Jij, ik, je kinderen, je ouders, je vrienden, kennissen. Allemaal zijn we straks verdacht. Draag je een bandana dan ben je een radikale biker. Draag je een hijab dan ben je een radikale moslim, met een petje ben je een radikale voetbal supporter. Draag je een kruisje of soortgelijk, dan ben je een radikale christen. Er was ooit een tijd dat, wanneer je een Nederlands vlaggetje op je jas zat, je een radikale onruststoker was. En zo zijn er nog wat kentekenen waarmee straks de wijkagent gaat bepalen of je radikaal bent en opgepakt moet worden. Eind 20’er jaren van de vorige eeuw begon de onderdrukking en uitroeiing van bevolkingsgroepen op de zelfde manier. Er moest ‘lebensraum’ komen voor de onderdrukkers. Dus maakten ze een masterplan en roeiden een paar miljoen mensen uit. Ook toen begon het door groepen weg te zetten als radikaal, staatsgevaarlijk, een bedreiging voor de burger. Het was een flagrante leugen maar op een dusdanig sluwe en doortrapte manier gebracht dat de meerderheid het geloofde. En gewone mensen hielpen mee om de ‘staatsgevaarlijke’ joden, communisten, zigeuners, homoseksuelen, jehova getuigen, politieke tegenstanders en ga zo maar door, aan te geven en zo te laten ‘afvoeren’.

Het begint weer. Ze zijn terug. Maar worden niet terug gefloten. De volksmenners van weleer, de sluwe propagandisten en mannetjes makers. Ditmaal beter, harder. Gesteund door de digitale wereld en gescherpt door de fouten uit het verleden. Ze lijken op ons, praten zoals wij. Ze kweekten een gevaar. En  daarna dreigen ze met dat gekweekte gevaar. En ze doen zich voor als de redders van de massa, tegen dat gevaar. Dat dus niet bestaat.

Consequent worden motorclubs gepresenteerd aan het publiek als een gevaar voor de samenleving.  Een gevaar voor de gewone werkende mens. De opinie wordt zo misvormd dat mensen die vroeger naar de mooie glimmende motoren kwamen kijken als ergens een groepje stond, er nu met een boog omheen lopen. Hun tas strak tegen hun lichaam gedrukt en hun kinderen dicht tegen zich aan.

Het is verziekt. We reageren op facebook en andere media. We zetten onze likes en dislikes, boos kijkende emoji’s en ons commentaar en we gaan verder met het dagelijks leven. We worden van alle kanten afgezeken, als criminelen gestigmatiseerd maar de doen actief niets. Afgelopen zomer was er een kans met een demonstratie van motorrijders op het Malieveld. 3500 mensen werden verwacht volgens de politie. 150 kwamen er.

biker apartheid

Gemeente Den Helder, schaam je diep!

En 200 politieagenten, dat wel. Ben je motorrijder, zo zegt de algemene opinie, dan ben je ‘bendelid’. Jouw club is een bende. Verzonnen shit die het grote publiek graag slikt. 1%’ers, ‘outlaws’ houden zich niet aan de wet en leven volgens hun eigen wetten. En steeds maar weer die eeuwige ontwrichting van de maatschappij. Door motorbendes. De onderwereld die investeert in de bovenwereld. Motorbendes.

De oorlog, de duizend maal voorspelde biker oorlog. Die nooit kwam en ook nooit gaat komen. Motorclubs zijn nooit opgezet om de maatschappij te ontwrichten. Het zijn eenvoudig groepen mensen die graag motor rijden. En dan onderling verhalen uitwisselen over hun motoren, ritten, de leukste kroegen en campings, de mooiste plekken, het lekkerste eten en uiteraard de sterke verhalen, de uitwisseling van avonturen. De symbolen die bikers dragen zijn verketterd door de mensen die er baat bij hebben bikers te stigmatiseren. De waarheid is verdraaid op een dusdanige manier dat de leek absoluut niet ziet wat nu de echte waarheid is. Het gezegde:”het staat in de krant, dan moet het wel waar zijn” wordt uitgemolken en uitgesmeerd over de lezers en kijker. Door de machthebbers worden poppetjes naar voren geschoven als mensen die het kunnen weten.

