Vanachter een toetsenbord wordt van alles geroepen tegen het scherm. Keyboard bikers zijn er zat! Vanachter het toetsenbord word door achterkamer motorrijders van alles geroepen en “laten we gaan” geschreven en “we gaan rijden, het binnenhof bezetten”. Of de motorrijders moeten demonstreren op het Malieveld! Maar uiteindelijk zijn we lam gebeukt. De geuzenmentaliteit is eruit. Het vrije (biker)bestaan en het Rood Wit Blauw betekent voor te weinig mensen nog iets. De meesten vinden het gewoon “een vlag”. En motorrijders worden, dank zij de media manipulatie alleen nog als criminelen gezien. De echte Hollander sterft uit.

De werkers, de doeners, de denkers, de vechters, de vrije mannen. Hun genen, diep verstopt onder fastfood, TV programma’s en door de media/regering opgeklopte angsten, zijn alles wat over is. Het gedachtengoed van vrijheid en een open weg is verdwenen, de Hollander is verdoofd. Uitgezakt en geestelijk ingepakt zitten ze achter beeldschermen in wolkenkrabbers te wachten tot ze dood gaan.
Ooit waren we een volk waar de Romeinse legioenen bang voor waren. Frankische krijgers, Tubanten , Chamaven , Friezen en Saliërs (allemaal oud Hollandse stammen) trokken ooit de Rijn over om heel Gallië (nu Frankrijk) te plunderen.

Er waren Bataven en Caninefaten. Grote Nederlandse stammen die regelmatig stukken land veroverden en zich helemaal niks lieten vertellen door wie dan ook. We kenden Friezen en Saksen. Karel de Grote had zijn handen vol aan het weerbarstige eigenwijze vrijheidslievende volk aan de Noordzee. Willibrord en Bonifatius veranderden wereldwijd het religieus denken. Utrecht was ooit het centrum van het wereldlijk gezag van de kerk. De grenzen van ons land strekten ooit tot Bourgondië. Hollanders waren overal te vinden. Noord Egypte, Afrika, Midden Oosten, Japan, Nieuw Zeeland, de Paaseilanden, zelfs tot diep in Jeruzalem reikte hun invloed. We waren een trots, sterk en gevreesd volk. Slimme handelaren en beheersers van de wereld handel. De complete geroofde geldvoorraad van de Spanjolen, (de Zilvervloot) werd in 1628 van de Spanjaarden afgenomen door de Hollandse piraten. In 1702 werd het door de onbevreesde Hollanders nog eens gedaan, nu van de Engelsen. Hollanders waren keiharde mensen, zakelijk, sterk en godvrezend.
Op zee vluchtten schepen als ze het Rood Wit Blauw in de mast van een Hollands schip zagen. We pleurden de Spanjolen en Napoleon eruit, lieten niemand over ons heen lopen en vochten voor onze gezinnen, onze gedachten en onze eigen landerijen. Noormannen, Hunnen, Engelsen, Spanjaarden en Fransen konden ons land uiteindelijk niet veroveren. De Nederlanders waren wereldspelers. Ooit eigenaren van onder meer New York (Toen Nieuw Amsterdam) De V.O.C. was letterlijk overal de baas in handel en heerschappij. We waren keihard, lieten ons land liever verzuipen dan het over geven aan de vijand. Wat is er gebeurd? Wanneer werden we van haaien omgeturnd tot slakken? Michiel de Ruyter, Piet Hein, Witte de With, Cornelis en Maarten Tromp, Willem van Oranje ja zelfs de koningin Moeders draaien zich om in hun graven uit schaamte over wat er van de Hollanders geworden is.

