We verslaan de bikerwereld inmiddels ruim 6 jaar.  Voor’s en tegen’s, wij zijn er. Ritten acties tegen clubs, festivals, evenementen die afgezegd worden. We proberen er wat tegen te doen.  350000 bezoekers op deze dutchbikers website per jaar. Felle discussies, rare beschuldigingen, kritiek, complimenten, verwensingen en steunbeteuigingen. WE hebben van alles al meegemaakt. Dutchbikers is niet meer weg te denken uit de motorwereld van Nederland.

Maar… we willen je meer gaan bieden. We willen proberen nu met video je nog meer indrukken uit de bikerwerled te geven. Een videocamera hebben we al maar wat we zoeken is een cam die we op de motor kunnen monteren. Ons werd een GoPro 6 aanbevolen. Omdat die waterdicht is. Daarom zijn we een crowdfunding actie begonnen. Het streefbedrag is 500 euro. Voor de GoPro6 en voor wat montage materiaal. Jij kunt ons helpen. We hebben inmiddels 55 euro gedoneerd gekregen. 8% is dus binnen. 92% nog niet.  We zijn eigenlijk altijd op pad voor je. Alles uit eigen zak. Brandstof, verblijf, reizen, hardware en software, tijd. We werken hard voor een beter begrip van motorclubs en motorrijders.

Wil je ons helpen? Maar een bedrag over via https://www.doneeractie.nl/dutchbikers-een-gopro/-27719 . Of …. schenk ons de GoPro6. (Kan natuurlijk ook) Beloven wij je meer beeld en vlogs uit de bikerwereld.

 

Robert Hageman

Advertenties
reacties
  1. Ikke Benhier schreef:

    het is zeker verstandig om een camera mee te nemen tijdens je ritten..vooral in regio’s waar politie hun eigen wetten bedenken en je jouw rechten ontnemen… ik ben niet aangesloten bij een mc maar word door de politie nog altijd gewaardeerd als 1% outlaw omdat ik me niet altijd aan de nederlands wet wil/kán houden. doordat ik geen cam had hebben ze mij het rijbewijs weten af te jatten..nou ja..zonder rijdt een motor/auto ook wel.ik snap alleen de stop/volgenbordjes niet meer!

    Liked by 2 people

  2. Henk Ruisch schreef:

    Goeie actie misschien is de mogelijkheid van sponsoring door GOPRO-STORE BREDA uiteraard met bronvermelding etc. een goeie reclame voor een dergelijke zaak. Want als de beelden perfect zijn, kopen waarschijlijk veel motorijders een GOPRO al is het maar voor je iegen veiligheid en alibi om alles vast te leggen! Daarnaast prachtige beelden van je toer, club toer of kronkelende bergwegen, dijken etc.

    Like

Je reactie word, zoals altijd, zeer gewaardeerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.