De zonen van Nederland worden verraden!

Door Robert Hageman/Dutchbikers.nl ©
Onze eigen motor rijdende vaders, broers, vrienden en grootvaders zijn in een zorgvuldig uitgewerkte,  door het Openbaar Ministerie geregisseerde campagne gedemoniseerd.  Met doordachte media manipulatie en gerichte leugen campagnes is een complete generatie vrijheidslievende Nederlanders weggezet als ‘wettelozen’. (MDA Ivo Opstelten) Ze zijn consequent afgeschilderd als een  levensgevaarlijke plunderende horde afpersende, wapen en drugs handelende groep criminelen. Die een gevaar zouden zijn voor de staats veiligheid. De juist geweldig mooie motorclubs die we hebben in Nederland. Met een eigen cultuur, de recht-door-zee broederschap het respect en een gezamenlijke liefde voor de wind in het gezicht, staal, chroom en leer. Door gluiperig achterkamer gesmoes en smerige manipulatie van woord en beeld zijn ze nu een groep waar men volgens de gestuurde media bang voor moet zijn.

De angst is bij elkaar gelogen. Waar een jointje en een gewoon zakmes gevonden werd, kwam in de media dat er ‘drugS en wapenS’ waren gevonden. Waar een club werd afgeluisterd werd zorgvuldig de nadruk gelegd op gehoorde ‘hak- en snuifgeluiden’. (Hoe kòm je erop) Vele tonnen kostende invallen in clubhuizen werden schering en inslag. Lag er een gas busje uit de supermarkt om de BBQ aan te kunnen steken dan was er een ‘vlammenwerper’ gevonden. Hing er een sierzwaard aan de muur dan was er een ‘wapenvondst’ gedaan. De media struikelden over aangereikte en verzonnen superlatieven. Geen woord was te sterk om de zonen van Nederland te demoniseren.

Festivals, feesten en motor evenementen werden door de manipulators afgezegd omdat er een (niet bestaande) biker oorlog bedacht was die op die feesten uitgevochten zou worden. Een ongekende  en niet bestaande rivaliteit tussen motorclubs werd bedacht. In schimmige kamertjes werd er vorm gegeven aan de grootste volks manipulatie campagne sinds de 2e wereldoorlog. Waarna verzonnen en gefantaseerde berichten via de media met grote regelmaat werden verspreid. Onderzoeksteams werden gevormd. Met gebruik van  krantenberichten van soms 30, 40 jaar oud werden rapporten gepubliceerd die naadloos aansloten op de gecreëerde angst voor motorrijders en –clubs. De motorrijdende Nederlander, de clubs, de cultuur is grondig verziekt en kapot gemaakt. Clubs worden verboden, clubvesten mogen soms niet gedragen worden. Er zijn gebieds verboden voor motorrijders en motorclub leden. En binnenkort mogen ze niet meer samen rijden, staan, zitten of zelfs aanwezig zijn in de maatschappij. De mensen zijn nieuw, de propaganda technieken zijn uit de dertiger jaren en uit de koude oorlog.

We zijn lamgeslagen. Dagelijks worden we volgepropt met zware ellende. Generaliseren lijkt de nieuwe vrijheid. Doordat de media alleen de gruwelen en ellende laten zien leren we zo dat er alleen gruwelen zijn. Ze presenteren rampen, moorden, moordenaars, ongelukken, oorlog, ziektes, lijken, vechtpartijen en alles wat maar enigszins buiten het normale leven (dat we allemaal willen) valt. Zo creëren ze bij jou een gevoel van onveiligheid. Als je steeds ontevreden bent en je voelt je onveilig als er een motor of een motorrijder in je buurt is ga jij erg goed worden in je onveilig voelen. En ga je steeds meer vinden om ontevreden over te zijn.  Kijk je elke dag naar Journaal, hart van Nederland, actualiteiten dan zul je erg goed worden in bang zijn voor wat ze je elke dag laten zien.

