OMG… Zo lust ik er nog wel een paar Grapperhaus!

Geplaatst: 17 juni 2020 in Regels en Respect, Roadkill, WTF!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Het is maar makkelijk. Zodra iemand iets doet wat tegen de regels is, kijkt de politie uiteraard wie die persoon is. Zodra er een motor bereden wordt of de verdachte kennissen heeft die op een motor rijden, is hij (zij) crimineel of heeft hij/zij banden met criminele motorclubs. Ik stel dat zelfs als er een motor voor de deur geparkeerd staat er al over een lid van een motorbende wordt geschreven.  Uitgekookt crimineel om onder meer die manier te gebruiken om motorclubs te criminaliseren. En superlatieven zijn er te kort. De ene overtreffende trap wordt overtroffen door de perverse fantasieën van de copy and paste mafia van de media. Er is geen woord te gek, geen zinsbouw te overtrokken om motorrijders te beschrijven.

Het lidmaatschap van een club bepaalt volgens de staat en de media in deze tijd of je crimineel bent. Als politicus kun je stelen, liegen, je niet aan corona regels houden, verkrachten, kinderen stelen, bonnetje kwijtraken, corrupt zijn en ga zo maar door. Zodra je in de eerste of tweede kamer zit heb je een levenslange “uit de gevangenis zonder te betalen” kaart.

Zit je bij de politie, dan kun je moorden, stelen, je collega’s die het wel goed willen voor lul zetten, informatie “lekken”,  je zakken vullen, mensen overheersen en manipuleren, liegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar rijd je op een motor, in clubverband, dan word je weggezet als crimineel. Je clubkleding wordt gestolen door de politie. Onwettig maar ze doen het gewoon toch. Een wout heeft schijt aan de wet.

Ik stel voor dat van elke persoon die gecontroleerd, staande gehouden of gearresteerd wordt tegelijk word gekeken van welke organisatie hij/zij lid is. Ik denk dat de ANWB met 4.3 miljoen leden (de ANWB is de grootste vereniging van Nederland) dan vanzelf ook de grootste en crimineelste vereniging van het land is. ANWB leden doen aan witwassen, moord, verkrachting, oplichting, drugshandel en –smokkel, grootschalige vastgoed fraude, auto diefstallen overvallen, internet criminaliteit, je kun geen enkele misdaad opnoemen of leden van de ANWB doen dat wel.

Maar die ANWB leden gaan vrij uit. Alleen als je op een motor rijdt of in een woonwagen woont ben je daardoor crimineel. Draag je dan nog een 1% patch dan ben je een domme crimineel volgens de media. Want iemand die een 1% patch draagt geeft daarmee aan crimineel te zijn. Het is zeg maar zijn lidmaatschapsspeldje.

De aanpak van OMG’s. motorbendes, motorcriminelen gaat nog harder worden. (Daar zijn de superlatieven weer) Want, zo zegt het laatste rapport van Justitie, er zijn steeds minder motorbendes zichtbaar. Je ziet ze niet en dan zijn ze er niet.  Geweldig! Houden zo! Want de motorrijders blijven rijden. Met hun vrienden. In vereniging of in clubverband, het maakt geen reet uit. De pres blijft de pres, de sec blijft sec, de sergeant blijft sergeant en members blijven members. Of ze nu een vest dragen of niet. Voor colors is (meestal) hard gewerkt en de status van member of kader lid blijft. Met en zonder vest. Het gaat nu moeilijker te bewijzen worden dat mensen clublid zijn. Zonder vest, zonder colors is een clubhuis huren ineens een stuk makkelijker geworden.  Je bent immers een vriendengroep zonder colours.  Je verdwijnt van de kaart ineens.

Bikers zijn altijd mensen geweest die van weinig iets moesten maken. Die klaarstonden voor elkaar en elkaar hielpen wanneer nodig.  De kunst van het creëren en het inventief zijn is ze aangeboren. Het rijden zal nooit stoppen. En vriendschap, broederschap, kun je niet slopen door een vest af te nemen. En media en justitie, John vd Heuvel, Mick van Wely en alle andere zuurpissers… geniet van je stropdassen, je leugens, je magere bleke lichamen, je zielloze gegeil op je kantoor, je loze kreten en je harteloosheid. Bikers hebben tenminste een leven. Dat van jullie is ongemerkt gestopt toen je een verrader werd.

Geniet van het leven
het duurt maar even

Robert Hageman

reacties
  1. sandmannsmc schreef:

    Zo is het maar net. Gaan we toch gewoon ondergronds. We stoppen nooit.

    Like