Geloof of ik schiet media

Mick van Wely, voormalig barman en drugsgebruiker. Nu  misdaad (misdadig) journalist. John v/d Heuvel, Burgemeester Wienen en vele ambtsgenoten van hem worden naar voren geschoven omdat ze bedreigd worden. Door wie? Dat komt nooit aan het licht, er zijn helemaal geen bedreigingen. Maar er wordt naar hartenlust gespeculeerd en gesuggereerd dat het motorbendes zijn die dat steeds doen. Nog nooit is er enig hard bewijs gevonden die die bedreigingen hard maak. Gegevens uit de zestiger en zeventiger jaren uit Amerika worden gebruikt om in 2019 aan te tonen dat de nederlandse motorclubs gevaarlijke bendes zijn. 40, 50 jaar oude rotzooi dus.  Het zijn geen heilige boontjes, die motorrijders. Maar wie wel? Onze regering? De kerk? De politie? Overal in de maatschappij is wel eens wat. Misdaad moet bestraft worden. Zonder twijfel. Maar er moet gestopt worden met wijzen naar motorrijders. Stoppen met het verzieken van een mooie cultuur. De NOS/NPO en de nieuwsburo’s zijn koploper als het gaat om het aanleveren van leugens. Zij zijn de uitvoerders van de massale manipulatie van de Nederlanders. En we laten het gedwee gebeuren. Niemand doet iets. We weten dat we gestuurd worden. Maar we zitten murw gebeukt en hersenloos geluld in onze stoel te wachten op de klop op de deur. Of je even wilt meekomen. Denk niet dat jij eraan ontkomt. Ook jij komt aan de beurt. Als je niet vecht voor wat je wilt moet je niet janken als alles je ontnomen wordt.

reacties
 1. John Good schreef:

  Het verketteren van de motor club cultuur in Nederland is begonnen onder het bewind van Ivo Opstelten ,je weet wel de brombeer die als leugenaar en manipulator ontmaskert werd in de tweede kamer .Zijn beleid wordt nog steeds aanbeden door zijn vvd ,en tot op de dag van vandaag uitgevoerd .Daar wringt de schoen ,er wordt beleid uitgevoerd van een af geserveerde ex minister die de grootste politieke zonden beging .Onbegrijpelijk ,en pijnlijk voor de doelwitten .Hier zou in de politiek eens naspeuring van moeten plaats vinden door een onafhankelijke partij of instantie .De gevolgen zijn niet te overzien voor een hele generatie motor club leden en hun families .Net zoiets als bij de toeslagenaffaire ,eens bestempeld als een crimineel ,is de toon gezet .Over één kam scheren is nog steeds een vorm van discriminatie ,en bij wet verboden .De huidige coalitie is over die scheidslijn heen gegaan ,en dient daar voor keihard gesanctioneerd te worden ,en als het niet door het zelfreinigend politiek vermogen gebeurt ;Dan zal het VOLK er voor moeten zorgen !Als het niet met stemmen bij nieuwe verkiezingen gebeurt ,dan met demonstraties .Dat is tenminste mijn persoonlijke mening .Alle club verboden terug draaien bij de rechter ,want er is aantoonbaar gediscrimineerd door de vervolgende instanties.
  vriendelijke groeten John Good .

  Geliked door 1 persoon

 2. M schreef:

  Heel onduidelijk zoals het fenomeen “motorbende” of “motorgang” gedefinieerd word door de overheid. In ieder geval ben je er zeker van als motorrijder, dat je vroeg of laat aangezien wordt voor een crimineel. En inderdaad we krijgen het op een heel slinkse wijze zo door onze strot geschoven dat we als motorrijder gewoonweg crimineel zijn.
  Let op mijn woorden: vroeger of later moeten we ook een soort kenmerk gaan dragen(badge of zo iets) zodat we sneller herkend gaan worden, zodat we verraden kunnen worden, in getho’s weggestopt kunnen gaan worden en dan in een “bikeroorlog” verstrikt raken om vervolgen zonder proces afgevoerd gaan worden naar een plaats waar het beter is voor onze “soort” en als je goed werkt, weer vrij komt.
  WAAR heb ik dat eerder gehoord of gelezen?

