Gerrit S. daagt de clubs van Nederland uit.

Geplaatst: 7 augustus 2019 in WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , , , ,

Fuck the rules huh….

Gerrit S. Een veroordeelde incestpleger en pedofiel. Oprichter van een groep die zich verzamelden onder de naam “No Rules”. Een naam die Gerrit S. wel erg letterlijk neemt. Ooit had Gerrit een vaste vriendin waar hij mee samenwoonde. Er kwamen een kind. Maar het geheel liep spaak en ze gingen uit elkaar. Hij was (en is) een ziekelijke manipulator. Ik ben geen arts maar een Narcist lijkt hij zeker. En de stoornis NPS lijkt hier sterk aanwezig. Toen ze opgroeide werd zijn dochter wijsgemaakt dat ze zijn kind niet was. Helaas was het meisje voor een doorgewinterde narcist als Gerrit gemakkelijk te manipuleren. Zijn dochter was opgegroeid tot een mooie vrouw en er ontstond een relatie tussen Gerrit en zijn dochter. (Die er van overtuigd was dat ze niet zijn dochter was). Waar zelfs kinderen uit voorkwamen. Na de geboorte van het eerste kind kwam de waarheid aan het licht. Gerrit S. bleek wel degelijk de vader van het meisje. En daarmee dus ook de vader van zijn eigen kleindochter. Toen Gerrit daarna zijn kleindochter (die dus tegelijk zijn eigen dochter was) probeerde te manipuleren tot een seksuele relatie barstte de bom. Er volgde een arrestatie, een aangifte. Gerrit had inmiddels dus een groep mensen bij elkaar gekregen die zich verzamelden onder de naam “No Rules MC”. De groep wist aanvankelijk niets van de incestueuze/pedofiele neigingen van hun “President” en “Founder” De groep verkleedde zich als motorrijders en verschenen op feesten, begrafenissen en evenementen. Toen Gerrit’s incest/pedo verleden onomstotelijk bewezen binnen de club bekend werd, betekende dat ook gelijk het einde van de club. Zou je denken…

Gerrit is onlangs veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf vanwege zijn seksuele relatie met zijn (klein)dochter. Zijn DNA was het overtuigende bewijs dat hij met het kind seksueel bezig was geweest. Dat zou hem zijn verstand wel terug geven. Zou je denken… Gerrit ging in hoger beroep. Loopt dus nog vrij rond tot de uitspraak onherroepelijk is. En schreef nu op zijn Facebook dat zijn club “No Rules” gewoon door zou gaan als “motorclub”. Dat hij een “biker”was (hij heeft geen motorrijbewijs en geen motor) en zette in het bericht zelfs zijn adres. Hij woont in een pand in Apeldoorn dat, zo schrijft hij, door een “vriend” aan hem verhuurd was. Even googelen op het adres (dat Gerrit dus zelf op zijn eigen Facebook zette) leert dat het eigendom is van autobedrijf van Harten. Die dus zijn pand verhuurt aan een bewezen incest pleger en pedofiel. En die, zo schrijft Gerrit zelf, er weer een club gaat beginnen.

No Rules herstart?

Nu kunnen motorrijders en pedofielen niet samen door 1 deur. En Gerrit, die met zijn perverse manipulaties al eerder zich bewoog in de motorwereld als zelfbenoemd “biker” daagt met zijn boodschap nu de motorclubs van Nederland uit. Want hij zegt een nieuwe club te gaan beginnen. En laat daarmee duidelijk zien dat hij schijt heeft aan broederschap en aan elke regel en afspraak binnen de motorwereld. “No Rules” word door Gerrit uitgelegd als “Ik doe wat ik wil, kom maar op”. Vandaar dat we er dit stukkie over schrijven. Extreme reacties en bedreigingen zullen verwijderd worden. We willen onze account graag houden zodat we over de motorwereld kunnen blijven schrijven.

Deze Gerrit S. maakt een pedo circus van zijn motorclub. Clubs die al genoeg onder vuur staan vanuit de media en overheid. Op dit soort idioten zitten we niet te wachten. Er kleeft een kleffe stank van verrotting en snotterig slijm aan de naam van de man zelf en aan de naam No Rules. Ga je bij een club die door Gerrit S. is opgericht rijden, reken erop dat je aangesproken zult worden over de levensstijl van Gerrit. De colours zijn besmet, verbrand door de voormalige leden en het lijkt ons dat je beter niet de besmette colours van deze verdoemde club op je rug kunt dragen.

Uiteraard geheel voor jezelf om te beslissen of je Gerrit’s maatje wil zijn. ©Robert Hageman

reacties
  1. Natascha spijker schreef:

    Ik geef maar 1 reactie als antwoord op die graftak, omdat ik uit ervaring weet dat er nooit een einde aan zijn leugens en excuses komt. Ik ben idd na de verkrachting van mijn dochter door gerrit spijker, schuldig geweest aan het openbaar maken, en kreeg een dagvaarding . En ook heb ik 1 week na de verkrachting zijn autobanden lek gestoken zodat meneer niet het huis van zijn vriendin in de fik kon steken omdat zij hem geen alibi wilde verschaffen. Voor smaad…wat geen smaad was en het lek steken van zijn banden kreeg ik idd een geldboete. Verder kan ik melden dat er 3 jaar lang onderzoeken zijn gedaan door het NFI,notabene aangevraagd door hem zelf!,,..met als conclusie en dus feitelijk bewezen zijn DNA in het ondergoed van mijn dochter, zijn DNA op mijn dochter op plekken waar dat niet hoort…en alle gegevens uit zijn telefoon en laptop kloppend met de tijdlijn van mijn dochter haar kant van het verhaal…dingen die ik nooit had kunnen bedenken. Tot het zoeken en surfen op sites over DNA, verkrachting, en zelfmoord. Gedaan Na de verkrachting! En zo zijn er nog tal van bewijzen. Degene die daar aan twijfelen zoals zijn vriendin waren gek genoeg niet bij de rechtszaak aanwezig, en graftak zelf heeft zich alleen maar beroept op zijn zwijgrecht en speelde het slachtoffer. Het hoger beroep is enkel en alleen om weer uitstel te krijgen zodat hij tijd genoeg heeft om een plan te trekken en zijn vrienden voor kan blijven liegen.

    Like

  2. Cees schreef:

    Hij komt er zelf wel achter hoe de wereld in elkaar zit, karma is a bitch.

    Like

  3. Harry Betlem schreef:

    Ongelofelijk dat dit in Nederland kan! Ons rechtssysteem is nju eenmaal zo. Zolang een ‘verdachte’, in hoger beroep vrij kan romdlopen en de maatschappij kan ageren, klopt er iets niet. Een man die met dit soort afwijkingen kan rondlopen, is te dwaas voor woorden. Wat hij uitgespookt heeft is op geen enkele manier ‘goed’ te praten. Kinderen, ook van anderen, hoor je te beschermen!
    Ik hoop dat niemand zich laat verleiden tot eigen rechter spelen.

    Like

  4. Gerrit Spijker schreef:

    Ten eerste is er geen nieuwe club en komt er ook niet No Rules MC bestaat nog steeds Tevens zijn deze beschuldigingen onterecht en idd ga ik in hoger beroep Ze is al veroordeeld wegens smaad en laster De meeste kennen maar 1 kant van t verhaal en dat is haar kant Misschien is het handig eens onderzoek te doen naar de echte waarheid ipv zomaar alles aan te nemen wat er op fb geplaatst wordt
    Een eis een uitspraak maar waar zijn de bewijsstukken
    Dat bedoel ik ooit eens bij stil gestaan wat zij haar kinderen bewust aangedaan heeft en nog steeds doet
    Gelukkig zijn er ook nog mensen die wel nadenken en beter weten tnx voor alle vele lieve reacties en support

    Like

    • DutchBikers schreef:

      Ik denk dat de rechtbank de andere kant van je zaak duidelijk heeft gemaakt. Je sperma (dna) op het broekje van het kind.

      Like

    • Erik Dutch schreef:

      Beste Gerrit,
      Je hebt werkelijk een plaat voor je kop.
      Ik werk in een bepaalde sector waar mensen erkennen een probleem te hebben. Jij bent niets anders dan een narcistische leugenaar die de schuld continu bij een ander neerlegt. Wat is er met jou gebeurd in je leventje toen je klein was. Je hebt geen idee hoeveel levens je hebt verwoest. Je bent werkelijk de grootste idioot die ik ooit heb gezien. Ook in hoger beroep zal je keihard vallen. Een behandeling zal je goed doen. Deze tip is gratis al acht ik de kans groot dat dit bij jou niet meer zal werken. Succes met je hoger beroep. Ervaring leert dat dit alleen maar hoger uit zal vallen.

      Like

    • Marc van daalen schreef:

      Dat jij überhaupt het lef hebt om nog te reageren laat staan je zelfs elke morgen aan te kijken in de spiegel mafkees

      Like

    • JFK schreef:

      MC, Gerrit je weet waar MC voor staat, toch?
      Waarom hou je zo vast aan een MC te willen hebben, ja hebben want zo zit jij in elkaar….iets willen hebben wat eigenlijk niet kan of mag…
      Wat jij doet is eigenlijk net zoiets als kind zijnde cowboy en indiaantje spelen, heel leuk en schattig, je doet iets na en pakt alleen de feiten eruit die jou van pas komen….dat doet ieder kind weleens.
      Maar goed, dat houd op een bepaalde leeftijd wel op, dan krijg je ineens verantwoordelijkheden, verplichtingen en dan is het Cowboy/Indiaantje spelen wel over, want de feiten die je eerst als kind kon laten liggen, komen dan wel plotseling boven drijven…..stront drijft niet altijd, vieze stront daarintegen wel.
      Dat “ik tegen de rest van de wereld” gevoel van jou is ook een normaal menselijk gevoel hoor, maar menselijke mensen blijven daar niet in hangen, die gaan verder, zijn rationeel, weten wanneer het moet stoppen.
      Zogenaamde “members/vrienden” om je heen verzamelen die niets anders kunnen als ja-knikken is ook een kunst, dat heet dan kunstmatig je eigenwaarde op pijl houden, zodat je daardoor je eigen leugens niet meer voelt of ziet, afschermen van de echte wereld en je eigen kleine veilige wereldje in stand houdt.
      En ook dat geeft allemaal niets, zolang jij de enige bent die daar de consequenties van heeft.
      Maar daar heb je het weer……het is altijd de schuld van een ander.
      Een voormalig lid van No Rules heb ik destijds gewaarschuwd voor je mooie praatjes, plaatjes en jouw invulling van de MC regels, de “looptijd” tot Fullmember enz, enz….
      Nee je kent mij niet, ik jou gelukkig persoonlijk ook niet.

      Like