentjes, en hun onbekwame ministers. Je zou toch eigenlijk denken dat er in zo’n groot departement vroeg of laat een hoge ambtenaar plotseling wakker schiet, en tot de conclusie komt dat dit allemaal bullshit is, geen enkele resultaat oplevert, en onnodig klauwen met geld kost?
  Maar nee hoor, zo lang er nog iemand met een leren vestje rondloopt in dit land met de letters MC erop, gaan ze lekker door met het biker bashen, en het over de balk gooien van belastingcentjes. Wij belastingbetalers zullen deze kosten wel weer moeten ophoesten.

  Like