No Way! Weer leugens, verzinsels, onzin en zwartmakerij. Zum Kotzen! In de krant stond: ”

Politie weert No Surrender uit Elburg

De politie heeft gisteravond met leden van de Mobiele Eenheid voorkomen dat leden van de motorclub zich gingen verzamelen in een café aan de haven in Elburg. Kennelijk was het de bedoeling van de motormannen om daar te vergaderen.  Met een noodverordening van de gemeente werd het café in kwestie op slot gedraaid en onder politiebegeleiding werden de leden van de motorclub uitgeleide gedaan uit dit voormalige vissersstadje. Twee motorrijders werden daarbij aangehouden, van wie  één – zegt de politie Oost-Nederland – omdat hij zich niet kon identificeren. ,,Hij is inmiddels weer vrij”, aldus de woordvoerder. Een andere motorrijder van No Surrender werd aangehouden op verzoek van de politie in Den Haag, omdat hij zich daar nog voor enkele overtredingen moet verantwoorden.”

De waarheid? Er was een No Surrender lid jarig en ze wilden eigenlijk een feestje geven in een Elburgs cafeetje. Niks vergaderen. De eigenaar had daar geen probleem mee. Maar….. de verraders slapen niet, de politie kwam erachter dat er wat clubleden naar dat café wilden. Met colours mochten ze niet binnen. Dus besloten ze om zonder colours met het groepje rustig een biertje te gaan halen. Gezellig op een terrasje in het mooie Elburg. De burgervader vaardigde een “noodverordening”uit! Er kwamen immers levensgevaarlijke plunderende, rovende, verkrachtende, moordende motorrijders daar naar dat kleine café aan de haven. (!) Ook al waren ze zonder colours, gewone mensen met een baan, kinderen en sommige zelfs kleinkinderen. De de burgervader van Elburg stond pal! Ze kwamen er niet in! De Mobiele eenheid werd zelfs ingezet om de levensgevaarlijke huisvaders niet op de verjaardag te laten komen.

De toeristen en terrasbezoekers kregen  de schrik van hun leven in het anders zo vredige Elburg. En de burgemeester kon zijn 5 minuten roem incasseren met een heuse noodverordening, de vestingstad was omgetoverd in een heuse vesting! Op het terras pakweg 40 mensen waarvan 80% toeristen en bezoekers. De motorclubleden (zonder hesjes dus) werden gesommeerd het terras te verlaten. Anders zou de klaarstaande Mobiele Eenheid ingezet worden en zouden ze met geweld verdreven worden. Er werden stiekem foto’s gemaakt van de mannen (een agent had zijn flitser vergeten uit te zetten) en ze werden behandeld als derde rangs burgers. Een regelrechte pogrom in Elburg. Discriminatie ten top. En waar zijn de anti discriminatie comite’s nu? Waar zijn de mensen die discriminatie, net als wij, een gruwel vinden? Gewone mensen onder politie begeleiding uit het dorpje Elburg gezet! Waar halen ze de maffe idioterie vandaan! Wat verwachten jullie nou eigenlijk van de motorclubs. Dat Atilla de hun met zijn plunderende hordes de boel komen vernietigen?  Hoe ziek zijn jullie geesten dan? Is het zo moeilijk om te zien dat je met doodgewone mensen te maken hebt? Mensen die graag motor rijden, liefst in clubverband. Dat jullie van het OM nou de boel verzieken! Dat regelmatig agenten oneervol ontslagen worden (Bad Standing krijgen dus) omdat ze hun positie hebben misbruikt. Kijk eens naar misbruik en diefstal binnen kerken zoek de pedofielen bij de Jehova’s. Zoek de dieven die met staatsgelden mooie sier maken binnen de politie. Ga achter corrupte politici aan en laat gewone mensen die een verjaardag willen vieren lekker met rust. Mensen waren geïntimideerd daar in Elburg. Niet door de motorrijders -zonder hesje-  maar door het massale en agressieve optreden van de nerveus bibberende agenten. De vervolging van motorclubs neemt steeds extremere vormen aan. De terreur tegen clubs wordt vanuit de staat en het openbaar ministerie gepushed. Liegen en waarheid verdraaien is een verplicht vak geworden op de politieschool.

