Wat zijn we correct allemaal!

Nederland is van oudsher een land geweest waar iedereen welkom was. Waar je op de wereld ook geboren was, in Nederland was je welkom. Ongeacht huid kleur, ras, seksuele voorkeur, beperking of anders denkend. In  Nederland was je welkom. De diversiteit van de bevolking was ooit een trots kenmerk van het Nederlander zijn. Daarnaast hebben de Hollanders door de eeuwen heen nooit met zich laten kloten. Zelfs de Romeinen waren bang voor ons. We beheersten de wereldzeeën.  Ruim 200 jaar waren de Hollanders gevreesd en geëerd over de hele wereld. Door ons vakmanschap, onze nautische kennis, onze durf om te gaan waar nog nooit een ander was geweest. En uiteraard door onze handelsgeest. Als ergens iets te verhandelen was, waren er Hollanders. 200 Jaar was de Nederlandse V.O.C. de eerste en enige Multinational (1602-1800) en wereldmacht. Politiek correct of niet, de wereld was zoals hij was.

We hebben altijd iedereen toegelaten. Er was, dank zij die handelsgeest en de ontembare Hollandse inborst, werk zat. Zoveel zelfs dat we uit het buitenland gast arbeiders vroegen om te komen werken in Nederland. Voor wie wilde werken was er altijd een plek in dat mooie Holland.

Maar tijden veranderen. De gast arbeiders van toen zijn gesettelde burgers. Veel van hun kinderen en kleinkinderen zijn, zoals modieus is in deze tijd, kritisch en ontevreden. Van alle welvaart in dit land willen ze meer, nog meer en dan liefst alles. Zwarte Piet is ineens racistisch en geen onschuldig volksfeest meer. Er staan bij sommige sinterklaas parades meer politie agenten langs de route dan ouders en kinderen. Het is grondig verziekt door gezeik van azijnpissers.

Straatnamen van Nederlandse helden uit de gouden eeuw, en hun standbeelden moeten weg. Zeggen mensen die van buiten Nederland komen. Ze waren geen helden maar criminelen, volgens zwartkijkers.
Veel van die zelfde mensen gebruiken het woord discriminatie en racist te pas en te onpas om hun zin door te drammen. Waar je vroegâh een klap voor je harses kreeg als je een Hollander racist noemde, kruipt diezelfde Hollander nu in zijn schulp. Hij wil maatschappelijk correct zijn en als ergens een mafkees roept dat die Hollander racist is of discrimineert mag die mafkees ineens alles.

Het kerstfeest is dit jaar verdwenen. Is het je opgevallen? De geboortedag van de  Zoon van onze Schepper is gestolen door idioten en schaamteloos schreeuwende leeghoofden. Preventieve schaamte heeft zich meester gemaakt van het mooiste feest van het jaar. Het feest dat Kerstfeest heet, heet ineens lichtjesfeest, boomfeest of luxe feest.  Kwestie van tijd voordat de kribbe en de geboorte van Jezus worden vervangen voor een nieuwe Sky-phone in een bakje met riet en stro print. En dat de wijzen uit het oosten vervangen worden door een nieuwe G6 antenne uit china op je dak zodat je nog sneller op facebook kunt.

De beperkingen voor de Hollanders worden steeds wurgender. Het touw zit al om onze kelen geknoopt en de strop wordt tergend langzaam aangehaald. We moeten minder energie gebruiken dus verhoogt de regering de toeslagen. Jij minder energie en zij meer van jouw poen. Bevolkingsgroepen discrimineren is wet! Het verraden van medemensen verplicht! Motorrijders mogen niet meer op een terrasje zitten. De terras eigenaar moet dan direct de politie bellen die dan met groot machtsvertoon motorrijders van een terrasje kunnen verwijderen. En zo aan de omstanders het onuitgesproken signaal kunnen geven dat die mensen levensgevaarlijk zijn. (Anders was de politie toch niet gekomen?) Ze mogen in een hoop steden en dorpen niet meer met hun motorjasje aan rijden. In Limburg mogen ze geen snackbar meer binnen. Kwestie van tijd totdat ze met hun motorkleding aan niet meer mogen tanken en niet meer op bepaalde wegen mogen rijden. Minima moeten inleveren en het met minder dan weinig doen. Onze ouderen hebben een leven lang gewerkt en pensioen en AOW opgebouwd. Om het, als het tijd is, in de kisten van politici te zien verdwijnen in de vorm van toeslagen en heffingen. Boeren worden gesloopt, bestolen en verketterd, de bouw komt door domme regels stil te liggen. Binnen in ons land wordt door linkse en rechtse radicalen gewerkt aan de sloop van ons eens zo mooie en krachtige land.

