Uit protest, net als in Hollister, het KNMV logo op z’n kop!

Het bestuur vroeg in een open brief aan de media en de politie om motorclubs niet langer meer als motorbende aan te spreken. De criminele motorclubs moeten aangesproken worden aldus de KNMV met “OMG”, afkorting voor Outlaw Motorcycle Gang”. Judas kon ook met open ogen verraden. Want met die open brief draagt de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV)  dus keihard bij aan de stigmatisering van motorrijders.  En verraden ze hun eigen leden. Want… de term motorbendes en de toevoeging criminele is geheel afkomstig uit de koker van de media en het OM. Naming and Shaming noemen ze dat. Weet wel, er is geen enkele motorclub door de rechter aangeduid als crimineel. Het is ook te raar, te bizar voor woorden dat daden van enkelingen aangerekend worden aan complete wereldwijde clubs. Dat door de vermoedens van criminaliteit van enkelingen een hele club waar ze lid van zijn gelijk als ‘bende’ wordt weggezet. De sensatiegeile pers, geleid door onder meer John van den Heuvel en zijn meekruiper Mick van Wely laten graag de term “crimineel” gebruiken als er over motorrijders gepraat wordt. En aangezien objectieve pers die aan waarheidsvinding doet niet meer bestaat in de huidige cultuur van “knippen en plakken” (1 schrijft het bericht, alle anderen kopiëren het dan) zetten schrijvers van artikelen bij kranten en bladen of copywriters voor TV steeds hetzelfde vals gekleurde bericht in de media.

En daarover nu mekkeren de bestuursleden van de KNMV. In plaats van op te komen voor haar leden en de motorrijders van Nederland doet het bestuur keihard mee aan de stigmatisering van de leden.  Met hun brief verraden ze hun eigen leden! Ze laten zien dat de ‘verdeel en heers’ tactiek van het OM uitstekend werkt. Dat de propagandamachine zelfs het bestuur van de laffe KNMV heeft omgeturnd tot een groep Judassen die de eigen leden discrimineert. Wat zitten ze deze dagen bij de propaganda afdeling van het OM met een vette grijns op hun gezicht de open brief van de KNMV te lezen. De grootste belangenvereniging van motorrijders in Nederland keert zich tegen de motorrijders van Nederland. Wat zullen ze een zelfvoldane grijns op hun kop hebben daar. Ze denken werkelijk dat zij die 99% gezagsgetrouwe burgers zijn en dat 1% OMG is. Dat criminelen op een motor rijden is een keuze van de persoon zelf. Maar dat maakt niet alle motorrijders crimineel! Niets geleerd van Hollister bij dat bestuur. Braver dan braaf zijn, roomser dan de paus….. Ze hadden op horen te komen voor de motorrijders van Nederland. Ik heb mijn lidmaatschap van de KNMV opgezegd. Ik hoop dat velen mijn voorbeeld zullen volgen. Zo’n walgelijk bestuur van verraders kan nooit mijn belangen als motorrijder vertegenwoordigen.  Om van te kotsen!

Uiteindelijk is het respect dat je krijgt gelijk aan het respect dat je geeft.
Robert Hageman

 

reacties
 1. Harry schreef:

  ik zit ook niet bij een motorclub er ook niet niet in staat waarom dat moet ben

  Like

 2. Fred Dons schreef:

  Dus ze willen een 1% outlaw motorclub zijn, maar niet zo genoemd worden.

  Like

 3. willem. schreef:

  Tja, nu 71 jaar na de ‘Hollister Bash’, herhaald de geschiedenis zich, en distantieert zich, net als destijds de AMA, belangen verenigingen en organisaties als de KNMV en RAI zich openlijk van die clubs die wekelijks wegens criminele activiteiten in het nieuws zijn.
  Begrijpelijk, aangezien ik uit eigen ervaring weet wat tegenwoordig motorclubs met keurige leden voor hun kiezen krijgen, als ze een feestje, motortocht, of evenement willen organiseren. Ze lopen bij de overheid tegen een muur van wantrouwen aan, en vergunningen worden gewoonweg geweigerd. De ene na de andere club verliest momenteel hun verenigingslokaal of clubhuis, zelfs al dragen de leden geen vestjes met rug patches. Burgemeesters zijn momenteel overal actief om kasteleins en verhuurders van panden via dreigbrieven onder druk te zetten om een motorclub uit hun pand te verwijderen, ongeacht of ze crimineel zijn, of alleen leden hebben zonder enige antecedenten.
  Het is denk ik erg naief om te veronderstellen dat grote belangen-organisaties voor motorrijders, zoals een KNMV, RAI, HOG, FH-DCE of MAG steun zouden moeten verlenen aan clubs waar criminele activiteiten worden ontplooit, of waar meerdere leden crimineel zijn. Dat is dus niet in hun belang, noch van hun leden.

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Ze hoeven ze niet te steunen., Maar ze hoeven ze ook niet te verraden. Overigens heb jij het over criminele activiteiten, Wij hebben het over vermeende criminele activiteiten. Ennehhh dan waren er pastoors die zich vergrepen aan kinderen. Zijn allen pastoors dan pedofiel? En ook geen boodschappen doen bij Jumbo. Criminelen doen daar namelijk ook boodschappen. En wegblijven van het binnenhof, Daar zit het mother chapter van de grootste criminele organisatie van Nederland. Die put op het plein daar… Da’s geen put. Dat is de doofpot.

   Like

   • ikke schreef:

    Die vergelijking met de pastoors blijft een goeie.. Indien de kerk van in het begin zijn eigen boeltje met de pedofiele pastoors had opgelost in plaats van oogluikend toe te staan en te beschermen want priesters zijn ‘broeders’, gelijkgestemden, dragen hetzelfde vestje, zelfde tekens, hebben hetzelfde clubhuis, hebben dezelfde opleiding en geloften gedaan,… dan was het probleem nooit zo groot geworden..

    Zie je ergens de gelijkenis of snap je het niet?

    Dat de KNMV zich distantieert is een goeie stap. Dat had de paus en de kerk ook beter onmiddellijk gedaan tegenover de pedopaters..

    Like

 4. Paul schreef:

  “Uiteindelijk is het respect dat je krijgt, gelijk aan het respect dat je geeft.”

  Dat zou je aan het denken kunnen zetten, na deze respectloze actie van de KNMV.

  Als het kwartje dan nog niet valt, dat een flink aantal MC’s een grote vinger in de pap hebben bij de vernietiging van de motorrijderscultuur, is het misschien niet zo vreemd deze clubs verboden gaan worden.
  Maar ja, als je liever “Biker” bent dan motor rijdt, ligt het voor de hand dat je vergeet waarom/waarmee het begon.
  Respect en vrijheid.
  Niet: “Ik heb de grootste en schijt aan iedereen”.

  En in plaats van nog eens in je eigen nest te pissen door je lidmaatschap op te zeggen en de KNMV af te fakkelen, zou je ook kunnen kijken wat je er zelf aan kan doen om verdere rampspoed te voorkomen. (Ook zo’n vergeten waarde, verantwoording nemen voor je acties)

  Sterkte

  Like

 5. Harry schreef:

  wat vind je zelf

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Staat hierboven. Lezen dus.

   Like

   • Piet schreef:

    Vermeend crimineel,zie om je heen,maar is veel makkelijker om met de kudde,mee te lopen,en hetzelfde te denken ,lijkt 40-45 wel ,,allemaal van die nsb praktijken, ga eens bij een lokale club langs,en geef dan je mening.Nobody Destroy Our Culture.(I AM PROUD TO BE A ONE PERCENTER)

    Like