Je gaat zonder dat je het merkt letten op de ellende om je heen. En je gaat graag betalen om die ellende op te lossen. Je bent tenslotte op een ongemerkt smerige manier geconditioneerd. Want, beste lezer, ben je steeds bang, dan ga je ook daar heel goed in worden. Je angsten zullen je leven gaan bepalen. Ieder die anders is, is voor jou een bedreiging! En omdat je door je angsten vaak bedreigingen ziet zul je daar ongewild een specialist in worden. Je zul je constant bedreigd voelen.
We leven in chaotische tijden. En we laten het willoos toe. Zonder protesten gaan we naar een totalitaire maatschappij waar je vanaf je geboorte verteld wordt dat je geboren bent om te werken en kritiekloos te sterven.

Onze motorclubs zijn belangrijk voor ons. Ze voegen ons samen. Het is een levensstijl. Een goed georganiseerde groep met een uiterst hoog zelf corrigerend vermogen. Ze zijn eerlijk, trots, onafscheidelijk en trouw.
Dat wordt in deze tijd staats gevaarlijk genoemd.

©Robert Hageman/ Dutchbikers
Gebruik je deze tekst, zet dan de bronvermelding (© Robert Hageman) erbij. Da’s wel zo netjes.

reacties
 1. Willem schreef:

  Toen ik nog een jong ventje was liepen we met lang haar, oude jeans vol gaten, jeans jasjes met afgeknipte mouwen beslagen met blinkend chromen knoppen. Sommige droegen zelfs leren armbanden met 9 mm kogels eraan. We reden Kreidler, Puch en soms (illegaal) zware motoren met hoge ape hanger sturen met de bekende vossenstaart aan de bagage rek.
  Ze noemden ons “langharig werkschuw tuig”, “nozems” of “hippie”. Ondanks het ruige uiterlijk, de kleine vechtpartijtjes her en de, het hoge drankmisbruik, en soms onaangepast gedrag, waren we wel onderdeel van de maatschappij, want in iedere familie zat er wel eentje als ons. We hadden een normale arbeiders baan, waren niet crimineel, en genoten na gedane arbeid van onze vrijheid.
  Niemand was toen bang voor ons! Sterker nog, we hoorden erbij, en de politie kenden al de pappenheimers bij naam en toenaam.
  Nu veertig jaar later worden wij, die nog steeds dezelfde lifstyle hebben, plotseling gezien als crimineel. Waarom weet niemand, maar blijkbaar is dit een afleidingsmanoeuvre van de overheid om hun daadkracht te laten zien, aan de burgers die tegenwoordig overal bang voor zijn.
  De huidige generatie van middelbare leeftijd heeft naar mijn mening geen enkele ruggegraat, en neemt alle onzin wat op internet, Facebook, of op de NPO te horen en en zien is onomstotelijk voor waar aan. Kritisch nadenken of jezelf eens informeren zit er niet meer in. Ik hoop dat, nu er weer steeds meer mensen een motorrijbewijs gaan halen, de bikers weer eens met rust wordt gelaten.
  We waren en zijn nog steeds gewoon onderdeel van deze maatschappij!

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry Betlem schreef:

  Operatie ‘kaasschaaf’!! telkens een klein beetje minder. Maar dat is voor iedereen, alle inwoners van toepassing. We worden steeds meer in onze vrijheden beknot. een rijtje?
  – MC’s
  – Motor clubs
  – Toerclubs
  – Motorrijders
  – Festivalbezoekers
  De club [naam] wordt verboden. Tja de [naam] is een soort binding (bonding) bijvoorbeeld ‘Een Volk’ kan ook ‘One People’ of ‘Wan Pipel’ heten. ‘Est sanguinis’ is latijn voor ‘one blood’….
  ‘Infernum est angeli’ latijn voor hell’s angels…
  Ik bedoel ‘what’s in a name?’

  Like

 3. Eliza schreef:

  Bravo, wat een geweldig geschreven stuk. Ben geen biker maar een liefhebber en oma van 62 jaar. Ik zou zeggen op de barikaden, wat een lam geslagen zooitje is Nederland toch

  Like