Van buiten ons land trekken extreem geradicaliseerde mensen ons land binnen om hun levenswijze aan ons op te dringen. Onder het mom van democratisch recht, pompen politici, geestelijken van vele stromingen, volks menners, getrainde leugenaars en  corrupte zakenlui hun gif in onze hersenen. Elektronisch of verbaal, gedrukt of vooral subliminaal worden onze gedachten vergiftigd. Worden mensen zonder dat ze het weten als lemmingen naar de afgrond gedreven. Nederland 2019. Het alarm klinkt wereldwijd. Maar niemand luistert. De mens is geen mens meer. Hij is in de westerse wereld aangepast tot een willoze slaaf zonder gevoel, gedachten en zonder leven. En slaven. Daar begon het toch allemaal mee?

All the best!
Robert Hageman

reacties
 1. Marcel schreef:

  Volkomen mee eens dit geouwehoer van de staat die alleen maar hun eigen zakken vullen en de onze leegtrekken. Het Nederland van vroeger is naar de klote, zelfs zo dat ik me schaam om er ene te zijn. Het gehuichel en reet duikerij is niets om trots op te zijn, alles wat ook ooit van ons was, waar we recht op hadden is weg. Zelfs het leven en laten leven hebben we niks meer over te zeggen, ben niet zo.n man van woorden maar tis gewoon om van te kotsen hier.

  Like

 2. Mark den trommel schreef:

  Kerst een lichtjesfeest noemen is echt verschrikkelijk, omdat een paar niet christenen zich misschien buitengesloten voelen, moet dat maar veranderen.
  Maar maar feestdagen van minderheden aanpassen is dan weer iets wat niet mag natuurlijk, want racisme.
  Net zoals iemand die ieder kado’s uitdeelt en duizenden kinderen blij maakt en al miljoenen kinderen blij heeft gemaakt op deze manier, is racistisch?

  Mijn hoofd ontploft bijna van zulke onlogische dingen die helaas werkelijk zijn.

  Like

 3. Harry Hermans schreef:

  Het word hoog tijd voor actie

  Like

 4. Nor schreef:

  Gweldig verhaal, precies zoals het is…. helaas zal het door de grootse groep niet gelezen worden…. de makke schaapjes…..ik heb het gedeeld, hopend, tegen beter weten in…..

  Like

 5. Harry Betlem schreef:

  Wie roeptoeterde er onlangs “Dit is niet meer mijn land” ?? Dezelfde koploper van de BV Nederland.
  Ja, ooit was Nederland het land van de tolerantie, het land waar ‘uitgestotenen’ welkom waren, denk aan de Hugenoten. Ooit gingen wij er prat op dat er geen onderscheid is tussen inwoners en achtergrond. Ooit werden Kerk en Staat gescheiden. Nederland, een samenraapsel van handelsgeesten, een natie van aanpakken en niet zeuren en van doe maar gewoon. De jaren 60, welvaart in groei, enorme behoeft een werklieden, we haalden ze, uit Italie, Portugal, Spanje, Turkije.
  Gast-arbeiders, eigenlijk met het idee dat ze weer terug zouden keren, maar ach we hadden er niet veel last van, ze waren wel aardig en werkten hard.
  Iedereen kon zijn wie hij/zij wilde zijn, ras, godsdienst wat dan ook was niet belangrijk
  NU? het lijk wel of we sluipenderwijs worden ingepakt door een overtuiging die de onze niet is.
  Ik mag mijn ongezouten mening niet neer vrijuit geven, want o wee ik zou tere zieltjes kunnen raken.
  Als ik motor rij wordt ik vaker bekeken alsof ik gewoon niet deug.
  Wat een land wat een land

  Like

  • DutchBikers schreef:

   Hier zijn we klaar met dat gezeik. Tijd voor een malieveld vol motorrijders Harry. En niet 1 keer. Maar een heel jaar. Mijn hart is er goed voor. Maar ik zoek nog minimaal 1500 medestanders.

   Like

 6. Hans Berkmortel-Postma schreef:

  Zo waar en duidelijk!!!!

  Like