  Like

 3. M schreef:

  Heel onduidelijk zoalls het fenomeen “motorbende” of “motorgang” gedefinieerd word door de overheid. In ieder geval ben je er zeker van als motorrijder, dat je vroeg of laat aangezien wordt voor een crimineel. En inderdaad we krijgen het op een heel slinkse wijze zo door onze strot geschoven dat we als motorrijder gewoonweg crimineel zijn.
  Let op mijn woorden: vroeger of later moeten we ook een soort kenmerk gaan dragen(badge of zo iets) zodat we sneller herkend gaan worden, zodat we verraden kunnen worden, in regio’s weggestopt kunnen gaan worden en dan 8n een ” bikeroorlog” verstrikt raken om vervolgen zonder proces afgevoerd gaan worden naar een plaats waar het beter is voor onze “soort” en als je goed werkt, weer vrij komt.
  WAAR heb ik dat eerder gehoord of gelezen?

  Like

 4. willem schreef:

  Al je de tweede wereldoorlog erbij haalt, ben je af, zeggen ze wel eens. Jammer ! Er worden hier tegenwoordig beslist geen bikers ‘uitgeroeid’, maar de overheid heeft heus wel haar huiswerk gedaan. Al kijkende naar het buitenland, waar men ( ook ) last heeft van criminelen die zich voordoen als bikers en motorclubs, lezen de ‘heren’ dan op het internet hoe effectief de Australische en Amerikaanse overheden met hun ‘VLAD’ en ‘RICO’ wetten motorclubs hebben aangepakt. De Duitse overheid deed vorig jaar ook nog een duit in het zakje met hun ‘Polizei Aufgaben Gezetsz’, en ziedaar…. de Nederlandse overheid weet eindelijk wat te doen.
  Onder het mom van het ‘aanpakken’ van z.g. anti-democratische organisaties, zullen ze deze buitenlandse wetten hier gaan importeren en overgieten met een Nederlands jasje, en snel door de eerste en tweede Kamer loodsen, met als gevolg dat de overheid straks gaat bepalen wie ze, al dan niet schuldig of onschuldig, gaan aanpakken of verbieden. De ‘vrijheid van vereniging’, en de ‘vrijheid van meningsuiting’ speelt dan geen enkele rol meer, dus feitelijk is iedere burger straks vogelvrij verklaard die hun niet welgevallig is. Over democratie gesproken !!
  De meeste motorclubs zijn niet on-democratisch of stellen zich buiten de wet of de maatschappij.
  Dat kan men van sommige overheids instanties en de zakkenvullers in de tweede kamer beslist niet zeggen. Over criminelen gesproken !!

  Like

 5. Tattoo.T. schreef:

  ik ben een van de oude garde 66 jaar en al 48 jaar biker…blijf mijn motor rijden en mijn Vest dragen…zowel met al mijn versieringen als mijn naam van en de M.V.G.waar ik lid van ben…

  Like

 6. Marcel schreef:

  De onwetendheid, onkunde van de mensen word misbruik van gemaakt door de staatsknechten. Er is niks zo makkelijk om een mens te beinvloeden, ze iets op de mouw spelden dat iets een gevaar voor ze is zoals bv motor clubs. Wie wilde sinterklaas en zijn pieten beschermen? Waar we allemaal een grote mond over hadden maar niemand iets aan deed. En nog meer dingen waar geen normale burger wijs uit word, iedereen word vereppelt door media en staat en we staan erbij en laten t gewoon gebeuren. Tis jammer.

  Like