Leden Motorclub No Rules collectief opgestapt

Geplaatst: 16 mei 2018 in Regels en Respect, Uncategorized, WTF!
Tags:, , , , , , , , ,

Oprichter Gerrit S. van No Rules MTC had incestueuze verhouding met zijn dochter.

Op een dag komt Gerrit een leuke vrouw tegen. Het klikt en er wordt een meisje geboren. Vader Gerrit weet het kind als ze ouder wordt wijs te maken dat ze niet zijn eigen dochter is en begint een incestueuze pedofiele verhouding met haar. Die duurt lang. Er worden zelfs 3 kinderen uit geboren. Een jongen en twee meisjes.  Op een moment ontdekt het meisje dat Gerrit wel haar vader is. Tussendoor wordt Gerrit (in 2003) ook nog eens beschoten omdat bleek dat hij een snitch was. Zijn dochter krijgt de schuld van de schietpartij en gaat uiteindelijk twee jaar in voorarrest naar binnen voor zo lang het onderzoek duurt. 2 jaar later wordt ze bewezen vrijgesproken, de dader en opdrachtgever zijn gepakt en zitten hun straf uit.  In 2016 probeert Gerrit het met een van zijn (klein)dochters. Hij dwingt haar het bed in en doet daar zijn ding. Direkt volgt aangifte. Hij wordt opgepakt en na verhoor in afwachting van onderzoeks resultaten, vrijgelaten. Er is DNA van hem gevonden op het slipje van het meisje. Op 20 juli 2018 is de (openbare) rechtszaak over die verkrachting. Die had begin April al moeten zijn maar omdat iemand hem een paar fikse oorvijgen had gegeven werd de zaak naar 20 juli verzet. Gerrit begon tevens een motorclub, ook al had hij geen motor. Uit het niets was daar ineens No Rules MTC (Motor Trike Club, later MC) Het rommelde nogal binnen de club. Colours worden gekocht, betaald maar niet geleverd. Mensen betaalden contributie en werden na betaling eruit gezet. Een mede oprichter word eruit gegooid (BS) en van verschillende kanten komt bij de members het misbruik en incest verhaal binnen. Deze week is Gerrit door zijn club leden ermee geconfronteerd. Ze wilden weten of de verhalen waar waren. Na aanvankelijke ontkenning gaf hij toch het geheel toe. Dat de kinderen van hem waren en dat hij de verhouding inderdaad had gehad. Collectief zijn op dat moment alle mensen binnen No Rules MC opgestapt. De clubnaam is onherstelbaar besmet vanwege de incestueuze oprichter Gerrit S.

Dit nam Gerrit S. letterlijk (Van zijn facebook afgehaald)

Hij heeft levens vernietigd en binnen de motorwereld de naam van zijn club volledig naar de kloten geholpen. Een doodzonde. Verschillende clubs hebben hem al verwijderd uit hun kringen.

No Rules. Dat nam Gerrit S. letterlijk dus. Geen regels, gebruik je dochter en misbruik haar waar en wanneer je kunt. No Rules?  Dan ook No Mercy! We hopen dat hij een stevige lange straf zal krijgen voor zijn incest en misbruik.
Vragen hierover?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007783697636

reacties
 1. Latu schreef:

  Deze club is echt een grap!

  Zag net toevallig een oude bekende op FB met no rules colors, zelfs een Nomad maar deze pannenkoek heeft niet eens een motorrijbewijs.. en zo zitten er nog een paar tussen.
  Verkopen 1% merchandise en club pins, hun hebben het overduidelijk niet begrepen.

  Vroeger was deze club al lang afgemaakt door echte MC’s, helaas zijn tijden veranderd.

  Like

 2. Jeroen schreef:

  Iemand bekend met de uitspraak van de zitting van gisteren ??