We zijn raamstaarders en stropdas maffia geworden. Papieren tijgers. Plunderaars van ons eigen leven en slopers van de toekomst van onze kinderen. Te weinig mensen hebben de Geuzen mentaliteit nog. De laatste Motorclubs worden gedemoniseerd door een stelletje corrupte raamstaarders die uiteindelijk alle vrijheid willen ontmantelen. De open weg lijkt langzaam gesloten te worden. En de weinigen die het vrijheids gevoel nog hebben worden door de kleffe massa via media manipulatie gezien als dwarsliggers en criminelen. Vooral als je motor rijdt. We laten ons piepelen en lamleggen door magere stropdas dragers die lege beloftes doen en ons blij maken met populistisch gelul en gebakken lucht. Gaat de vrijheid van bikers gemanipuleerd door en onder begeleiding van Big Brother als eerste de matrix in? Of geven we onze kinderen een toekomst onder de echte zon en maan?
Jouw mening, daar zijn we benieuwd naar. Geen gezeik. Laat echte mensen spreken hier. Laat toetsenbord ridders genieten van een welverdiende kortsluiting.

Robert Hageman

reacties
 1. Johan schreef:

  Puik artikel en daarmee een pluim voor de schrijver ervan,zeer herkenbaar wat gemeld word.

  Als Nationalist ondervind men soortgelijke zaken,overal word men onterecht van beticht.Zo ook toen ik onlangs de aandacht vroeg voor een groep die zich inzet voor een zaak die mij zeer aan het hart gaat.
  Hierbij wil ik dat nogmaals doen middels dit blad,het betreft hierbij een groep motorrijders die zich inzet tegen de moord op blanke boeren in Zuid Afrika.

  https://www.facebook.com/ride4farmers/

  Dank voor de gelegenheid,groet Johan.

  Like

 2. […] DutchBikers verscheen het bericht “We zijn schijndood!” en daar heb ik me behoorlijk kwaad om […]

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Oke…? Bijzondere reactie. Valt me trouwens het volgende op van de schrijver. Hij schrijft (neemt aan dat) wij hier niets anders doen dan een beetje schrijven over bikers. En vervolgens komt er een heel lang verhaal over wat de schrijver zelf heeft meegemaakt. En da’s best veel trouwens.
   Maar wees gerust Joseph. Ook al hebben we geen ruzie met elke wout die we tegenkomen, ook al hebben we niet zo vaak voor de rechter gestaan als jij en zijn we vast ook minder vaak gecontroleerd dan jij, we doen allemaal ons ding. Jouw rechtszaken hebben er niet toe bijgedragen dat bikers beter geaccepteerd werden, het waren prive zaken. Van jou. We bewonderen je doorzettings vermogen en je kennis. Maar veroordeel ons niet voordat je weet tegen wie je praat.

   Like

 3. Ik sta nog altijd achter de jongens die een vrije geest hebben. die NIET zoals justitie burgers onderdrukken maar hun eigen zaken onderling regelen. ik ben nog altijd (en zal ook zo blijven..desnoods underground) support van mijn “club”.. maar justitie wil de macht voor zichzelf hebben en willen geen tegenspraak want dan word je wel effe gemangeld door hun. ik draag (als lonewulf) een rood/wit duivelstag op mn vest..niet aangeloten bij een club..maar wel met de 1% in mijn achterhoofd.het rijbewijs is mij al afgenomen door justitie maar dat houdt mij niet van de straat.
  nederland is al lang geen vrijheidsstaat meer maar een dictatuur waartegen ik me verzet.voor mijn gevoel leven we weer in de vorige eeuw..met foute politie en foute buren. ik verzet me daartegen. buigen moet ik soms..maar breken zullen ze me nooit!

  Like

 4. Toon schreef:

  Ik ben dan geen biker maar heb een dikke Camino en heb hetzelfde idee dat alle gevoel voor avontuur en vrijheid afsterfd. Het boeit me alleen niet. Ik zit headbangend achter mn stuur en heb het naar mn zin op de open weg. Je moest eens weten hoeveel mensen er toch nog stiekem dromen over zo’n bestaan, born-to-be-wild cruisin-for-a-bruisin enzo, maar gewoon de risico’s niet aan durven omdat ze al een weg zijn ingeslagen. Mijn leven is er grotendeels op ingericht dus ik ga zeker niet oordelen over andermans positie. Aan ons om het goede voorbeeld te demonstreren; vrijheid bestaat!!!

  Like

 5. Joseph schreef:

  Prachtig verhaal maar wel een zeer hoog “pot verwijt de ketel” gehalte. Eerlijk? Wat heb jij gedaan buiten je blog en vanachter je toetsenbord?

