No Rules MTC – Justice Rules!

Geplaatst: 17 juni 2022 in WTF!
Tags:, , , , , , , ,

No Rules wordt Justice Rules.

De oprichter van de als motorrijders verklede club No Rules, Gerrit S. is eerder veroordeeld tot 2 jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf. Nadat de slachtoffers twee jaar hadden moeten wachten tot de zaak begon. De man had zich schuldig gemaakt aan langdurig en herhaald seksueel misbruik.

Jaren terug trouwt Gerrit S. Uit het huwelijk wordt een dochter, geboren. Vader Gerrit weet het kind, als ze ouder wordt, wijs te maken dat ze niet zijn dochter is. Hij blijkt een meester manipulator en Gerrit begint een incestueuze pedofiele verhouding met haar. Die duurt lang. Er worden 3 kinderen zelfs uit geboren. Een jongen en twee meisjes. Op een moment ontdekt de dochter dat Gerrit wel haar vader is. Later probeert Gerrit het met een van zijn (klein)dochters. Hij wordt opgepakt en na verhoor voorlopig vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak. De veroordeling is voor bewezen verkrachting van zijn kleindochter. DNA sporen bleken het uiteindelijke bewijs. Na de veroordeling ging de veroordeelde manipulerende pedofiel in hoger beroep. Na weer twee jaar wachten kwam de veroordeling en kreeg die graftak er zelfs 2 maanden extra bij. Klaar? Nee, hij ging in cassatie. Weer wachten. Maar vorige week, na 6 jaar en 2 maanden is het vonnis door de hoge raad bekrachtigd en moet de pedo n u toch zitten.
Wat dat bericht hier doet? Lees verder….

Gerrit begon ooit een motorclub. “No Rules MTC” (Motor Trike Club, later maakte hij er zelf MC van) Het rommelt vanaf het begin behoorlijk binnen die club. Van verschillende kanten komt bij de members het misbruik en incest verhaal keihard binnen. Gerrit S. word met zijn misbruik geconfronteerd door zijn members. Na aanvankelijke ontkenning gaf hij toch toe. De kinderen waren van hem en hij had inderdaad de incestueuze verhouding met zijn dochter gehad. Collectief zijn toen alle mensen binnen No Rules MC opgestapt. De naam No Rules is ernstig besmet door de liegende pedofiele en incestueuze oplichter Gerrit S.

Oude foto. De club lijkt inmiddels niet meer te bestaan.

Hij heeft levens vernietigd en binnen de motorwereld de naam van zijn club naar de kloten geholpen. En daarmee heeft hij fijn in de kaart gespeeld van justitie en de media. Ook wordt hij een aantal malen genoemd als informant vanuit de motorwereld tegen Caloh Wagoh MC. Een “club” beginnen, je in de motorclubs binnen werken, info verzamelen en doorspelen.

No Rules? Dan ook No Mercy. We vinden ruim twee jaar gevangenis en een te betalen schadevergoeding van 2500 euro een te lage straf voor pedo seks en incest. Maar het is beter dan de standaard taakstraffen die incest plegende pedofielen de laatste jaren kregen. En nou naar binnen. Waar hij hopelijk de bekendheid en behandelingen krijgt die hij verdient!!

©Robert Hageman

reacties
  1. Ben Janssen schreef:

    sorry maar 2 jaar krijgt hij hiervoor snappen die rechtsverdraaiers het nog niet dat hij daarna weer zulke dingen gaat beginnen. dus meteen castreren die klojo

    Like

  2. diablo schreef:

    dat is toch die kloteklapper uit apeldoorn? of enschede, weet ik veel ergens int noorden…..hier had je 2 jaar terug toch al 1 artikel over

    Like

    • DutchBikers schreef:

      Yep, die dus. Is nu pas veroordeeld. Bleef maar in beroep gaan. Nu is ie ‘uitgeprocedeerd’ en mag hij naar de plek die hij verdient. Waar hij hopelijk ook de behandeling krijgt die hij heeft verdiend.

      Like

      • Bajesklant schreef:

        Nou dat had ik graag wat eerder geweten aangezien ik met deze gast dus in Grave heb gezeten. Ik ben net weer vrij en hij zit nu in Zutphen PI voor mensen die hem zoeken.

        Like