  Like

 3. Jeroen schreef:

  20 july.. Collectief na deze openbare zitting…
  Ben benieuwd wat voor smoes hij die dag verzint om.niet te komen..
  Bij de laatste zitting zou hij ontvoerd gaan worden door de oud members die hij zonder reden met BS er uit heeft gezet..
  Zitting is toen pro forma geweest..jammer
  Maar de vakantie kont er aan… Reken daar ma op
  .

  Like

 4. Jeroen schreef:

  Hij heeft weer de krant gehaald
  Zaterdag editie gelderlander van 16 juni
  Staat t hele verhaal in van die gene zn kant die m die aaien op de bol had gegeven…
  Die is inmiddels vrij heb ik begrepen en de afspraak gemaakt om div aangiftes op te laten nemen.
  Dit is nog niet gebeurt door politie nijmegen want die houden meneer S de hand boven t hoofd aangezien hij informant is in de zaak van mc CALOH WAGOH.. (Oud trailer trash)
  Het net sluit zich langzamerhAnd n pedo papa zal straks n fijne vakantie tegemoet zien ivm de leugenachtige aangifte die hij deed nadat hij zomaar iemands broer vol in het gezicht stompte omdat hij zich vergiste.
  De aanslag schuift hij toe op oud members die jonsleden er uit stapte.. Maar vergeet dat het verhaal dat hij nu zelf plaats het BEWIJS is dat de hele aangifte tegen deze twee boys verzonnen is..
  Ging zelf de confrontatie aan..vergiste zich(N GOED OOK) kreeg ze van alle kanten n dan nog huilen bij de politie n hun op laten pakken met n sneu verhaal over n pistool dat hij ZELF BIJ HAD DIE MIET !!!
  de twee boys..broers..waarvan een n aanzienlijk strafblad heb met meerdere pogingen doodslag n tal van andere geweldsdelicten waren niet gecharmeerd van het vieze plan dat S bedacht had met n ijzerboer uit de buurt.. Die de boys daar binnen hield met t smoesje GEEN WISSELGELD te hebben…zaten niks vermoedend aan de koffie tot plots .S ten tonele verscheen…
  Een ontmoeting die hij niet snel zal vergeten lijkt mij…

  De broers zijn inmiddels weer buiten n zijn alle bewijs tegen .S aan t verzamelen voor de zitting die er aan komt waar zij aan zullen tonen wat n ziek persoon .S is n de rechter zullen overtuigen van hun ONSCHULD want dat zijn zij beide.
  De oudste broer heeft uit zelfverdediging iets gepakt n .S 3x flink op zijn achterhoofd geslagen omdat hij n wapen in de broeksband bij .S zag zitten..
  Camera beelden BEVESTIGEN DIT !
  zodra de zaak rond is zullen hun alles ..de gehele waarheid op fb zetten zodat iedreen kan zien n lezen hoe vies dit in elkaar zit.
  Niet alleen van .S ..maar ook zeker de politie nijmegen die mee doen in deze praktijken n de broers ONSCHULDIG opsloten nadat zij zich zelf netjes aan kwamen geven op buro.
  Het verhaal is duidelijk de feiten op tafel er is maar EEN dader….
  N dat is NIET een van de broers

  Like

 5. g schreef:

  ach je zult altijd ratjes hebben , jammer genoeg,, dat wat members er uit zijn gestapt en hun vesten hebben verbrand , jaaja kun je een boek overschrijfen ,,ten eerste de club blijft gewoon bestaan , er zijn nog steeds members en ook nog nieuwe members en wat oude vrienden van mij , die gewoon doorgaan met No Rules,, ga jij mij nu vertellen wat members waarvan 1 echt bij een mc heeft gezeten ,, waar ik ook toevalig ook president bij geweest ben , de rest van de members die nu opgestapt zijn , hebben nog nooit bij een club gezeten , en ja 1 support meer ook niet, maar geeft ook niet want dat is bij elke club zo , dat er mensen zijn die van niks weten , en in de loop van de tijd wel weten hoe en wat ,, ik heb No Rules opgericht in 2011 en de naam no rules was toen al een knipoog naar al die wetjes die er langzaam in kwamen ,en de mensen die nu nog met no rules bezig zijn die laten echt niet no rules verdwijnen omdat wat members opgestapt zijn , doeiiii

