Ze zijn terug, maar niet terug gefloten. Verbod Hells Angels, een trieste dag voor de vrijheid.

De beroepsverboden uit de dertiger jaren zijn terug. In die tijd mocht je niet werken als je bij een bepaalde groep hoorde. Onder meer joden, intellectuelen, links denkende, buitenlanders, Roma en dergelijken. Samen met de beroepsverboden kwam de vervolging van deze groepen. Ze werden verboden, leden werden afgevoerd en opgesloten. Het gedachtegoed van toen lijkt terug. We zien dezelfde shit, andere mensen.

oldschool17

Systematisch wordt onze vrijheid ons afgenomen. Groepen worden eerst breeduit verketterd en mensen worden bang gemaakt voor hun buren en kinderen en kinderen worden bang gemaakt voor hun vaders. 29-5-2019. Hells Angels MC verboden. Een motorclub, oorspronkelijk opgericht in Amerika op 17 maart 1948. Door oorlogsveteranen die, nadat ze de verschrikkelijkste zaken hadden meegemaakt in de tweede wereld oorlog, bij terugkomst in Amerika door de maatschappij werden uit gekotst. Ze misten en zochten de intense kameraadschap die op het slagveld was ontstaan en velen vonden die terug binnen motorclubs. Kennelijk werkte het want juist in die jaren ontstonden veel motorclubs. De zonen van de oorlog vonden orde, rust en vriendschap binnen de motorclubs.

Niet alleen in Amerika, maar over de hele wereld ontstonden clubs en afdelingen (chapters) van bestaande motorclubs. Het bracht voor ontelbare mensen rust, zekerheid en vertrouwen terug in hun leven.

Nu worden in Nederland, “het land van de vrijheid “, motorclubs verboden. Nadat motorrijders eerst jaren uitgemaakt zijn voor afpersers, drugsbazen, wapenhandelaren en met een nazi- waardige propaganda oorlog gecriminaliseerd te zijn, komen nu de eerste beroepsverboden. En zelfs dus de verboden op vereniging. Een keiharde en regelrechte schending van het in de grondwet vastgelegde recht op oldschool06vereniging en het recht op vrije meningsuiting. Clubs van anders denkenden worden verketterd en verboden, leden worden afgevoerd op verdenkingen van “uit betrouwbare anonieme bronnen” verkregen informatie. Het gedram, gekonkel, de kontnaaierij en achterkamertjes politiek heeft voorlopig bereikt wat ze wilden. Ze verbieden motorclubs. Wie volgt? Moslims? Jehova’s? Jeugdzorg? Kinder dagverblijven? Of eerder de pedofiele priesters? En de VVD? De crimineelste partij van Nederland? Of de Politie? Met 65 gevallen van alleen al corruptie in 2018? De zwaarbevochten vrijheid wordt ons in kleine beetjes afgenomen. Sluipend en tergend langzaam wordt er een compleet netwerk om ons heen gebouwd dat maar èèn doel heeft. Totale controle over ieder levend wezen.

Vandaag zijn we, met het verbod op de Hells Angels Motor Club een belangrijk stuk vrijheid kwijt geraakt. Het is een trieste dag voor Nederland. Motorrijders zijn geen criminelen.

Robert Hageman

reacties
 1. Paul schreef:

  Heel bijzonder dat “angst voor….” een geldige reden is om iets te verbieden.
  Zijn er ooit rellen geweest op Harley dagen?
  “Nee, maar we zijn er bang voor dus is een verbod terecht”
  Ik ben benieuwd waar dat eindigt. Er is altijd wel iemand, ergens bang voor namelijk.
  Vervolgens worden die verboden aangegrepen als argument om een club te verbieden.
  “Zie je wel dat die clubs gevaarlijk zijn, er worden zelfs evenementen verboden’”
  Feitelijk wordt een groep mensen hun grondrecht ontnomen omdat een paar mensen ‘bang zijn’
  Behoorlijk schokkende ontwikkeling.
  Ik heb net een stuk gelezen over ‘besnijdenissen die door niet-artsen uitgevoerd worden’
  Dat mag niet. Je mag alleen in iemand snijden als je arts bent. Nu blijkt dat er op grote schaal (15000 keer per jaar in Joodse en Moslim kringen) besnijdenissen plaats vinden.
  Waarbij het overgrote deel door niet-artsen gedaan wordt. Dat is dus, zoals gezegd, tegen de wet. Een strafbaar feit.
  Wat zeggen twee van de mensen die deze strafbare feiten uitvoeren?
  “Er komt geen overheid aan te pas, dat is maar goed ook …… de overheid niets mee te maken heeft”
  “Als ze me zouden benaderen zou ik vragen: wie bent u? Ik heb niets met de overheid te maken”
  Hoe meer “Outlaw” wil je het hebben?????
  “Ik snijd onverdoofd in de geslachtsdelen van kinderen en dat blijf ik doen omdat ik de traditie in ere wil houden en met de overheid heb ik niks te maken. Ook al is wat ik doe strafbaar”
  Ik ben de draad volledig kwijt.

  Like

 2. Jos Meeuwissen schreef:

  Je kunt de naam verbieden, een biker blijft een biker.

  Like

 3. Harry Betlem schreef:

  En dan… Doe me een soort ‘patch-over’. Nieuwe naam, bijna hetzelfde logo.
  Wat heeft het stel haagse minkukels bereikt?
  Niets!

  Like

  • Pete schreef:

   De Nederlandse overheid staat te trappelen om Marihuana te gaan verbouwen en verhandelen.Daar kunnen ze geen concurrentie bïj gebruiken dus pakken ze die eerst aan. Er is fors geïnvesteerd in de aanschaf van Amerikaanse SWAT trucks om de clubhuizen van dit keer de HAMC chapters te overvallen. De OM persvoorlichter Zuurbek had het over tegoeden vereffenen. Ik zeg blijf de BRM support geven. Vooral financieel via de Internationale support shops. SAFFAS

   Like

 4. Dirk Marijt schreef:

  Mooi verwoord maar denken ze nu we hebben ze verboden, dus ze zijn er niet meer? Ze zijn nog dommer dan ik dacht (regering ook maar gelijk verbieden dat is pas een criminele bende )

  Like