We lazen de woorden van onze vriend en broeder Michael Green van TBM Scandinavië. Ook Dutchbikers schreef al vaak over de dringend gewenste samenwerking van clubs. Samenwerken in plaats van je laten afslachten door marionetten van de staat, gedresseerde persmuskieten en trekpoppetjes van het O.M. We geven, met zijn toestemming, een vrije vertaling van zijn woorden. Het origineel (Engels) staat eronder.

MIJN WOORDEN.
2017 is een klotenjaar geweest voor veel MC clubs over de hele wereld. En WAAROM?
Omdat veel clubs het naar de kloten geholpen hebben en daarmee regeringen het gereedschap en de macht hebben gegeven om de Broederschap en het Recht Om Vrij Te Zijn te vernietigen. Als we niet stoppen elkaar aan te vallen, als we ons niet VERENIGEN, zal de MC wereld zoals we die kennen binnen een paar jaar verdwenen zijn. Laat de OLD SCHOOL terugkomen. Laten we de codes van EER en RESPECT terugbrengen. Laten we HET ECHTER BIKERLEVEN terug brengen en DE VREDE TUSSEN ALLE CLUBS. ONZE GROOTSTE VIJANDEN ZIJN DE OVERHEDEN die (onze) vrijheid verkopen als iets bedreigends. Als we niet gaan SAMENWERKEN, geven we ze elke keer meer redenen en aanleidingen om te VERNIETIGEN waar we in geloven en waar we voor RIJDEN en voor LEVEN. Het is tijd voor de OUDE GENERATIE binnen iedere club om OP TE STAAN en VAN ZICH TE LATEN HOREN. Om de nieuwe generatie TE LATEN ZIEN WAAR HET VERDOMME ALLEMAAL OM GAAT OM EEN BROEDER EN BIKER TE ZIJN.
Laat 2018 het jaar zijn waarin we samen het tij keren en waarin DE OUDE WAARDEN EN DE OORSPRONKELIJKE MANIEREN VAN LEVEN die we allemaal willen, terug komen.

Merry Christmas & Happy New Biker Year.

L&R

Michael Green
Spokesperson, TBM SCANDINAVIA

Michael Green

“SPEAKING OUT.

2017 has been a terrible year for many MC Club’s around the World. And WHY?
Because many Club’s have fucked it up and given Government’s around the World the tools and more power to destroy the life of Brotherhood and Ride To Be Free. If we don’t STOP fighting each other and UNITE our MC World will be totally destroyed within a few years from NOW.
Bring back THE OLD SCHOOL, bring back the code of HONOR and RESPECT, bring back the REAL BIKER LIFE and BRING BACK THE PEACE BETWEEN ALL CLUBS. Our BIGGEST ENEMIES ARE THE GOVERNMENT’S, and as long as we can’t and won’t UNITE and WORK together – we only will provide more tools for them to DESTROY what we believe in and LIVE and RIDE for. Time for the OLD GENERATION in every Club to STAND UP & STEP FORWARD, and show the NEW GENERATION WHAT THE FUCK IT’S ALL ABOUT BEING A TRUE BROTHER & BIKER. Let 2018 be the year where we together can turn it around and bring THE OLD TIMES BACK – JUST THE OLD WAY WE ALL LOVE IT.

Merry Christmas & Happy New Biker Year.

L&R

Michael Green
Spokesperson, TBM SCANDINAVIA

 

reacties
 1. ikke schreef:

  Robert,
  Het gaat helemaal niet over kleine clubjes.. Daar zit het probleem helemaal niet. Die hebben de reputatie van MC’s niet om zeep geholpen.
  Elke MC-er met een beetje kennis WEET dat er MC’s en MC’s zijn. MC’s waar je met de motor moet rijden, en MC’s waar je zonder motor bij mag. …
  (Lees mijn reactie op ‘patchjumpers en internetbikers i.v.m. badstanding nog eens goed)

  Ik heb liever 100 MC’s (en dan mogen er daar een pak bij zijn die die MC niet waardig zijn volgens de ‘officiele’ regels) met elk 10 man in Nederland, dan 1 MC van 1000 man. Die ene MC heeft te veel macht en kan te veel initimideren en dat is nooit goed. En met die 100 MC’s over het ganse land heb je elk weekend een reden om ergens heen te rijden, feestje te bouwen en vriendschappen te smeden.. En je kan zelf kiezen welke van die 100 aan jouw MC criteria voldoen (en naartoe gaat), en welke niet…

  Het is toch vreemd dat je hekelt dat het O.M. hun (soms zinloze, verzonnen) regeltjes opleggen aan de MC’s, maar toch wil je zelf de “MC-regeltjes” opleggen aan de kleine, opstartende MC’s.
  Zelf wil je alle vrijheid volgens je eigen regels, maar je wil die regels dan wel op anderen drukken..

  Oh ja.. De zin “Vele goede mannen zijn gestorven voor hun colours, respect en broederschap.” doet mijn haren recht komen.. MC zijn gaat gaat toch over motorrijden, feesten, vrijheid, respect en broederschap.. Dus de mannen die hierdoor gestorven zijn of gemoord hebben, die hebben het echt niet goed begrepen!!!

  Like

 2. willem. schreef:

  Het spreekwoord is toch ‘Boontje komt om zijn loontje’?

  Ik wens alle clubs mooie Kerstdagen en een goed en gezond 2018 toe, maar vooral veel wijsheid in het komende jaar.

  Like