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Voortzetting van No Rules. Wij zijn werkelijk benieuwd wie er met deze besmette colours willen lopen. We zullen wijselijk onze gedachten over je voor ons houden en verder niet meer ingaan op je berichten. Los dit verder ‘biker style'(intern) op. Beschadig de motorclubs niet nog verder dan al gebeurd is. Wel vragen we ons serieus af hoe groot de plaat is die je voor je kop moet hebben.

   Like

   • ikke schreef:

    Grappig eigenlijk..
    Als leden van een MC drugs dealen, stelen, moorden, dan is het niet de club maar de individuen.. En nu is het ineens wel de club.. En maar om 1 rotte appel, niet om meerdere in de mand he….
    Beetje consequent blijven he Dutchbiker..

    Like

    • DutchBikers schreef:

     Wat moeten wij consequent blijven als een hele club besluit op te stappen?

     Like

     • ikke schreef:

      Dus niet de pedofiel maar de rest van de club die eruit gestapt zijn hebben de colours besmet ??!! Ik had het anders begrepen..

      Ja, je moet consequent blijven.. Tenzij je gewoon wil mee lopen met de meute.. Maar dan ben je beter geen biker.

      En hoe kan 1 pedo de motorclubs beschadigen ??

      Like

   • Jeroen schreef:

    Pis op zn colors !!!

    Like

 6. spijker schreef:

  ten eerste heb ik 3 motoren en een trike. dus nog steeds hoor je bij de kader p.de vries . jonh van de heuvel . jammer genoeg . dacht dat jij meer in je mars had. lees mijn verhaal op mijn facbook. die van jou klopt nog geen 1%

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Gerrit reageert persoonlijk! De paranoïde paspop met veel titels maar geen club denkt dat hier Peter de Vries en John v/d Leugen zitten. Zieltje….. Joh… blijf lekker weg hier. Ga je ruzie met je schijnwereld ergens anders voorzetten. Je hele club heeft je een dikke vette Bad Standing gegeven. Ze verbranden zelfs hun colours omdat ze nooit meer iets met zelfs maar de naam van je club te maken willen hebben. Leef lekker door in je schijnwereld. Blijf denken dat je founder, nomad, national, president en full member bent van een niet meer bestaande club. Ennehhhh als je 3 motoren hebt maar geen motor rijbewijs en je jezelf zo volplakt met (zelfverzonnen maar nooit verdiende) patches, bewijst dit dat je een authentieke wannabe bent. Je colours zijn besmet. Je leden hebben ze daarom verbrand. Wat begrijp je daar niet aan?

   Like

   • Oud member schreef:

    3 oud ijzer waardige dingen met banden..
    Trike heb ik nooit gezien evenals hem ooit op n motor…
    N tuin vol afval n een luxe hondenhok als clubhut…
    Alle streken van n crackhoer die zijn eigen moeder nog zou bezwangeren n papa n opa tegelijk is van zn eigen kids..
    As dr een feest is.. (Amerikaanse fuif) moeten de members t eten mee nemen.. Zodat hij n da dikkuh zeug van m kunnen eten .. Ja zo gaat dat as j alles op maakt aan alles wat in de neus ken steken..

    Like

 7. Glenn schreef:

  Graf hond

  Like

 8. Fred Dona schreef:

  Levenslang de bak in die smeerlap. Laat hem maar lekker veel zeepjes rapen.
  Jammer dat het slachtoffer de gevangenis is in gegaan, iemand neerschieten is natuurlijk niet goed, alleen in zo een geval wel te begrijpen.

  Like