Criminele contacten en ‘banden met…’

Geplaatst: 1 augustus 2019 in WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , ,

Dat wordt een lid van een chapter van de Veterans kwalijk genomen. Zo’n algemeen zinnetje dat echt totaal niet zegt wat er werkelijk is maar dat puur suggestief werkt op de lezer. Criminele contacten. Banden met. Het is niet wat je leest. Op het moment dat je dit zinnetje leest, geeft je geest beelden door van misdaden, complotten en afpersing. Maar wat zijn criminele contacten werkelijk. Dat te pas en te onpas gebruikte stukkie tekst waarmee jouw mindset gemanipuleerd wordt. Want je bent geconditioneerd. Zonder dat je het wist, zonder dat je het hebt gemerkt.

Zou de burgemeester van Kampen nu uit zijn functie worden gezet? Omdat juist hij al jarenlang vele gesprekken heeft gevoerd met motorclub leden over de riverside parties? (Dit jaar op het laatste moment afgezegd). En politiemensen die gesprekken voeren met clubleden? Die hebben duidelijk ook “banden met”. En hoe zit het met mijn kinderen en kleinkinderen? Mijn buren, de plaatselijke benzinepomp, mijn vrouw. Dat zijn er maar een paar die duidelijk banden hebben met…. mij. Lid van een motorclub. Om nog maar niet te spreken van mijn bakker, slager, slijter, groenteboer, melkboer en dergelijk tuig. Die hebben mij (letterlijk) al die jaren in leven gehouden door hun uitstekende producten aan mij te verkopen. Ze hebben ‘nauwe banden’ met een lid van een motorclub. Is de heksenjacht nu doorgeschoten? Nu een militair met onbesproken verleden, meerdere malen gedecoreerd, een held, zijn baan verliest omdat hij “banden met”heeft?

Wat is daar zo gevaarlijk aan? Als je als motorclub lid wel eens op een motorfeest of -evenement leden van een andere club tegenkomt. En daar een praatje mee maakt. Een praatje over motoren, bier, het feest, ritten en zo. Vind de overheid het zo gevaarlijk dat leden van verschillende clubs met elkaar praten? Soms zijn we net mensen!

Die steeds opnieuw aangekondigde “bikeroorlog”. Die is er nooit geweest en komt er ook niet. We gaan namelijk gewoon vriendschappelijk met elkaar om. Vanwege onze gezamenlijke interesse; motoren en motorrijden. Er zal best wel eens onenigheid zijn. Dat gebeurt ook op bruiloften, bij voetbal, in de kroeg, in de tweede kamer, binnen politie en politieke partijen, tijdens concerten en ga zo maar door. Onenigheid is niks nieuws. Dat wordt uitgepraat, onderling geregeld en klaar.

Motorrijders zijn makkelijke doelwitten. Als je er een ziet, zie je bling, staal, chroom, leer, tattoos. Je hoort de motor meestal duidelijk. Je herkent ze eenvoudig uit een massa mensen. En met dat gegeven is een ongekende massa hysterie ontketend door dictaten van de overheid aan de media. Die braaf moesten schrijven wat de overheid wilde lezen. Om zo een uitgekiende smerige propaganda actie te ontketenen tegen een bevolkingsgroep die daardoor letterlijk met de rug tegen de muur werd gezet.

Motorrijders. Motorclub leden zijn gewone mensen! Vaders, broers, opa’s, neven, kinderen van Nederland. Die militair, verdient ons aller respect. Niet alleen vanwege zijn heldhaftig verleden maar ook omdat hij:”NEE” zei toen de overheid vertelde dat hij zijn vrienden moest laten vallen. We vertelden het al ontelbare malen. Er rijden vast wel criminelen op een motor. Maar dat maakt niet alle motorrijders crimineel.

Grote groepen mensen, in dienst van Justitie exploiteren zelf MC’s. Justitie volgt aan de ene kant het MC protocol omdat dit structuur brengt. (Citaat van de website van Marshalls LEMC, een motorclub voor politiemensen, justitie medewerkers, rechtbank medewerkers, militaire politie en dergelijke:”In Nederland zijn wij één van de weinige LEMC’s die het MC protocol volgen. De gebruikmaking van MC protocollen zorgt voor structuur en naleving van regels.”) Maar aan de andere kant verketteren ze motorclubs en veroordelen ze het zelfs als leden van verschillende clubs een praatje met elkaar maken.

