Leden Motorclub No Rules collectief opgestapt

Geplaatst: 16 mei 2018 in Regels en Respect, Uncategorized, WTF!
Tags:, , , , , , , , ,

Oprichter Gerrit S. van No Rules MTC had incestueuze verhouding met zijn dochter.

Kinderverkrachter.

President, Nomad, National, Founder. Oh ja. En MC. Maar heeft geen motor.

Op een dag komt Gerrit een leuke vrouw tegen. Het klikt en er wordt een meisje geboren. Vader Gerrit weet het kind als ze ouder wordt wijs te maken dat ze niet zijn eigen dochter is en begint een pedofiele verhouding met haar. Die duurt lang. Er worden zelfs 3 kinderen uit geboren. Een jongen en twee meisjes.  Op een moment ontdekt het meisje dat Gerrit wel haar vader is. Tussendoor wordt Gerrit (in 2003) ook nog eens beschoten omdat bleek dat hij een snitch was. Zijn dochter krijgt de schuld van de schietpartij en gaat uiteindelijk twee jaar in voorarrest naar binnen voor zo lang het onderzoek duurt. 2 jaar later wordt ze bewezen vrijgesproken, de dader en opdrachtgever zijn gepakt en zitten hun straf uit.  In 2016 probeert Gerrit het met een van zijn (klein)dochters. Hij wordt opgepakt en na verhoor in afwachting van onderzoeks resultaten, vrijgelaten. Er is DNA van hem gevonden op plaatsen waar dat niet gevonden hoort te worden. Op 20 juli 2018 is de (openbare) rechtszaak over die verkrachting. Die had begin April al moeten zijn maar omdat iemand hem een paar fikse oorvijgen had gegeven werd de zaak naar 20 juli verzet. Gerrit begon tevens een motorclub, ook al had hij geen motor. Uit het niets was daar ineens No Rules MTC (Motor Trike Club, later MC) Het rommelde nogal binnen de club. Colours worden gekocht, betaald maar niet geleverd. Mensen betaalden contributie en werden na betaling eruit gezet. Een mede oprichter word eruit gegooid (BS) en van verschillende kanten komt bij de members het misbruik en incest verhaal binnen. Deze week is Gerrit door zijn club leden ermee geconfronteerd. Ze wilden weten of de verhalen waar waren. Na aanvankelijke ontkenning gaf hij toch het geheel toe. Dat de kinderen van hem waren en dat hij de verhouding inderdaad had gehad. Collectief zijn op dat moment alle mensen binnen No Rules MC opgestapt. De clubnaam is onherstelbaar besmet vanwege de incestueuze oprichter Gerrit S.

Dit nam Gerrit S. letterlijk (Van zijn facebook afgehaald)

 

Hij heeft levens vernietigd en binnen de motorwereld de naam van zijn club volledig naar de kloten geholpen. Een doodzonde. Verschillende clubs hebben hem al verwijderd uit hun kringen.

No Rules. Dat nam Gerrit S. letterlijk dus. Geen regels, gebruik je dochter en misbruik haar waar en wanneer je kunt. No Rules?  Dan ook No Mercy! We hopen dat hij een stevige lange straf zal krijgen voor zijn incest en misbruik.
Vragen hierover?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007783697636

 

Advertenties
reacties
 1. g schreef:

  ach je zult altijd ratjes hebben , jammer genoeg,, dat wat members er uit zijn gestapt en hun vesten hebben verbrand , jaaja kun je een boek overschrijfen ,,ten eerste de club blijft gewoon bestaan , er zijn nog steeds members en ook nog nieuwe members en wat oude vrienden van mij , die gewoon doorgaan met No Rules,, ga jij mij nu vertellen wat members waarvan 1 echt bij een mc heeft gezeten ,, waar ik ook toevalig ook president bij geweest ben , de rest van de members die nu opgestapt zijn , hebben nog nooit bij een club gezeten , en ja 1 support meer ook niet, maar geeft ook niet want dat is bij elke club zo , dat er mensen zijn die van niks weten , en in de loop van de tijd wel weten hoe en wat ,, ik heb No Rules opgericht in 2011 en de naam no rules was toen al een knipoog naar al die wetjes die er langzaam in kwamen ,en de mensen die nu nog met no rules bezig zijn die laten echt niet no rules verdwijnen omdat wat members opgestapt zijn , doeiiii

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Voortzetting van No Rules. Wij zijn werkelijk benieuwd wie er met deze besmette colours willen lopen. We zullen wijselijk onze gedachten over je voor ons houden en verder niet meer ingaan op je berichten. Los dit verder ‘biker style'(intern) op. Beschadig de motorclubs niet nog verder dan al gebeurd is. Wel vragen we ons serieus af hoe groot de plaat is die je voor je kop moet hebben.

   Like

 2. spijker schreef:

  ten eerste heb ik 3 motoren en een trike. dus nog steeds hoor je bij de kader p.de vries . jonh van de heuvel . jammer genoeg . dacht dat jij meer in je mars had. lees mijn verhaal op mijn facbook. die van jou klopt nog geen 1%

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Gerrit reageert persoonlijk! De paranoïde paspop met veel titels maar geen club denkt dat hier Peter de Vries en John v/d Leugen zitten. Zieltje….. Joh… blijf lekker weg hier. Ga je ruzie met je schijnwereld ergens anders voorzetten. Je hele club heeft je een dikke vette Bad Standing gegeven. Ze verbranden zelfs hun colours omdat ze nooit meer iets met zelfs maar de naam van je club te maken willen hebben. Leef lekker door in je schijnwereld. Blijf denken dat je founder, nomad, national, president en full member bent van een niet meer bestaande club. Ennehhhh als je 3 motoren hebt maar geen motor rijbewijs en je jezelf zo volplakt met (zelfverzonnen maar nooit verdiende) patches, bewijst dit dat je een authentieke wannabe bent. Je colours zijn besmet. Je leden hebben ze daarom verbrand. Wat begrijp je daar niet aan?

   Like

 3. Glenn schreef:

  Graf hond

  Like

 4. Fred Dona schreef:

  Levenslang de bak in die smeerlap. Laat hem maar lekker veel zeepjes rapen.
  Jammer dat het slachtoffer de gevangenis is in gegaan, iemand neerschieten is natuurlijk niet goed, alleen in zo een geval wel te begrijpen.

  Like

Je reactie word, zoals altijd, zeer gewaardeerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s