Dien het land, krijg een mes in je rug.

Geplaatst: 22 mei 2019 in Regels en Respect, Roadkill, WTF!
Tags:, , , , , , , , ,

De regering heeft een nieuw dieptepunt bereikt in de smerige propaganda oorlog die ze een paar jaar terug begonnen zijn tegen motorclubs en hun leden. Kan het nog smeriger da? Ja dat kan. Mensen die lid zijn van een motorclub en werken bij defensie, moeten serieus hun club lidmaatschap opzeggen of ze krijgen gegarandeerd ontslag.

De smerige propaganda campagne tegen motorclubs heeft daarmee het (tot nu toe) diepste punt bereikt. Juist onze soldaten, die op allerlei missies hun leven op het spel zetten om te strijden voor recht en vrede, zijn daarvan het slachtoffer. Mochten de veteranen eerder al niet meer meerijden in het jaarlijkse defilé voor de koning, nu raken ze dus ook hun bestaan, hun werk kwijt. Als ze lid zijn van een motorclub. Mannen die de kameraadschap van de dienst misten, van motorrijden houden en af en toe een BBQ en een drankje met andere motorrijders willen doen, worden zwaar gecriminaliseerd. MES2
Ze krijgen van de regering en het ministerie nu een stevig mes in hun rug gestoken. Waarbij de regering doet alsof zijzelf het slachtoffer zijn van die (niet bestaande) criminelen.

Als blinde, op hol geslagen paarden drammen beleidsmakers door dat het lidmaatschap van een motorclub niet te verenigen is met het werk dat die mannen doen. Gerespecteerde, hard werkende mensen zonder enige smet op hun blazoen, zonder enig bewijs voor ongeacht wat voor crimineel gedrag ook, worden ontslagen als ze hun lidmaatschap van hun club niet opzeggen. Zelfs van iemand die op 18 mei een zilveren medaille kreeg voor bewezen diensten is zijn verklaring omtrent gedrag ingetrokken.  Of hij moet zijn vrienden van de motorclub Veterans MC vaarwel zeggen. Dat is echt te raar voor woorden. Is die man ineens minder dapper? Zijn de daden, waarvoor hij de zilveren medaille kreeg, nu ineens minder van betekenis?

Let op, we hebben het niet over schimmige figuren maar over mensen die loyaal zijn naar defensie, geen misdaden hebben begaan en die in de meeste gevallen een lange uitstekende staat van dienst hebben.

Motorrijders zijn de vaders, zonen en dochters van ons land. Gewone mensen die motorrijden en die dat vaak in club verband willen doen. De kameraadschap binnen motorclubs is iets unieks. Maar de regering doet het af als bedreigend. Die laat geen kans onbenut om motorrijders af te serveren als criminelen, afpersers, drugs- en wapenhandelaren.

En oké, er zijn criminelen die op een motor rijden. tegeltje054Maar dat maakt beslist niet alle motorrijders crimineel. Motor rijden maakt geen crimineel van een mens, net zo min als naar een kerk gaan een goed mens van iemand maakt. Deze smerige propaganda aanval van het ministerie, op de vrijheid van meningsuiting, het recht op vereniging en op artikel 1 van onze grondwet laten we, lamgeslagen als we zijn, naar alle waarschijnlijkheid ook weer gewoon over ons heen komen.  En de onrechtmatig ontslagen mensen staan straks in de kou.

Gelukkig hebben ze hun club vrienden dan nog.

Robert Hageman

 

reacties
 1. eric schreef:

  En weer een dieptepunt bereikt.
  Een brandweerman die bij een motorclub zit is hierom ontslagen.

  Like

 2. H. de Kuiper schreef:

  Vandaag kan je alvast in het stemhokje een aanloopje nemen om deze regering een brevet van onvermogen te geven.

  Like

 3. Arie Hendrik schreef:

  Het is hoog tijd dat alle militairen nu massaal ballen tonen en gaan staken. ALLEMAAL. Fuck die nitwits in Den Haag, fuck het verbod om te staken. Kan het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

  Like

 4. eric schreef:

  Alleen degene die tegen het land vechten worden in dit pamperland geholpen als ze terugkomen.
  Deze regering weet niet eens hoe de motorclubs ooit zijn opgezet en door wat voor mensen.

  Like

 5. wim oo2 schreef:

  mischien iets minder respect voor onze “gekozen”regering die zelf uitmaken wie op welk plekje komt ipv kijken naar kundigheid en daarvoor de beste functie selecteren ? maar helaas zie je ook in het leger meer de ikke lijn dan ‘ons “of “wij “

  Like