Maar… agentjes, fijn klaargekomen? Na jullie testosteron bommetjes optreden moet het wel haast een euforisch gevoel geven dat jullie die pakweg 25 motorclub leden zo konden behandelen. Macho gevoel gehad? Zo in de groep? Lekker bij elkaar bijdehand doen tegen mensen die een verjaardag kwamen vieren. Burgemeester Jan Nathan, hoe voelde je 5 minuten roem? Ook een natte plek in je broek gekregen toen je de stoere noodverordening tekende?

Bah!

Dat nu dus gewone mensen geweigerd worden op een verjaarsfeest. Dat een terras dat voor 80% vol zit met toeristen te maken krijgt met de complexe stoornissen van een megalomane burgervader. Dat een mooi landelijk rustig havenstadje ineens de Mobiele Eenheid te zien krijgt. Om niks! Om een verjaardagsfeestje…. Geweldig, en we hebben ze zelf gekozen!!

FTP!

Wie zijn zij wel dat ze zeggen wie ze zijn?
Robert Hageman

reacties
 1. willem. schreef:

  Ik lees op internet;

  “ELBURG – De politie heeft in Elburg twee leden van motorclub No Surrender aangehouden. De groep, bestaande uit elf personen, maakte amok in een plaatselijke horecagelegenheid. De opgeroepen politie zette daarop een aantal wegen af zodat de leden de stad niet konden verlaten. Bij de Vispoort werden ze staande gehouden. Eén lid kon zich niet legitimeren en hij is overgebracht naar het politiebureau in Nunspeet. Een ander lid van de motorclub werd afgevoerd naar het bureau in Apeldoorn voor een DNA test. De overige leden konden gaan. Een van de twee aangehouden personen zit nog steeds vast, aldus de politie.”

  Volgens deze krant is er dus meer voorgevallen dan ‘gewone’ mensen die op een terras een pintje pakken i.v.m. een verjaardag. Amok maken is volgens mij toch heel iets anders dan de jarige feliciteren en een rondje bier bestellen. En met de cops mee moeten voor een DNA test, wil meestal zeggen dat je verdacht wordt van een ernstig feit. Toch?

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Wel effe verder lezen dan he. 1 moest mee omdat hij geen ID kaart bij zich had. De andere had in Den Haag wat onbetaalde bekeuringen openstaan. Die DNA test komt uit het fantasierijke brein van de gek die dat schreef. En uiteraard noemen ze het “Amok maken” of een soortgelijke term. Het zijn toch motorrijders! DE paria’s van dit decennium. We hebben, voordat we dit schreven zowel gemeente als clubleden die er waren gesproken. Dacht jij nou werkelijk dat die mannen naar een dorpje kwamen om daar met opzet de boel af te gaan breken? Kom op je weet wel beter! Ze zullen best geprotesteerd hebben toen ze met 20 man ineens werden gesommeerd om binnen 20 minuten weg te zijn want anders zou de Mobiele eenheid ingezet worden. 200 man stonden klaar! Voor 20 gewone mensen. Amok? (== Oorsprong == Het woord amok (Indonesisch-Maleisisch: amuk) is de Maleise naam van de moorddadige aanvallen waar Maleisiërs soms onder lijden)

   Like

 2. Fred Dons schreef:

  Grootste slachtoffer is het cafe. Weg omzet die avond.

  Like

 3. Chiel schreef:

  Het word echt tijd dat deze onrechtmatige werkwijze van Gemeenten, politie en Justitie tegen motorclubs als casus voor de rechter worden gebracht.

  Als het mij persoonlijk zou worden aangedaan had ik aangifte gedaan van discriminatie, onrechtmatig handelen, Intimidatie enz enz. zodat het aan de rechter word voorgelegd en deze onafhankelijk naar kan kijken enz.

  Mijn RESPECT gaat uit naar het zo ontzettende veel geduld hebben wat motorclubs hebben tegen deze idiote overheids organisatie’s.

  Like