Wil je even luisteren!!

Geplaatst: 19 april 2019 in WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , ,

10 minuten! Ga er nou eens de volle 10 minuten voor zitten. Luister naar een uitzending van BNR nieuwsradio van 18-4-2019. Over het verbieden van motorclubs en criminaliteit. Nourdeen Wildeman, zelf motor rijder (geen lid van een motorclub) geeft een vurig pleidooi voor motorclubs en geeft zijn mening over de pogingen van de politiek om motorclubs te verbieden. Hij verwoord het helder, duidelijk en zegt het zoals het is.

Luister door op deze link te klikken.

Pak je tijd effe. Tien minuten. En laat hier achter wat jij denkt over de pogingen van de regering om hun eigen wetten te omzeilen door hun rare ideeen over motorclubs om te zetten in een wet. Zodat ze toch hun zin krijgen?

Motorclubs verbieden? En dan? Wie is de volgende die verboden wordt? Gothics? Toneelclubs? Moslims? Jehova’s? Kassa medewerkers? Supportersclubs? Je mening wordt gewaardeerd.

Klik hier om te luisteren

Wij zijn sterker dan angst!

Grtz
Robert Hageman.

reacties
 1. Joris schreef:

  Nourdeen heeft het heel mooi verwoord. Te beginnen met die bende van ellende de VVD.

  Like

 2. Willem schreef:

  Mooi correct verhaal, maar helaas mosterd na de maaltijd. Er is inmiddels teveel gebeurd en het is nu nauwelijks nog mogelijk het tij te keren. De betrokken clubs doen er trouwens ook bar weinig aan om hun geschonden blazoen enigszins op te schonen. Onderduiken en roepen dat ze alleen maar met ‘vrinden’ motorrijden helpt ook niet echt.
  De overheid gaat nu, zonder rechter, de bewijslast omkeren, en dan mag je als verboden motorclub jarenlang kostbare gerechtelijke procedures ingaan, om je gelijk te halen. De overheid gooit er dan even een peloton juristen tegenaan, en uiteindelijk moet je de zaak dan om financiële redenen toch stoppen, en waarschijnlijk zijn tegen die tijd de leden dan ook al lang verkast naar een andere club. De overheid zelf heeft er ook niets aan, want de ex-leden zitten dan al bij andere clubs, en doen hetzelfde als voorheen. Kortom, er zijn in deze alleen maar verliezers.

  Like