  Ik heb meer als 20 rechtszaken gevoerd, voor de club maar eigenlijk voor elke club. Nooit een inhoudelijk verlies. Slechts een paar keer “niet ontvankelijk” en “niet bevoegd” maar het gros werd gewonnen. Legendarische uitspraken van rechters:
  – Evenement georganiseerd oor OMG mocht van de rechter doorgang vinden (Rechtbank Oost-Brabant SHE 13/2011)
  – Sluiting Clubhuis door gemeente werd ongedaan gemaakt (Rechtbank Zeeland-West-Brabant BRE 14/6911)
  Er veranderde inhoudelijk weinig. De overheid ging door met de uitvoering van het beleid maar stak het in een ander jasje waardoor bestuursrecht en strafrecht steeds meer buiten spel werden gezet en er gecompliceerde civielrechtelijke procedures nodig waren veelal tegen “slachtoffers” i.p.v. bestuurders. Ik persoonlijk werd in toenemende mate lastig gevallen door politie. 5 aanhoudingen die allen geseponeerd werden. Politie benaderde mijn klanten. Politie benaderd mijn (kantoor)verhuurder. In een paar maanden was mijn bedrijf nagenoeg naar de knoppen.
  Uiteindelijk werd ik zelfs door mijn eigen achterban opzij gezet, notabene onder aanvoering van een member die werkzaam is bij justitie. Ik werd “gestraft” door de club wegens een (bullshit) “financieel vergrijp” en het vonnis luidde “geen rechtszaken meer doen voor de club”.
  Ik heb zelf mijn colors uitgedaan. Als mijn eigen jongens me niet meer steunen is de strijd verloren.

  Maar de “vervolging” van mijn persoon stopte niet. Nog dit jaar een grootscheepse inval. Formeel weet ik nog altijd niet waarom; geen arrestatie bevel afgegeven; geen doorzoekings-bevel achtergelaten. Wat men (politie en justitie) had buitgemaakt? SSL-certificaten en encryptie-keys van de (oude) club-website en -mailserver. Iets anders heeft men niet meegenomen. Wel 9 man arrestatie-team, 6 man cybercrime-unit, diverse leidinggevende officieren van politie, Officier van Justitie, rechter-commissaris en een team techneuten waarvan de identiteit nog altijd niet duidelijk is. Een behandelend rechercheur zegt daarover “ik kan en mag hierover niets zeggen”.

  Een legendarisch man zij ooit: “als wetten en regels onredelijk worden rest niets anders dan buiten de wet te leven” (Nelson Mandela). Een “true” 1 percenter.

  Ik draag geen colors meer maar ik rijd nog altijd motor en mijn 1% diamond zit nog altijd op mijn vest. Niet omdat ik crimineel ben (schoon strafblad) maar omdat ik met deze wetgevers en handhavers niets meer te maken wil hebben. Ik heb me niet buiten de wet geplaatst; dat hebben zij gedaan.

  Maar heb niet het lef om mij een “raamstaarder”, “stropdas-maffia”, “plunderaar” of “papieren tijger” te noemen. Kom zelf maar eens achter je toestenbord uit en kom werkelijk in actie.

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Je kent me niet. Dus weet je ook niet wat ik gedaan heb voor de bikergemeenschap. Je hebt geen idee of ik alleen vanachter mijn toetsenbord strijdt. Je neemt klakkeloos iets aan wat je zelf verzonnen hebt Joseph. Maar ook dat is je recht. Jij bent altijd zeer actief geweest binnen de bikerwereld. Maar je voelt je aangesproken, anders reageer je niet. Van hier af is jouw strijd steeds met alle respect gevolgd. Het is klote voor je dat het allemaal zo gelopen is, je hebt heel wat afgeknokt. We noemen je geen “raamstaarder”, “stropdas-maffia”, “plunderaar” of “papieren tijger”, nergens op onze site.

   Like

 6. bert van de bunt schreef:

  ik wil HOLLANDER zijn , anders verhuis ik wel naar Afrika of zo iets

  Like

 7. Rein schreef:

  Laten we nu eens gezamenlijk bijeenkomen en strijden voor onze rechten, dit alles zonder de media in te lichten want die zie ik als een verlengstuk van de regering .

  Like