De overheid slaat blind en wild om zich heen. De kinderen van Nederland worden tegen elkaar opgezet. Er ontstaat een wantrouwen zoals dat decennia in de voormalige DDR heeft geheerst. Er wordt angst gekweekt. Vader tegen kinderen, broers tegen elkaar, kinderen tegen buren en ga zo maar verder. Jij zit er midden in. Wordt wakker!

Als ’t niet past, wordt het gelast
Robert Hageman

reacties
  1. A.D. ofwel mart schreef:

    welke bef durft tegen de zwartjurken in te gaan. technisch was willem van Oranje een terrorist, want we waren van Phillip in spanje. omdat willem de regels niet leuk vond(rest van nl redelijk tevreden dan wel onwetend ongeletterde horigen). besloot willem met handel goud te sparen om met ZIJN vrindenclub es ff te knokken enz. daarna gebruikte die zelf geurrila huurlingen(geuzen etc).

    kortom als een groepie met macht zich ondermijnt voelt slaan ze de opstand neer. boeren/adel-geestelijkheid. mooie leus trias politica met een klein beetje gezond verstand, weet je dat het een wassen neus is elke politieke partij heeft overtuiging(indien dogmatisch mogelijk een geloofsovertuiging<–zie van D die dikke)

    ze doen niet regeren maar controleren en intimideren, maar omdat iedereen klakkeloos aanneemt van de grote groep zogenaamd gestudeerde mensen. want denken moet je aan een paard etc.
    hun mc met die zwarte jassen en geel streepies, rijd rond met herrie en verblindende lampen, waltertje altijd zichtbaar, of met een clubje deurtje beuken huisje vernielen, trauma s maken.

    zij benne de baas want hunnie zijn met meer, en vroeger maakte ze een boekje met regeltjes en omdat de gevolgen van boek 1 en boek 2 angst inboezemd bij ne gewone man/of vrouw(geen gender gezeik) gaan ze allemaal braaf afliggen en netjes meeblaffen ast baasje zegt: oei in den hof maar die luisterd nie. ze bijten niet want da mag nie van baasje(iets met geweldpleging geloof ik), die trapt alleen naar beneden.

    want allenig de paturain mannen in la france, kommen nog als 1 VOLK samen, om de regering te narren met het idee, vergeet die bastille bestorming nie ee

    Like

  2. Willem schreef:

    Als biker heb ik in de afgelopen decennia op menig motor evenement en feestjes, leden ontmoet van zeer uiteenlopende pluimage en zeer verschillende clubs. Ja, daaronder ook leden van MC’s of OMG’s, zoals de overheid hun tegenwoordig noemt. Maar in die tientallen jaren heb ik nooit een gesprek gehoord- of gevoerd over criminele activiteiten, vermeende bikeroorlogen, en al die onzin die de overheid steeds weer van zich laat horen. Het ging inderdaad altijd over motorrijden, trips, feestjes, clubs, techniek, buitenlandse reizen en vooral veel slap geouwehoer, zoals op ieder feestje.

    Het feit dat de overheid niet wil dat hun mensen met clubleden in aanraking komen, ligt denk ik meer in het feit dat ze geen enkel vertrouwen hebben in hun eigen mensen. Hier gaat dus duidelijk het spreekwoord op, “zoals de Waard is, vertrouwd hij zijn gasten”. Het is toch duidelijk dat de overheid een onbetrouwbare werkgever is, die onschuldigen discrimineert, onterecht mensen zonder enig bewijs beschuldigt, en mensenlevens kapot maakt. Wie wil tegenwoordig nog voor zo’n zooitje ongeregeld werken? Geen wonder dat ze geen personeel meer kunnen krijgen !
    Misschien heb ik dus, zonder het te weten, wel eens gesproken met een criminele biker, en heb ik dus ook ‘banden met ……’, maar dat maakt mij, en iedere biker in overheidsdienst, nog lang niet ook tot een crimineel. Respect voor die militair, die zich zijn lifestyle, zijn club en zijn vrijheid niet laat afnemen, door dat zooitje ongeregeld.

    Like